Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pucek jest dalej u mnie, nikt juz nie dzwonił, babka sie zarzekała żeby jej go zatrzymać, że przyjedzie, i nic, słomiany zapał. spoko, będzie siedział sam po 12 godzin w domu, poświeciłam mu dużo czasu, bardzo sie zmienił, jeśli trafi do schronu to to wszystko sie zmarnuje a on już nigdy nie wyjdzie stamtąd albo będzie zwracany. ale jedno jest pewne, on nie może zostać u mnie na zawsze, nie ma wogóle takiej opcji. trzeba działać, niemożliwe żeby nikt nie chciał tego psa!!

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fochistka , najważniejsze , ze nie grozi mu schron :loveu:

Będziemy go ogłaszać do skutku ! Zaraz zadzwonie do AgiG jak jest z miejscami w kundlu.

Posted

Patia napisał(a):
Fochistka , najważniejsze , ze nie grozi mu schron :loveu:

Będziemy go ogłaszać do skutku ! Zaraz zadzwonie do AgiG jak jest z miejscami w kundlu.

Aga napewno ma jedno miejsce ,ja mam jedno i przyjeżdzają 3 z harbutowic.
Ja niestety tym razem nie odstapie miejsca bo zeszłym razem odstapiłam na znalezionego staruszka ,a przed ostatnio camarze na podhalana tym razem musze wziasc jenego psa tym bardziej ,że w hotelu sa oprocz naszych 3 bid ,3 psiaki ktore sa zabrane z drastycznych warunkow i czekaja na dom juz od lata.
Aga juz nieraz pani Magde uprosoiła o dwa miejsca ,może i tym razem sie jej uda?

Posted

wyślemy ogłoszenie do kundla jeszcze raz, może uda wam się tylko uprosić przed programem żeby było przeczytane trochę wolniej bo już 2 razy wysyłałyśmy i za każdym razem było powiedzoiane nie to co trzeba, żeby go faktycznie trochę zareklamować a nie tylko migawka 2 sekundowa, może jak pani prowadząca powie tak "od serca" to ktoś go zauważy, chyba mu zrobie taką kamizelke z naisem "szukam domu" bo na spacerach ludzie się za nim oglądają

Posted

Jutro Z Dolnego ŚlĄska PrzyjeŻdzajĄ PaŃstwo OglĄdaĆ PucniĘtego, Wyptzryli Go Na Gratce I Specjalnie WziĘli Urlop Żeby PrzyjechaĆ, MoŻe Tym Razem....wydaje Mi SiĘ Że Tak

Posted

fochistka napisał(a):
pojechał:)od dziś pucek jest ślązakiem:)DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!

:Cool!::Cool!: fochistka dziękujemy za pomoc dla niego!!!!!!!!!!! Za Twoją cierpliwośc i wyrozumiałość!!!! :iloveyou:

Posted

"Dzingiel jest zadowolony już nie warczy na Marka ale bardziej woli mnie .Nauczył sie dzisiaj w nocy co to jest spanie w łóżku a nie pod łóżkiem.Nie przepada za czesaniem a niestety czeszemy go codziennie.Dostał piłke w niedziele a wczoraj już było po piłce całą rozerwał na szczępy.A pozatym wszystko jest ok.":)

Posted

dzownili państo Pucka, przestraszyłam sie bo myślałam że chcą go oddać, ale okazało się że chcą tylko powiedzieć, że wszystko jest pięknie i ok, pokochali go mimo że zjadł pani papcie:)a sasiedzi pytają czy to szczeniak bernardyna:)jestem taka szczęśliwa że się udało, każdy pies zasługuje na szansę, nawet jak wydaje się że nic z niego nie będzie

• 9 months later...
Posted

donoszę, jako że odczuwam potrzebę dobrych wiadomości i dzielenia się nimi, bo nie można tak ryczeć tylko ciągle przed tym monitorem, że Pucnięty ma się jak najlepiej, jest kochany i rozpieszczany, co prawda miał mały wypadek i kilka szwów (pogryzł go jakiś...)ale ogólnie to sielsko anielsko. Chwała ludziom, którzy pokochali tego wariata:evil_lol: