taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ja dostalam ochrzan ze wrzucam tyle swoich to juz nie chce wrzucac bo znow jedna osoba mnie na gg zjedzie.. :(
Matusz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='DG32']Co tu tak cicho? gdzie jamniki? wszystkie śpią pod kołdrami, bo taka pogoda...:roll:
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Moze za to jedno zdjecie nie oberwie mi sie.. chcialam pokazac ze zawiniety ogon sie przydaje :D dzieki temu pies miesci sie w kadrze :D
Matusz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://sherry-niunia.home.pl/1698.jpg super nichuasz z Sheruni :loveu::loveu::loveu:
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zeby nie zawalac miejsca innym jamnikom tutaj dopisze ze jesli ktos chce to wiecej zdjec u mnie w watku no i oczywiscie czekam na Wasze jamniki ;) dodajac ze moje oba psiaki leza w lozku a ja zaraz do nich wracam - dalej sie kurowac. Wesolego Zajaczka ;)
DG32 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Wesołego królika, Co po stole bryka, Spokoju świętego I czasu wolnego, Życia zabawnego W jaja bogatego I w ogóle kurde- Wszystkiego najlepszego! Wszystkim Jamnikom I ich właścicielom Życzy DG32 i Dino.
jamnicze Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 deer_1987 napisał(a):ja dostalam ochrzan ze wrzucam tyle swoich to juz nie chce wrzucac bo znow jedna osoba mnie na gg zjedzie.. :( No coś Ty?, przecież to właśnie wątek dla jamników !!!!
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Sprawa juz na gg wyjasniona, chodzilo o to zebym nie dodawala tyle na raz zeby sie nie wieszalo ;)
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 To byloby idealne gdyby Niunia nie weszla w kadr.. Tutaj dumnie kroczy przez zycie:
jamnicze Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Super zdjęcia :) nie mogę zdecydować sie, które mi się bardziej podoba 2 czy 4? Ujęcie chyba 2, ale 4 jest lepsze jakościowo.
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No wlasnie gdyby ogon nie uciety, ale to w sumie ciezko czasami zlapac takie momenty :D jak sie cos superowe pojawi to jeszcze tutaj dodam przy okazji ;)
jamnicze Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 deer_1987 napisał(a):No wlasnie gdyby ogon nie uciety, ale to w sumie ciezko czasami zlapac takie momenty :D jak sie cos superowe pojawi to jeszcze tutaj dodam przy okazji ;) Nie chodziło mi o ogon, tylko raczej o oświetlenie :razz:
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Aha :D to sa lepsze zdjecia niz ja robie bo po pierwsze lustrzanka a po drugie maz ktory umie :D Czy Wasze psy boja sie jamnikow? Zdjecie specjalnie jako link bo duze.. http://sherry-niunia.home.pl/IMG_1954.JPG
eurydyka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 moja najstarsza prawie 7 letnia jamniczka nie boi sie innych psow (nierozsadna jest) poza bokserami, ktore gdy sa w zasiegu jej wzroku przerazaja ja i kaze sie brac na raczki (bokserka probowala ja zagryzc) mamy chorego na nowotwor (chloniaka jelita) beagla w naszym domu, on jest takim beaglem wychowanym przez jamniory:), jego chemia jest kosztowna wiec probuje troche bazarkami go ratowac kupilam dla mojej drugiej jamniczki taka kamizelke odblaskowa o rozmiarze S, ale moja jedna sunia nie jest 100% jamniczka i musialam kamizelke wystawic na allegro http://www.allegro.pl/item332529364_kamizelka_ochronna_odblaskowa.html tylko, ze nie ma chetnych a ja potrzebuje odzyskac wydane pieniadze, moze kogos z Was zainteresuje pod katem jamnika? druga jamniczka w swojej wyglada oblednie
jamnicze Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eurydyka pokaż swoją jamniczkę w kamizelce :cool3: Deer: Czy Wasze psy boja sie jamnikow? Moja się nie boi :lol: i jeszcze mu język pokazała :evil_lol:
taxelina Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Szczeka na kazdego spotkanego i nie da sie jej uspokoic zeby przestala - choc pracujemy nad tym :P ale bac sie nie boi :D
Isadora7 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Rambo pierwsze 3 lata był chowany z boksiem (14 czerwca Rambo będzie miał 6 lat). Skutek jest taki, że dostaje amoku z miłości do każdego napotkanego boksera. Na zdjęciu Rambo półroczny ze swoim boksio-guru. Musiałam trochę podrasować zdjęcie, bo kolory takie że psiaków w tle nie było widać.
eurydyka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 o tej kamizelce pisalam, ze ja (ale nowa) wystawilam na allegro, a tu nasze dwa psiaki, beagle Fender, ktorego leczymy od 2 miesiecy i jest na chemii, ktora jak widac daje mu chec zycia a z tylu nasza prawie 7-letnia jamniczka Ciri
jamnicze Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Jak fajnie wyglądają w tych kubraczkach i przynajmniej są z daleka widoczne :)
Matusz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eurydyka napisał(a): o tej kamizelce pisalam, ze ja (ale nowa) wystawilam na allegro, a tu nasze dwa psiaki, beagle Fender, ktorego leczymy od 2 miesiecy i jest na chemii, ktora jak widac daje mu chec zycia a z tylu nasza prawie 7-letnia jamniczka Ciri eurydyka, wstaw więcej zdjęć swojej jamnisi :loveu: a ty mieszkasz w Wawie czy w Paryżu?:diabloti:
eurydyka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Mateusz, staram sie byc jak najwiecej w domu czyli Wawie, bo tu jest moja rodzina i ukochane psiaki, w Paryzu jest natomiast praca, wiec sporo podrozuje odkad moj beagle ma zdiagnozowanego chloniaka, to w domu jestem jeszcze czesciej, bo chemioterapia zajmuje duzo czasu jamnicze fotki wrzuce jak tylko odszukam:)
Matusz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eurydyka napisał(a):Mateusz, staram sie byc jak najwiecej w domu czyli Wawie, bo tu jest moja rodzina i ukochane psiaki, w Paryzu jest natomiast praca, wiec sporo podrozuje odkad moj beagle ma zdiagnozowanego chloniaka, to w domu jestem jeszcze czesciej, bo chemioterapia zajmuje duzo czasu jamnicze fotki wrzuce jak tylko odszukam:) wow, to ciekawa praca, aż w Paryżu... w takim razie czekam na zdjęcia ;)
Recommended Posts