wellington Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 To raczej NIE jest ten pies ktory uciekl z hotelu : Wklejam ze strony amicusa , tam jest tez fotka :: Pies uciekł z hotelu (31.12.07) dnia 31.12.07 z hotelu dla psow w Krakowe "Szarikton" ul.Łużycka uciekł pies rasy mieszanej typu wilczur. Pies nazywa sie Problem ma złamany dolny lewy kieł i optarty nos od kagańca. Jeśli ktoś znalazł psa proszę o szybki kontakt email [email protected] lub 606327763http://amicus.malopolska.pl/akcje/obcepsy/obcepsy.html Quote
monita Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Patrzę na te zdjęcia ... ale to nie on :shake: Quote
tamb Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Najważniejsze, że jest pod opieką Pati.:loveu: Quote
Patia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wysłalam juz ogłoszenie na strone schroniska i na Zwierzaki w Krakowie. Dzwoniłam pod numery z ogłoszeń ale odebrały tylko dwie osoby . Będę jeszcze dzwonić . Pies jest cudowny , bardzo grzeczny , czysty , przyjazny , ładnie jeździ samochodem. Jutro czeka nas wizyta u weterynarza . Quote
monita Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Musi się ktoś zgłosić !! Dzwoniłaś z ogłoszeń ze strony schroniska ?? Quote
Patia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dzwoniłam na 5 numerów , tylko dwa odebrały. Tu jeszcze zdjęcia z Kurdwanowa: Quote
Patia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 israel napisał(a):Dodałem informację o psiaku na OWP: http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=5950#post5950 Dziekuję ! :loveu: Już tam wstawiłam świeże informacje . Rex ( tak go nazwała pani Ewa , która go dokarmiała ) był ze mną na spacerze , grzecznie szedł na smyczy a teraz chrapie . Jesli chodzi o psy to zapoznał się z Dudusiem ,z Rysiem ( małe samce ) i Izis ( suczka ) i było ok , z Fafikiem , Bąblem i Maksem ( duże samce ) jeszcze się nie widziały , na koty na razie nie reagował . Jutro przyjedzie go zobaczyć jeden pan z ogłoszenia ze strony schroniska , mówi , ze to pewnie nie on ale spać by nie mógł gdyby nie sprawdził wszystkich zgloszeń o znalezionych onkach. Quote
monita Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Podejście tego Pana bardzo mi się podoba :p Patia jaka Ty zapsiona :-o Wszystkie Twoje domowe ?? Quote
Patia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hades pojechał do domu !!! Zaginął 3 tygodnie temu na Woli Duchackiej . Wzięłam adres i zapowiedziałam swoją wizytę w celu sprawdzenia czy nosi adresówkę . Cieszył się bardzo , własciciele przyjechali ze zdjęciem. Dzwoniłam już do pani Ewy , która go karmiła z podziękowaniami i z dobrą wiadomoscią . Kazałam jej dzwonić w razie czego . Dziekuję wszystkim zaangażowanym za pomoc :loveu: Quote
Patia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A tu jeszcze fotki z rana . Oto gdzie wpakował sie Hades po powrocie z rannego spaceru :razz: : Quote
israel Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jaki słodki misiek :) Mam nadzieję że się już nie zgubi. Z radością zamykam jego wątek na owp :) Quote
tamb Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Najwspanialsze zakończenie, jakie mogło być. Dziękuję jeszcze raz za pomoc.:loveu: Quote
monita Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Były ogłoszenia o zaginionym owczarku ( z Woli ) na stronie schroniska. Dobrze, że już jest w swoim domu :multi: Quote
Patia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tak , to własciciele dali ogłoszenie i był to pierwszy numer ze strony schroniska , na który zadzwonilam , dzwoniłam potem jeszcze parę razy ale nie było sygnału tylko jakieś dziwne dźwieki . Okazało się , że państwo właśnie zrezygnowali z tego numeru . Quote
Patia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tak , dzwoniła jeszcze jedna pani , ze gdyby właściciel sie nie odnalazł , to chce go zaadoptować . Ma dzwonic dziś , będę ją namawiać na wizytę w hotelu , może którys biedak ją zauroczy . Quote
monita Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dobry pomysł !! Są psiaki w typie owczarka - Elton ( albo Elvis) :p Quote
maggie1971 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bardzo się cieszę:multi:, ze wszystko się udało Quote
fochistka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no nie wytrzymam, ja nie o ty7m piesku, dobrze że wrócił do domu, ale jak przeczytałam że pies uciekł z hotelu na Kurdwanowie to już się grubo wkurzyłam a jak widzę nazwę Szarikton to wszystko jasne, z tym hotelem coś trzeba zrobić bo ci ludzie nie powinni go prowadzić, na swoje nieszczęście kiedyś zostawiłam tam swojego psa i pojechałam na wesele do olkusza, na drugi dzień dostałam telefon od chłopaka który znalazł moją sukę błąkającą się po osiedlu z poranionym pyskiem, okazało się że uciekła z hotelu a właściciele hotelu nawet mnie nie poinformowali, jak przyjechałam tam potem to ta pani udawała idiotkę i mówi "husky?ale husky nie ma przecież..."i próbowali mi wmówić, że to mój pies jest głupi a oni są okej i u nich nigdy takie coś się nie zdarza.. Quote
wellington Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Fochistko, dobrze ze sie znow pojawilas :lol: ! OT ,ale przy okazji :: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=91661&page=2&highlight=fochistka Co z tym malym ? Czemu sie nie odzywalas ? Quote
Recommended Posts