Jump to content
Dogomania

HAPPY END - Jamniczek Hektor znalazł swój domek raz na zawsze u cudownej Rodziny:)

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4]To ja Hektor. Pozwólcie że Wam się przedstawię.

Jestem 2-3 letnim jamniczkiem – dokładnie nie pamiętam kiedy się urodziłem. Ostatnio moim domem było schronisko w Łodzi. Całymi dniami i nocami marzyłem żeby znaleźć domek, gdzie będę otoczony miłością, będę miał swój kącik i pełną miseczkę.
Ostatnio miałem trochę szczęścia i trafiłem do domu tymczasowego. Wiem jednak że nie mogę tu zostać na stałe. Niestety Wisełka nie da rady się mną wiecznie zajmować i teraz pomaga mi w poszukiwaniach nowego, stałego lokum.

Jestem wesołym psiakiem, bardzo energicznym i wiernym. Lubię być w centrum zainteresowania, jak się mnie głaszcze i ze mną bawi. W ogóle nie jestem agresywny i nic w domu nie niszczę – po prostu jestem dobrze ułożonym jamnikiem. Lubię sobie trochę poszczekać – no ale cóż taka moja natura.

Byłem u weterynarza i diagnoza jest taka jak przewidywałem – jestem zdrów jak ryba. Trochę chudy jestem, ale to szybko da się nadrobić. Mam na uszku kilka blizn z przeszłości, nie mniej sądzę że dodają mi tylko uroku ;)

Przygarnijcie mnie bardzo Was proszę... nie mam wiele... parę zabawek i swoją obróżkę. Dobytek to może żaden, ale za to serce mam ogromne i całym nim chcę pokochać swojego nowego właściciela!

Jeśli macie więcej pytań proszę piszcie do mojej tymczasowej Pani. Mam trochę za krótkie łapki żeby samemu pisać na klawiaturze, więc po prostu podyktuje jej wszystko co należy i nie będę kłamał ;)

Z poważaniem,
Hektorek

[SIZE=4]A oto moja prezentacja
Tutaj możecie obejrzeć jaki jestem rozkoszny:

http://pl.youtube.com/watch?v=WWK3Yi3taiM
http://pl.youtube.com/watch?v=OrdEGyR43Co

A tutaj są moje zdjęcia. Czy ja nie jestem uroczy?? ;)

Dziękuję Państwu za uwagę :lol:

A TERAZ TO JA MAM JUŻ SWÓJ WYMARZONY DOMEK :) TO SIĘ NAZYWA MIEĆ SZCZĘŚCIE :)

ŻYCZĘ TAKIEGO FARTA WSZYSTKIM BEZDOMNYM I PORZUCONYM ZWIERZACZKOM. GŁÓWKI DO GÓRY - CUDA CZASEM SIĘ ZDARZAJĄ :multi:

Buziaczki dla wszystkich Dogomaniaków. To dzięki Wam mam nowy dom :lol:

- H E K T O R E K

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm... sama nie wiem. Hektor trafił do mnie przez fundację więc może podajmy kontakt do fundacji /tam katya podała link z allegro gdzie są wszystkie dane/ i mojego maila /[email protected]/, można również podać link do tego forum :) może ktoś sobie więcej o nim poczyta :D

Posted

Wisełka napisał(a):
Hmm... sama nie wiem. Hektor trafił do mnie przez fundację więc może podajmy kontakt do fundacji /tam katya podała link z allegro gdzie są wszystkie dane/ i mojego maila /[email protected]/, można również podać link do tego forum :) może ktoś sobie więcej o nim poczyta :D

Jutro zrobie ogłoszenia, bo dzisiaj już po prostu padam.

Posted

Z Hektorkiem byliśmy u mojej przyjaciółki. Ona ma wyżełka węgierskiego /wysterylizowaną sunię/ i na początku ona byla taka trochę anty Hepcio no bo jej teren i w ogóle byla zazdrosna, a potem była zabawa na całego!!!!!!! Bawili się jak szaleńcy ;) Hektor pierwszy raz wrócil do domku i padł "na mordkę" hihihi.
Widać powinien mieć towarzystwo jakiegoś przyjaznego psiaka, albo ogródek żeby się wybiegać, albo ludzi którzy będą mieli czas zeby go "wymeczyć" ;-) No takiego jak dziś to go nie widzialam, aż buzia mi się cieszy że spokojnie pójdzie spać ze zmęczenia. Może wystarczy mu po prostu dłuższy spacerek na wolności, którego ja na razie nie mogę mu zapewnić bo jeszcze za krótko u mnie jest żebym mogła go spuścić ze smyczy.
To na prawę bardzo wesoły psiak :) Jest taki pogodny, zasługuje na wspaniały domek, aż łza mi się kręci w oku jak pomyślę że któregoś dnia będę musiała się z nim rozstać :shake:

Posted

Pilnie potrzebny domeczek dla uroczego i nie dającego popalić jamnisia Hektorka. To maleńkie cudo zbyt długo musi zostawać w domku, a dla takiego towarzyskiego żywiołka to katastrofa. Hektor jest jednak wielkiego serca. Pod nieobecność Pani nie zmienia mieszkanka w pobojowisko!!! Czeka biednutki cierpliwie na powrót damy swego serca, tęskniąc i czując się wciąż niewybawiony i osamotniony!!!

Posted

Jamniczek wyrzucony? To się w głowie nie mieści. I jeszcze grzeczny, nie zjada wszystkiego jak moja suczka-jamniczka. Żyjemy wśród troglodytów i mój szacunek do ludzi spada z hukiem.
Taki śliczny piesek, to zmarszczone czoło. Pewnie myśli, jak mozna wyrzucić przyjaciela. To trudno zrozumieć piesku, nie tylko Tobie.

Posted

Domku dla Hektorka znajduj się szybko.
Ta psina patrzy na mnie mówiąc: dziękuje ze mnie wzięłaś, czy to na zawsze?
On myśli że to jego dom na całe życie :shake: Z dnia na dzień coraz bardziej się przywiązuje, coraz mocniej kocha...
To bardzo pozytywny piesek! Moi znajomi są nim zachwyceni, aż mu prezenty przynoszą –zazdroszczę mu ;)

DOMEK DOMEK DOMEK POTRZEBNY!