Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamnicze']
- to był mój pierwszy jamnik :evil_lol:

Slodki :D

Musze zrobic zdjecie maskotce naszego jamnika, slodka jest :D

[quote name='jamnicze']Hej deer widzę, że Twoja sunia już przybrała na wadze - śliczna jest :lol:

W sumie czasami sie zdaje ze lepiej wyglada, czasami ze tak samo. wrzuce potem do mojego watku reszte zdjec (dodalam 15 z 113) to i tu czesc dodam to zobaczysz :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno tu nie zaglądałam, ale widze że jamnicza rodzina się powiększa.
Pozazdrościłam zdjęć więc wklejam swoje, tzn. mojego jamnika.
A oto Dino:

Posted

[quote name='jamnicze']Matusz - dogomaniacki wstawiacz zdjęć!!! -[SIZE=2] i co my byśmy bez Ciebie zrobili?;)

od tego jestem m.in ;) od pomagania ;) ale postaram się przygotować instrukcję od początku do końca, jak wstawić zdjęcie:)

Posted

Dino i Melek (a może Melmak?:evil_lol:) fajne psiaki. Bardzo lubię oglądać jamniczki, kazdy ma w sobie coś niepowtarzalnego i uroczego, w końcu już Smyczyński pisał, że "jamnik jest osobistością psiego rodu".

Posted

Jak zmniejszyć fotki krok po kroku programem photofilter

tu można pobrać darmowy program

1.Otwieramy nasze zdjęcie , Plik , otwórz - wybieramy plik , klikamy ok.

2.Na otwartym zdjęciu klikamy prawym przyciskiem myszki i wybiermy (jak na rysunkach )

3.Na koniec mała kosmetyka celem wyostrzenia fotki , po zmianie rozmiaru zdjecie rozmydla się , dlatego warto nieco wyostrzyć

4.Zapisujemy zmniejszone zdjecie na dysk Plik / Zapisz jako

5.Wysyłamy na serwer i umieszczamy na dogo ....

wchodzimy na image shack - KLIK

klikamy przeglądaj, wybieramy zdjęcie które chcemy wstawić, po czym jeśli jet zaznaczone resize image, to odznaczamy i klikamy HOST IT

czekamy chwilę, po czym kopiujemy ostatni link na samym dole

klikamy na to
wklejamy link i po sprawie :)

Posted

[quote name='Matusz'] postaram się przygotować instrukcję od początku do końca, jak wstawić zdjęcie:)

tylko daj w tym watku przynajmniej linka gdzie jej szukać:lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co dwa jamniki to nie jeden!!

Też tak myśle, ale na razie mam jednego, ale kto wie może rodzina się powiększy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...