Reno2001 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Uff, uff, uff... Super, ze mała tak dobrze trafiłą . Tylko sie cieszyć :multi::multi::multi:. Nie każdy ma takie szczęście. Quote
Bonsai Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Ewusek, czemu się nie chwalisz codziennymi spacerkami z collie i ich Państwem? ;) Ponoć sunia błyskawicznie sie aklimatyzuje, myśleliśmy, że będzie dużo trudniej, a tu taka miła niespodzianka! :) Quote
Ewusek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 wczoraj na spacerek zabrałam Karata i Elza sie go nie bała :-) Nawet kilka razy na mnie skoczyła, żeby się pobawić :-) Bardzo polubiła Sigmę a w Przemka i Karolinę zapatrzona jest jak w obrazek :-) Jeżeli chodzi o załatwianie sie w domu to raz, pierwszego dnia nasikała na dywanik, z ktorym przyjechała i przedwczoraj zrobiła kupę na łóżko a tak - NIC !!! Wczoraj jak Karolina brała szelki to Elza zaczęla skakać bo wiedziala, że idzie na spacerek :-) Już sama schodzi po schodach :-) Problem jest tyko z oddaleniem się od klatki... ale jak się oddali to potem jest calkiem nieźle, dopoki nic jej nie wystraszy. Quote
Bonsai Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 ...więc widać jakie wielkie zmiany nastapiły w jej psychice. :) Z przestraszonego stworzenia, które chowała się z kąta w kąt stała sie piękną, coraz bardziej ufną pannicą! Dzięki za wieści Ewusek! :loveu: Przekaż, że dogomaniacy dopingują Karolinie, Przemkowi i Elzie. :) Quote
Ewusek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 dobrze :-) ostatnio bylam w hurtowni i przywiozlam Elzie 15 kg worek Nutry i FRIPEX. Dziewczyna jest cudowna ;-) Na ostatnim sparze skakala na mnie, zeby sie przywitac :-) Kilka dni sie nie widzielismy, bo Karoline pogieły chyba korzonki, wiec spacerki robily sobie krociutkie, a Sigma ma chora noge... Quote
zurdo Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 To ja odświeżę wątek, żeby się pochwalić, że miałam dziś prawdziwą przyjemność poznać Elzę. Jest cudowną, rozbrykaną dziewczyną, choć nie czuje się jeszcze zbyt pewnie w obcych miejscach. A, no i świetną przeszkodą do pełzanego agility dla mojej kaleki :) Mam nadzieję, że Karolina i Przemek nie obrażą się, jak wkleję parę fotek * * * Quote
Ewusek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 BRAWO !!! Ona jest rewelacyjna :-) Karolina mowila mi, ze jak wychodzi z Elzą na spacer, Młoda ciągnie do nas do domu, zeby sie z Sigma bawic :evil_lol: A my na dzialce, za miesiac nas odwiedza, mam nadzieje :-) Ale sie dziewczyny wybawia :-) Quote
Ulka18 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Wypiekniala Elzunia i taka radosna jest na zdjeciach :loveu: To zdjecie jest genialne Zurdo, czy Ty tak brzydko piszesz o Pannie Toslawie :wink: jakies pelzajace agility, no wiesz, Tosia jest ponadto :cool3: Jaka dama bedzie skakac jak zwykly pastuch przez jakies przeszkody :lol: Bo widze jej dostojna wysokosc tutaj na zdjeciu Quote
Reno2001 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Przepiękne psiaki a Elza wyglada po prostu promiennie :loveu:. Quote
Bonsai Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Śliczne zdjęcia, jak to maleństwo wypiękniało. :loveu: Prawdziwa metamorfoza. :loveu: Quote
zurdo Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Fakt, Ezi jest piękna i kolorek ma zabójczy, taka złota pszenica, cudeńko :loveu: Elza jest rzeczywiście bardzo radosna, jest tak radosna, że myślę, że ta radość weźmie górę nad lękami szybciej niż się wszystkim wydaje. Ewusek, Karolina mówiła, że Elza bardzo tęskni za swoją przyjaciółką :lol: Elza dwa razy zastawiła Tosławie drogę. Tosia nie mogąc jej obejść, a tym bardziej przeskoczyć – przepełzła maleńkiej Elzie pod brzuchem :lol: Quote
Ulka18 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 zurdo napisał(a):Elza dwa razy zastawiła Tosławie drogę. Tosia nie mogąc jej obejść, a tym bardziej przeskoczyć – przepełzła maleńkiej Elzie pod brzuchem :lol: Łomatko, jak Tosława zmiescila sie pod Elza :crazyeye: Przeciez Tosława to tak ze dwa razy Elza :-o Genialna jest ta Tosia. A Elza przepiekna i widac, ze wraca do niej radosc zycia :multi: Quote
Recommended Posts