Agnieszka(Visenna) Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Elza, który pies to Nocek ? coś czytałam o jakimś Nocku, ale teraz zupełnie nie wiem,co to za stwór... Quote
ElzaMilicz Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Proszę bardzo :Nocek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9437994#post9437994 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ok.Elzo, doszła książeczka? Quote
kelpie0 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No kilka dni mnie nie było, a tu się tak strasznie wątek rozrósł... ;) Ja też trzymam kciuki za domek (co prawda od kilku dni, ale nie mogłam wejść na dogomanię...). Quote
ElzaMilicz Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nie. Książeczki jeszcze nie ma, ale teraz się tym nie martwie,bo Major jutro nie jedzie do nowego domu. Quote
Edi100 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Nie. Książeczki jeszcze nie ma, ale teraz się tym nie martwie,bo Major jutro nie jedzie do nowego domu. Wow:loveu:Czekamy na wieści!:multi: Quote
ElzaMilicz Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Major zrobił dzisiaj silikonowa koopę.:lol: No, ale to nie ja kazałam mu się dobierać do pampersów moich dzieci !!! Domek pilnie potrzebny, bo czeka już następny psiak. Quote
Edi100 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Edi100 napisał(a):Wow:loveu:Czekamy na wieści!:multi: Jejku Źle napisałam bo Źle przeczytałam:( Major szuka domku-pilnie! Quote
koss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 TOŻ to żaden maluch to MAJOR o urodzie gwiazdy filmowej,wszyskim się podoba ale ...czemu nikt nie chce go pokochać indywidualnie ?CO za świat, co za ludzie? Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Mówiłam : cicho i trzymać kciuki. Nikt mnie nie słucha.:placz: :placz: :placz: :buzi: Quote
koss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 SŁUCHAM,słłucham,słłłucham,jestem ...ccccccccccccicho:razz: Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 No to Major właśnie pojechał do swojej nowej rodzinki. Państwo mieszkają we Wrocławiu, w domu z ogródkiem. Będą (co ja piszę !!!) już go kochają !!! Quote
Edi100 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='ElzaMilicz']No to Major właśnie pojechał do swojej nowej rodzinki. Państwo mieszkają we Wrocławiu, w domu z ogródkiem. Będą (co ja piszę !!!) już go kochają !!! Cudownie!!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Samego szczęścia Majorku! Ps-Imię zostaje?:evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Tak jest ! Melduję, że imię zostaje. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Juuupii!! :loveu::loveu:AAAA!!!!:multi::multi::multi::multi: Jest szansa na jakieś zdjątka? ;) a książeczka doszla wreszcie ? :eviltong: Quote
ElzaMilicz Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Agnieszko, zdaje się, że w pierwszej kolejności to Tobie powinnam podziękować. Pani znalazła Majora w Gazecie Wyborczej. Na PW podam adres. Książeczki jeszcze nie ma. Quote
desdemona Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ale wiadomosci!!! super! udalo sie psiakowi! Quote
Poker Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 super :multi::multi: i na dodatek odbył okrężną drogę,by trafić znowu do Wrocławia. Quote
koss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :loveu::lol::multi:;)NO TO FAJNIE...ale dlaczego podziękownia dla mnie :razz:,(jestem dawny KOSS)obecny raffko (tfuj),czy o czymś nie wiem -to mówcie!!!!!!!!!!!! -jestem raffko ponieważ dogo mnie nie wpuszcza już po raz 3-byłam: -isią,(to ja prawdziwa):oops: -naną1 (to literatura):razz: -kossem (to po mężu):evil_lol: -raffko(to mąż):eviltong: Quote
Recommended Posts