Matusz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Amiśka no trochę jeszcze mam zdjęć ;) np takie ;) to zdjęcie uwielbiam :loveu::loveu::loveu:
AMIŚKA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 To prawda wpatrzona w Ciebie Mateusz:loveu: zkochana;)
Matusz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 AMIŚKA napisał(a):To prawda wpatrzona w Ciebie Mateusz:loveu: zkochana;) i ze wzajemnością :loveu::loveu::loveu: tylko patrzeć jak na którejś wystawie zostaniesz z dwoma psami hehe:diabloti::diabloti:
Kiniek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Matusz napisał(a):i ze wzajemnością :loveu::loveu::loveu: tylko patrzeć jak na którejś wystawie zostaniesz z dwoma psami hehe:diabloti::diabloti: jak ty zabierasz Sasankę, to ja zabieram Tobiego :eviltong::evil_lol:
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kiniek napisał(a):jak ty zabierasz Sasankę, to ja zabieram Tobiego :eviltong::evil_lol: nie, nie oddam :diabloti: Tobiasz nie lubi obcych :diabloti:
Kiniek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Matusz napisał(a):nie, nie oddam :diabloti: Tobiasz nie lubi obcych :diabloti: w sumie masz racje... Moja Kajka też nie lubi :evil_lol:
DG32 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witam, fajne te wasze przegubowce. Dodaje swoje: SONIA, niestety już za TM, ale była z nami (ze mną i moją rodzinką) 14 lat. A obecnie jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami DINA.
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sonia śliczna sunia i dożyła słusznego wieku śliczny Dino :loveu::loveu::loveu: witamy w gronie jamikomaniaków :loveu::loveu:
AMIŚKA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 DG32Witam, fajne te wasze przegubowce. Dodaje swoje: SONIA, niestety już za TM, ale była z nami (ze mną i moją rodzinką) 14 lat. Hej witaj na naszych przegubowcach:loveu::loveu: ale fajnym merlakiem byla Twoja SONIA:lol::lol: a Twój DINO to też merlak tylko długowłosy:lol::lol: bardzoładny jamniś:lol:
taxelina Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale sliczny Dino :) Fajnie ze masz nastepnego psiaka. Bez psow jest smutno..
Matusz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wygrzebałem jeszcze pare fotek ze Szczecina ;) mała MISS MEGI:loveu::loveu:
Recommended Posts