Jump to content
Dogomania

Zrezygnowna collie, nie wychodzi nawet z budy! Była bita... W super domu!!!!

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Kaliszu od ok. miesiąca przebywa ok. 2 letnia suczka owczarek Szetlandzki . Sunia bardzo źle psychicznie znosi pobyt w schronisku. Cały czas siedzi skulona w budzie. Mamy obawę , że długo nie pożyje w tych dla niej ekstremalnych warunkach. Pilnie poszukujemy osoby , która byłaby chętna adoptować sunię lub tymczas na okres poszukiwania dla pieska nowego domu!

Edit: sunia jest na tymczasie. Szukamy dla niej DS.

Więcej zdjęć: http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9437451&postcount=49

Tekst do ogłoszeń: http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9500246&postcount=71 (dzięki majqa ! :loveu: )

Banner:

[noparse][/noparse]
( dzięki psiareczka78 ! :loveu: )

Kontakt:

Ania, tel. 693 319 885
[email protected]

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzę, ze komus podniosłam cisnienie;)

ja doskonale wiem ze sheltie to nie collie-ale jak mi ktos podsyła pinczera średniego a nie dobermana to szukam mu tak samo domu jak dużemu....

a mix czy nie mix -sliczna jest sunia

Posted

Witajcie,
wg mnie ta sunia nie jest sheltikiem. To raczej drobny kolak.

Prosze o informacje jak wyglada sytuacja z wyciaganiem psow na DT lub do hoteliku w kaliskim schronisku. Dam znac Lucynce W., ktora ma blizej do Kalisza i moglaby pomóc w umieszczeniu suni w hoteliku.

Posted

Witajcie Cioteczki ! Mnie ta sunia wygląda na niespełna roczne psie dziecko owczarka szkockiego collie... Dajcie znać co i jak... ! Pozdrawiam.

Posted

Podeslalam watek do Irenaka, ktorej moze zostaly wolne domki po ogloszeniach kolaka Carlossa. Ja tez mam w poczcie wolne kontakty.
Trzeba przeslac zainteresowanym ten watek. Ale bez sterylki ja bym sunki nie wydala.

Czy schronisko w Kaliszu ma strone internetowa?

Posted

Jaka ona śliczna:loveu:, i podobna do mojej Fantuni:evil_lol: Hopaj kochana po domek, jesteś taka piękna ,że na pewno szybko znajdzie się kochający domek. Ach gdybym tylko ,mogła sama bym Cię wzięła.

Posted

Dziękuję za taki odzew! :loveu: Sunię postaramy się jutro wyciągnąć - mamy tymczas na kilka dni w Kaliszu, potem będzie można myśleć co dalej. Trzymajcie kciuki, aby udało się sunię wyciągnąć.

Posted

zaraz w sobotę, jak tylko Bonsai założyła ten wątek, poprosiłam ursę81 o banerek dla suni. Myślałam, że jest zdesperowana, że nie ma już nadziei... Skoro ma tymczas, tymczasowy ten tymczas, ale jednak, to chyba to już nie jest tak, że ona nie ma nadziei. Więc chyba banerek którym dysponuje chyba się nie przyda. Oto on:

Czy mam prosić ursę o nowy baner, czy ten się na coś nada?

PS Jeśli możecie to dajcie tekst jaki pasuje do obecnej sytuacji suni, bo ja nic nie mogę wymyślić.:oops: