Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem,jestem ale w Gdyni-uważnie śledzę ten wątek i nie mogę sie nadziwic,że nikt nie chce tego cuda na czterech łapkach-:placz:,cholera czy świat nie ma oczu ????????????BĘDZIE DOBRZE,MUSI BYC,DAMY RADĘ-to jedt modlitwa....

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elza-wydrukuje,któreś z ogłoszeń i rozwieszę w szkole i osiedlu- to o Uszcze musi jeszcze poczekać,znasz stan obecny...znajdziemy Panu MAJOROWI dom zobaczysz:eviltong: napisz co mówi wet o tych łapach "iksowatych"-jednakowoz cudnych???:evil_lol:
pozdrawiam WAS

Posted

Odzywam się ;), nie mogłam tu być od kilku dni, bo dodatkowy pies to dodatkowy obowiązek... Obecnie Major śpi, byłam z nim jeszcze na spacerku (jak wrócił od weterynarza), a teraz mruczy przez sen =)

Jest naprawdę uroczym pieskiem i pogodnym, uwielbia pieszczoty i teraz już sam się ich domaga :evil_lol:. Za smakołyki zrobi wszytko, nawet posiedzi chwilę w miejscu... bo z takiego potulnego, spokojnego szczeniaka, który do mnie przyjechał, zrobił się urwis (ale na szczęście ;) rozbrykany jest tylko, gdy wie, że ktoś z rodziny chce się z nim bawić, a kiedy wszyscy siedzą wybiera najbardziej wg. niego przytulne miejsce i kładzie się tam, a później zasypia ;) - chyba nudni jesteśmy).

Karina

Posted

Major ma widoczne ślady po ugryzieniach, które bardzo szybko się goją. Co do krzywicy- przy odpowiedniej diecie do opanowania.
Pani Doktor określiła szczenię jako osobnika z dobrym materiałem genetycznym. Dostał jeszcze inne specyfiki na odrobaczenie (poprzednio pratel), za które nie pozwolono nam zapłacić.
Piękny pies z niego będzie. Mądry już jest. Czego chcieć więcej?

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Major ma widoczne ślady po ugryzieniach, które bardzo szybko się goją. Co do krzywicy- przy odpowiedniej diecie do opanowania.
Pani Doktor określiła szczenię jako osobnika z dobrym materiałem genetycznym. Dostał jeszcze inne specyfiki na odrobaczenie (poprzednio pratel), za które nie pozwolono nam zapłacić.

Domu z ogromną ilością miłości!:loveu:
Ps-Elza. Byliście u Uli w Rawiczu?

Posted

ElzaMilicz napisał(a):

To świetna wiadomość. Potrzebny teraz tylko odpowiedzialny dom, który doceni tak wspaniałego psiaka.

Posted

Pokazywałam Jego WysokośĆ Majora :crazyeye:komu sie dało-"śliczny, słodki ,ojej jaki biedny"-i kurna nic poza tym Pane Boże ,co za niedobry świat,czemu nie ma innego ?
A nie martwmy się jeszcze ,powalczymy-przez sobotę i niedzielę-jaktylko uporam sie z pracami-porobię takie ulotki z jego pycholem i namiarami ,wcisnę gdzie sie da......,ja gryzę się Molly i Dolly- bardzo:shake:.....