majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Było może jakieś zapytanie z allegro? Hektorku w górę po domuś! Quote
Kar0la Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jamniki to wyjątkowe psy dla wyjątkowych ludzi. Komu pieska z charakterkiem? Quote
Wisełka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Już prawie się nie boję wchodzić do windy :) Jem wszystko co dostaję na obiadek - nie jestem wybredny :) Lubię spać w łóżku ale nie pcham się na poduszkę pani :) Przygarnijcie mnie, jestem dobrym psiakiem ;) Pozdrawiam, Hektorek Quote
Argat Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wisełka napisał(a):Już prawie się nie boję wchodzić do windy :) Jem wszystko co dostaję na obiadek - nie jestem wybredny :) Lubię spać w łóżku ale nie pcham się na poduszkę pani :) Jamnik idealny, mozna by powiedzieć. Gdzie te tłumy chętnych? :mad: Quote
majqa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Argat napisał(a):Jamnik idealny, mozna by powiedzieć. Gdzie te tłumy chętnych? :mad: Stawać nam tu do raportu natychmiast!!! Quote
hanka456 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dzwonil dzisiaj jeden Pan ze Śląska podałam telefon do Wisełki. Quote
Wisełka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 hanka456 napisał(a):Dzwonil dzisiaj jeden Pan ze Śląska podałam telefon do Wisełki. Ktoś dzwonił jak byłam w metrze... Ale to może Ty? Bo ja już nie kumam które to są Twoje numery - zawsze inny ;) Oddzwoniłam, ale cisza... Więc a propos czarnej plamki na języczku - Hektorek takiej nie ma :shake: Z koleżanką mu w pysk zaglądałyśmy i niestety plamki brak :shake: Quote
katya Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam:) Przeglądając Allegro trafiłam na aukcję z Hektorem - jamnikiem, w roli głównej. Zastanawiam się nad jego adopcją i mam kilka pytań z nią związaną. Czy psiak nadal mieszka w Łodzi? (ja jestem z Łodzi więc kwestia transportu nie byłaby dużym problemem) Jak trafił do schroniska? Jaki ma charakter? Miałam jamnika i wiem że potrafią być trudne - nie przeraża mnie to, ale wolałabym dokładnie wiedzieć czego mogę się spodziewać:) Do jakiego jedzenia jest przyzwyczajony? Szczerze mówiąc chciałabym wiedzieć o psiaku wszystko co powinnam, żeby dobrze przemyśleć adopcję. serdecznie pozdrawiam Agnieszka Tokarska [email protected] Co odpisać tej Pani? Quote
Wisełka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 katya napisał(a):Co odpisać tej Pani? Ta Pani chyba do mnie dzwoniła niedawno. Jadę dziś z Hektorkiem do rodziny która ma kota i zobaczymy jak będzie. Jeśli psiak nie zaakceptuje kocurka to wraca do mnie i wowczas pani z Łodzi jest nim zainteresowana. Dziś ta sprawa się wyjaśni. Albo Hepcio będzie w W-wie albo zamieszka /wstępnie/ w Łodzi. Nie zapeszajmy jeszcze!!!!! W ogóle dziś już 4 osoby do mnie dzwoniły w jego sprawie! :-o Quote
katya Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A gdzie jest Twój nr Wisełko? Wyślę tej Pani na wszelki wypadek. Quote
Wisełka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Uwaga Uwaga! Ogłaszam że stałem się szczęśliwym posiadaczem STAŁEGO DOMKU :bigcool::bigcool::bigcool: Jutro przenoszę się na peryferie Warszawy do domku jednorodzinnego z ogródkiem :multi: Czujecie... będę miał własny ogródek, fiu fiu ale mi się trafiło :) :Dog_run: Moi nowi państwo od razu się we mnie zakochali - wcale się im nie dziwię w końcu wyjątkowy ze mnie jamniorek :) Od razu się na mnie poznali! Ależ ja się cieszę że kończy się moja bezpańskość - będę miał swoją Panią i swojego Pana i kotka do ganiania ;) Czuję że teraz czeka mnie długie i cudowne życie :) Przepraszam, że tak się chwalę - ale to z radochy :oops: Pozdrawiam wszystkich którzy 3mali za mnie kciuki Hektorek Quote
Argat Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wspaniałe wiadomości! :multi: Hektorku- bądź szczęśliwy w nowym domu! Quote
Kar0la Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Huraaaaa. :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Wisełka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 A to jeszcze na pożegnanie z DT kilka moich fotek :) Żeby wszyscy co mnie nie chcieli przygarnąć teraz żałowali jaki skarb stracili ;) Quote
malagos Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wisełko, strasznie sie cieszę ze względdu na pieska, ale też na Ciebie - Twoj tymczasowy psiak tak szybko znalazł dom :loveu: :crazyeye: Widzisz, to nie takie straszne! Teraz tylko trochę pochlipać, powspominać i ....brać następnego :cool3: Quote
danka1234 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jaki on śliczny-niejeden domek będzie żałował. Quote
Wisełka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 malagos napisał(a):Wisełko, strasznie sie cieszę ze względdu na pieska, ale też na Ciebie - Twoj tymczasowy psiak tak szybko znalazł dom :loveu: :crazyeye: Widzisz, to nie takie straszne! Teraz tylko trochę pochlipać, powspominać i ....brać następnego :cool3: Clipać to będę że nie wiem co:placz: Będzie mi go strasznie brakowało, zwłaszcza tego jak nad ranem pod kołderkę się pakował i grzał mi nóżki :-(. No ale cóż takie życie. Na razie nie planuję brać żadnego psiaka, za bardzo to przeżywam to po 1. a po 2. nie mogę ciągle mamy prosić żeby z nim na spacerki wychodziła jak ja jestem w pracy. Chciałabym psinke na stałe ale teraz to nieodpowiedni moment jeszcze. Ale za jakiś czas na pewno :p Fakt faktem że Hepcio miał farta :) 4 osoby się wczoraj do mnie zgłosiły z czego 3 były chętne go zabrać do siebie na stałe. Hmmm... kto pierwszy ten lepszy, zwyciężyła Warszawa ;) Quote
Reno2001 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ale szybko poszło - tydzień czasu i Hektor juz ma domek stały.No, no... Szkoda Wisełko, ze na razie nie weźmiesz kolejnej biduli, bo takie domki tymczasowe sa na wagę złota. Może kiedyś jednak...:cool3: Pozdrawiam cieplutko. Quote
Wisełka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Tak to jest jak się samemu mieszka :( Psiak sam w domu 10 godzin :shake: Pomagała mi jak wspomniałam mama, ale ma naszego psiaka w domu więc tak krążyła w kółko. Gdyby ktoś był kto mógłby go raz dziennie wyprowadzać podczas mojej nieobecności to nie byłoby problemu... no ale niestety takiej możliwości puki co brak :( Quote
Recommended Posts