Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeby nie zawalac miejsca innym jamnikom tutaj dopisze ze jesli ktos chce to wiecej zdjec u mnie w watku no i oczywiscie czekam na Wasze jamniki ;) dodajac ze moje oba psiaki leza w lozku a ja zaraz do nich wracam - dalej sie kurowac.

Wesolego Zajaczka ;)

Posted

Wesołego królika,
Co po stole bryka,
Spokoju świętego
I czasu wolnego,
Życia zabawnego
W jaja bogatego
I w ogóle kurde-
Wszystkiego najlepszego!

Wszystkim Jamnikom
I ich właścicielom
Życzy DG32 i Dino.

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja dostalam ochrzan ze wrzucam tyle swoich to juz nie chce wrzucac bo znow jedna osoba mnie na gg zjedzie.. :(

No coś Ty?, przecież to właśnie wątek dla jamników !!!!

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wlasnie gdyby ogon nie uciety, ale to w sumie ciezko czasami zlapac takie momenty :D jak sie cos superowe pojawi to jeszcze tutaj dodam przy okazji ;)

Nie chodziło mi o ogon, tylko raczej o oświetlenie :razz:

Posted

moja najstarsza prawie 7 letnia jamniczka nie boi sie innych psow (nierozsadna jest) poza bokserami, ktore gdy sa w zasiegu jej wzroku przerazaja ja i kaze sie brac na raczki (bokserka probowala ja zagryzc)

mamy chorego na nowotwor (chloniaka jelita) beagla w naszym domu, on jest takim beaglem wychowanym przez jamniory:), jego chemia jest kosztowna wiec probuje troche bazarkami go ratowac

kupilam dla mojej drugiej jamniczki taka kamizelke odblaskowa o rozmiarze S, ale moja jedna sunia nie jest 100% jamniczka i musialam kamizelke wystawic na allegro
http://www.allegro.pl/item332529364_kamizelka_ochronna_odblaskowa.html
tylko, ze nie ma chetnych a ja potrzebuje odzyskac wydane pieniadze, moze kogos z Was zainteresuje pod katem jamnika? druga jamniczka w swojej wyglada oblednie

Posted

Rambo pierwsze 3 lata był chowany z boksiem (14 czerwca Rambo będzie miał 6 lat). Skutek jest taki, że dostaje amoku z miłości do każdego napotkanego boksera. Na zdjęciu Rambo półroczny ze swoim boksio-guru. Musiałam trochę podrasować zdjęcie, bo kolory takie że psiaków w tle nie było widać.

Posted

o tej kamizelce pisalam, ze ja (ale nowa) wystawilam na allegro, a tu nasze dwa psiaki, beagle Fender, ktorego leczymy od 2 miesiecy i jest na chemii, ktora jak widac daje mu chec zycia a z tylu nasza prawie 7-letnia jamniczka Ciri

Posted

eurydyka napisał(a):

o tej kamizelce pisalam, ze ja (ale nowa) wystawilam na allegro, a tu nasze dwa psiaki, beagle Fender, ktorego leczymy od 2 miesiecy i jest na chemii, ktora jak widac daje mu chec zycia a z tylu nasza prawie 7-letnia jamniczka Ciri

eurydyka, wstaw więcej zdjęć swojej jamnisi :loveu: a ty mieszkasz w Wawie czy w Paryżu?:diabloti:

Posted

Mateusz, staram sie byc jak najwiecej w domu czyli Wawie, bo tu jest moja rodzina i ukochane psiaki, w Paryzu jest natomiast praca, wiec sporo podrozuje

odkad moj beagle ma zdiagnozowanego chloniaka, to w domu jestem jeszcze czesciej, bo chemioterapia zajmuje duzo czasu

jamnicze fotki wrzuce jak tylko odszukam:)

Posted

eurydyka napisał(a):
Mateusz, staram sie byc jak najwiecej w domu czyli Wawie, bo tu jest moja rodzina i ukochane psiaki, w Paryzu jest natomiast praca, wiec sporo podrozuje

odkad moj beagle ma zdiagnozowanego chloniaka, to w domu jestem jeszcze czesciej, bo chemioterapia zajmuje duzo czasu

jamnicze fotki wrzuce jak tylko odszukam:)

wow, to ciekawa praca, aż w Paryżu...

w takim razie czekam na zdjęcia ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...