Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich fanów jamniorów. Od ponad dwóch lat jestem szczęśliwą posiadaczką jamnikowego stworka o imieniu Kenzo:grins:Niedługo postaram się wkleić jego zdjęcie, żebyście mogli zobaczyć to cudo na własne oczy. Kenzo trafił do mnie z ... nieba. A dokładniej było to tak: pewnej zimowej niedzieli wybrałam się na spacer. Mieszkałam wtedy w Łodzi. Minął mnie samochód, który zatrzymał się przy przystanku. Wysiadł z niego jakiś facet (później okazało się, że był to potwór, który pozbył sie w okrutny sposób bezbronnego psiaka:diabloti:). Pokręcił się chwilę przy przystanku i z powrotem wsiadł do samochodu. Jak doszłam do tego miejsca usłyszałam ciche popiskiwanie. Okazało się, że na przystanku, w pudełku siedzi maleńki, przerażony jamiorek. W pudełku była książeczka zdrowia (dzięki temu wiem kiedy się urodził i możemy hucznie świętować każde urodzinki:evil_lol:).I tak stałam się najszczęśliwszą osobą pod słońcem.

Posted

Witamy nowe jamniki, Melka to ja już gdzieś widziałam ;), zdaje się na jakimś filmiku.
Czekamy na zdjęcia Kenza.

[quote name='AMIŚKA']

co to za Maja,skąd?
ma już kilka lat?
i to miniatura??
a po sterylce??

Ładna jest:lol::lol::lol::lol:
a jak zjamnisem merle za[rzyjażniona:lol::lol:

A co do pytań to już odpowiadam, tak jak pisałam Maja przyjechała do mnie z Krakowa, a tak wogóle to z Czech, będzie mieć niedługo 7 lat i jest miniaturą. Maja na razie jest niewysterylizowana.
A z jamnisiem merle zaprzyjażniona bo już sie wcześniej znali.

A teraz zdjęcia pozazdroszczone :eviltong: AMIŚCE:

Posted

Odkrylysmy park z roznymi rzeczami dla psow - zdjecia oczywiscie u nas (40 juz wrzuconych) ale tymi teraz chce sie pochwalic ;) Byly to proby zrobienia zdjecia portretowego Sherry - zamiast ciagle w ruchu.

Posted

A tu fotki z dzisiejszego spacerku Dina i Maji.
Na pierwszy ogień Majka:

Jakby ktoś nie wiedział na spacerku oczywiście siedzi się na kolankach, a właściwie na pańci:

Posted

[quote name='Isadora7']

Cudo. Moje marzenie dwa długowłose jamolki

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Napewno sie spełni :thumbs:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...