taxelina Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='jamnicze'] - to był mój pierwszy jamnik :evil_lol: Slodki :D Musze zrobic zdjecie maskotce naszego jamnika, slodka jest :D [quote name='jamnicze']Hej deer widzę, że Twoja sunia już przybrała na wadze - śliczna jest :lol: W sumie czasami sie zdaje ze lepiej wyglada, czasami ze tak samo. wrzuce potem do mojego watku reszte zdjec (dodalam 15 z 113) to i tu czesc dodam to zobaczysz :)
DG32 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dawno tu nie zaglądałam, ale widze że jamnicza rodzina się powiększa. Pozazdrościłam zdjęć więc wklejam swoje, tzn. mojego jamnika. A oto Dino:
*hania Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 To ja też się pochwalę ostatnimi zdjęciami Melka :p
Matusz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Melman, za każdym razem to powtarzam jest zajebiaszczo boski :loveu::loveu::loveu:
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='jowitakus']Dropsik ,7-latek. nie widać zdjęć ;)
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='jowitakus']Nie wiem czemu się nie ukazały. jeśli chcesz mogę pomóc ze wstawieniem ;) [email protected]
jamnicze Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz']jeśli chcesz mogę pomóc ze wstawieniem ;) Matusz - dogomaniacki wstawiacz zdjęć!!! -[SIZE=2] i co my byśmy bez Ciebie zrobili?;)
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='jamnicze']Matusz - dogomaniacki wstawiacz zdjęć!!! -[SIZE=2] i co my byśmy bez Ciebie zrobili?;) od tego jestem m.in ;) od pomagania ;) ale postaram się przygotować instrukcję od początku do końca, jak wstawić zdjęcie:)
jamnicze Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Dino i Melek (a może Melmak?:evil_lol:) fajne psiaki. Bardzo lubię oglądać jamniczki, kazdy ma w sobie coś niepowtarzalnego i uroczego, w końcu już Smyczyński pisał, że "jamnik jest osobistością psiego rodu".
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jak zmniejszyć fotki krok po kroku programem photofilter tu można pobrać darmowy program 1.Otwieramy nasze zdjęcie , Plik , otwórz - wybieramy plik , klikamy ok. 2.Na otwartym zdjęciu klikamy prawym przyciskiem myszki i wybiermy (jak na rysunkach ) 3.Na koniec mała kosmetyka celem wyostrzenia fotki , po zmianie rozmiaru zdjecie rozmydla się , dlatego warto nieco wyostrzyć 4.Zapisujemy zmniejszone zdjecie na dysk Plik / Zapisz jako 5.Wysyłamy na serwer i umieszczamy na dogo .... wchodzimy na image shack - KLIK klikamy przeglądaj, wybieramy zdjęcie które chcemy wstawić, po czym jeśli jet zaznaczone resize image, to odznaczamy i klikamy HOST IT czekamy chwilę, po czym kopiujemy ostatni link na samym dole klikamy na to wklejamy link i po sprawie :)
jamnicze Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Matusz'] postaram się przygotować instrukcję od początku do końca, jak wstawić zdjęcie:) tylko daj w tym watku przynajmniej linka gdzie jej szukać:lol:
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='jamnicze']tylko daj w tym watku przynajmniej linka gdzie jej szukać:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9436731&postcount=1440
jamnicze Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ha, ha, już widziałam, że mój post jest spóźniony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jamnicze Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 O, a tu są 2 jamniki! http://img244.imageshack.us/img244/5301/allegro125zj0.jpg Napisz coś o nich :cool3:
jowitakus Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Moja "rodzona" ,od szczeniaka 10 -letnia Rurka-długowłosa panienka.Obok "adopcyjny" 7-letni Dropsik.:lol:
DG32 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 deer_1987 napisał(a):Co dwa jamniki to nie jeden!! Też tak myśle, ale na razie mam jednego, ale kto wie może rodzina się powiększy.
taxelina Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wiesz ja tez mam jednego :) i jednego kundelka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9448384 Zrobilam watek o rzeczach jamnikowych - dopiszcie sie :)
Recommended Posts