Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To raczej NIE jest ten pies ktory uciekl z hotelu :

Wklejam ze strony amicusa , tam jest tez fotka ::

Pies uciekł z hotelu (31.12.07)
dnia 31.12.07 z hotelu dla psow w Krakowe "Szarikton" ul.Łużycka uciekł pies rasy mieszanej typu wilczur.
Pies nazywa sie Problem ma złamany dolny lewy kieł i optarty nos od kagańca.
Jeśli ktoś znalazł psa proszę o szybki kontakt email [email protected] lub 606327763
http://amicus.malopolska.pl/akcje/obcepsy/obcepsy.html

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłalam juz ogłoszenie na strone schroniska i na Zwierzaki w Krakowie.

Dzwoniłam pod numery z ogłoszeń ale odebrały tylko dwie osoby . Będę jeszcze dzwonić .

Pies jest cudowny , bardzo grzeczny , czysty , przyjazny , ładnie jeździ samochodem.

Jutro czeka nas wizyta u weterynarza .

Posted

israel napisał(a):
Dodałem informację o psiaku na OWP:
http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=5950#post5950

Dziekuję ! :loveu: Już tam wstawiłam świeże informacje .

Rex ( tak go nazwała pani Ewa , która go dokarmiała ) był ze mną na spacerze , grzecznie szedł na smyczy a teraz chrapie .

Jesli chodzi o psy to zapoznał się z Dudusiem ,z Rysiem ( małe samce ) i Izis ( suczka ) i było ok , z Fafikiem , Bąblem i Maksem ( duże samce ) jeszcze się nie widziały , na koty na razie nie reagował .

Jutro przyjedzie go zobaczyć jeden pan z ogłoszenia ze strony schroniska , mówi , ze to pewnie nie on ale spać by nie mógł gdyby nie sprawdził wszystkich zgloszeń o znalezionych onkach.

Posted

Hades pojechał do domu !!! Zaginął 3 tygodnie temu na Woli Duchackiej . Wzięłam adres i zapowiedziałam swoją wizytę w celu sprawdzenia czy nosi adresówkę . Cieszył się bardzo , własciciele przyjechali ze zdjęciem.

Dzwoniłam już do pani Ewy , która go karmiła z podziękowaniami i z dobrą wiadomoscią . Kazałam jej dzwonić w razie czego .

Dziekuję wszystkim zaangażowanym za pomoc :loveu:

Posted

Tak , to własciciele dali ogłoszenie i był to pierwszy numer ze strony schroniska , na który zadzwonilam , dzwoniłam potem jeszcze parę razy ale nie było sygnału tylko jakieś dziwne dźwieki . Okazało się , że państwo właśnie zrezygnowali z tego numeru .

Posted

Tak , dzwoniła jeszcze jedna pani , ze gdyby właściciel sie nie odnalazł , to chce go zaadoptować . Ma dzwonic dziś , będę ją namawiać na wizytę w hotelu , może którys biedak ją zauroczy .

Posted

no nie wytrzymam, ja nie o ty7m piesku, dobrze że wrócił do domu, ale jak przeczytałam że pies uciekł z hotelu na Kurdwanowie to już się grubo wkurzyłam a jak widzę nazwę Szarikton to wszystko jasne, z tym hotelem coś trzeba zrobić bo ci ludzie nie powinni go prowadzić, na swoje nieszczęście kiedyś zostawiłam tam swojego psa i pojechałam na wesele do olkusza, na drugi dzień dostałam telefon od chłopaka który znalazł moją sukę błąkającą się po osiedlu z poranionym pyskiem, okazało się że uciekła z hotelu a właściciele hotelu nawet mnie nie poinformowali, jak przyjechałam tam potem to ta pani udawała idiotkę i mówi "husky?ale husky nie ma przecież..."i próbowali mi wmówić, że to mój pies jest głupi a oni są okej i u nich nigdy takie coś się nie zdarza..