ElzaMilicz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Właśnie miałam telefon od pani z Zabrza. Zastanawia się nad adopcją Majora. Ona nie ma dostępu do internetu, słyszała tylko od znajomej o tym psie. Nawet nie czytała opisu. Może ktoś z Zabrza mógłby wydrukować zdjęcie z opisem, dostarczyć do babeczki i przy okazji sprawdzić co to za ludzie. Kobieta twierdzi, że kilka dni temu straciła pod kołami autobusu swoją 3-miesięczną suczkę też wziętą ze schroniska. Quote
Edi100 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Właśnie miałam telefon od pani z Zabrza. Zastanawia się nad adopcją Majora. Ona nie ma dostępu do internetu, słyszała tylko od znajomej o tym psie. Nawet nie czytała opisu. Może ktoś z Zabrza mógłby wydrukować zdjęcie z opisem, dostarczyć do babeczki i przy okazji sprawdzić co to za ludzie. Kobieta twierdzi, że kilka dni temu straciła pod kołami autobusu swoją 3-miesięczną suczkę też wziętą ze schroniska. Jak to się stało że suczka wpadła pod koła? Dziwne to:shake:Trzeba się dowiedzieć.... Quote
ElzaMilicz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nie znam nikogo z Zabrza. Podnosimy brzdąca ! Quote
koss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Chollllllllllllllllllllera,ale śmierć tej suni trochę mnie niepokoi ,słusznie -trzeba by widzieć tę babeczkę-może wejdż na listę dogomaniaków i będzie podane miasto i "upolujesz" kogoś z Zabrza...... Panie Majorże-:multi: a nuż coś fajnego się kroi-własne ludzie do kochania i stałe miejsce do spania ;) Quote
ElzaMilicz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No właśnie tu prośba do Agnieszki albo innej osoby, która siedzi w internecie. Quote
Edi100 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Formica, mieszka teraz w Zabrzu. Napiszcie do Niej. Ona jest wetem:) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 dalam znac na watku Oskarka ze potrzebujemy pomocy , zaraz napisze jeszcze do Formicy Quote
ElzaMilicz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dziękuję w imieniu Majora-Gapciucha. Wysłałam tej pani mms-a z jego zdjęciem. Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 macie jakies dane od tej Pani? z jakiego schroniska brała szczeniaka? Quote
ElzaMilicz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Nie mamy. To była wstępna rozmowa. Zadzwoniła gdy usypiałam dzieci. mam jej nr tel. mogę przesłać. Quote
dona20 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jeżeli Formica nie będzie mogła przeprowadzić tej wizyty to ja moge wam pomóc, bo mieszkam w Zabrzu. Quote
ElzaMilicz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wspaniale. Bardzo się cieszę. Szczylek nie może mieć pięciu mięsięcy, ma jeszcze prawie wszystkie mleczaki. Quote
ulvhedinn Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Rany, to jesli on jeszcze młodszy, to co z niego wyrośnie??? :crazyeye: Wielkościowo znaczy- on juz ma łapska większe niż wcale niemały roczny Gucio.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dona, byłoby super.. jesli sie deklarujesz :cool3::cool3::cool3: maly nie byl szczepiony p.wsciekliznie Elzo. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 wlasnie wyslalam ogloszenie do Wyborczej. Quote
ElzaMilicz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ulvhedinn napisał(a):Rany, to jesli on jeszcze młodszy, to co z niego wyrośnie??? :crazyeye: Wielkościowo znaczy- on juz ma łapska większe niż wcale niemały roczny Gucio.... Nie będzie tak źle. On ma trochę zachwiane proporcje :lol: (stąd ten defiladowy krok) :evil_lol: Nie za wiele waży, górę ma średniaka. Nie ma problemu, zaszczepimy. Quote
koss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :oops:Jak tylko co dajcie znać.............całuski dla Majora,pszeparaszm -Pana Majora:loveu: Quote
Edi100 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A jak się sprawuje Pan major? Musztruje wszystkich?:loveu::evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Trzymajcie kciuki ! Wszyscy ! Szykuje się dla Majora najwspanialszy dom o jakim mógł marzyć. Oby tylko wszystko poszło gładko. To nie ta pani z Zabrza. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Elzo !!! :loveu::loveu::loveu: czekamy na szczegoly!!! kiedy bedzie wiadomo cos wiecej ??? :loveu::loveu:bo ja zem tu skisne :loveu::loveu: Quote
wanda szostek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Trzymajcie kciuki ! Wszyscy ! Szykuje się dla majora najwspanialszy dom o jakim mógł marzyć. Oby tylko wszystko poszło gładko. To nie ta pani z Zabrza. Cieszę się bardzo. Przyjrzyj się jednak domkowi, czy oby pierwsze wrażenie nie jest mylne, ale to pisze tak na wszelki wypadek. Życzę wspaniałego domku. Quote
Recommended Posts