koss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jestem,jestem ale w Gdyni-uważnie śledzę ten wątek i nie mogę sie nadziwic,że nikt nie chce tego cuda na czterech łapkach-:placz:,cholera czy świat nie ma oczu ????????????BĘDZIE DOBRZE,MUSI BYC,DAMY RADĘ-to jedt modlitwa.... Quote
koss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Elza-wydrukuje,któreś z ogłoszeń i rozwieszę w szkole i osiedlu- to o Uszcze musi jeszcze poczekać,znasz stan obecny...znajdziemy Panu MAJOROWI dom zobaczysz:eviltong: napisz co mówi wet o tych łapach "iksowatych"-jednakowoz cudnych???:evil_lol: pozdrawiam WAS Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 nie bylo ani jednego telefonu w sprawie adopcji ? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Podaj adres na pw, dosle. Czy Karina to koss? Quote
ElzaMilicz Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Karina mieszka w Cieszkowie (niedaleko mnie), a Koss mieszka w Gdyni, to dwie różne osoby. Odezwij się Kelpie. Quote
ElzaMilicz Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jadę do weta. Muszę wiedzieć czy był odrobaczany, szczepiony, wogóle co z nim robiono. Jeśli nic to też muszę to wiedzieć. Quote
ulvhedinn Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Był odrobaczony (pratel) i szczepiony na wirusówki. Dnia 16.01.2008. ;) Podaj mi jeszcze raz adres, to wyślemy książeczkę :lol: Quote
kelpie0 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Odzywam się ;), nie mogłam tu być od kilku dni, bo dodatkowy pies to dodatkowy obowiązek... Obecnie Major śpi, byłam z nim jeszcze na spacerku (jak wrócił od weterynarza), a teraz mruczy przez sen =) Jest naprawdę uroczym pieskiem i pogodnym, uwielbia pieszczoty i teraz już sam się ich domaga :evil_lol:. Za smakołyki zrobi wszytko, nawet posiedzi chwilę w miejscu... bo z takiego potulnego, spokojnego szczeniaka, który do mnie przyjechał, zrobił się urwis (ale na szczęście ;) rozbrykany jest tylko, gdy wie, że ktoś z rodziny chce się z nim bawić, a kiedy wszyscy siedzą wybiera najbardziej wg. niego przytulne miejsce i kładzie się tam, a później zasypia ;) - chyba nudni jesteśmy). Karina Quote
kelpie0 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ja nie wiem, niestety odebranie Majorka trwało tylko chwilę i nie mam informacji, poczakamy na ElzęMilicz. Quote
Edi100 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jak Majorek?:loveu: No i czekamy na wieści od weta:razz: Quote
kelpie0 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Majorek był na spacerku, a teraz sapie mi na kolana ;) Chce się bawić, a ja usiadłam, ale jestem niewdzięczna ;) Quote
ElzaMilicz Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Major ma widoczne ślady po ugryzieniach, które bardzo szybko się goją. Co do krzywicy- przy odpowiedniej diecie do opanowania. Pani Doktor określiła szczenię jako osobnika z dobrym materiałem genetycznym. Dostał jeszcze inne specyfiki na odrobaczenie (poprzednio pratel), za które nie pozwolono nam zapłacić. Piękny pies z niego będzie. Mądry już jest. Czego chcieć więcej? Quote
Edi100 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Major ma widoczne ślady po ugryzieniach, które bardzo szybko się goją. Co do krzywicy- przy odpowiedniej diecie do opanowania. Pani Doktor określiła szczenię jako osobnika z dobrym materiałem genetycznym. Dostał jeszcze inne specyfiki na odrobaczenie (poprzednio pratel), za które nie pozwolono nam zapłacić. Piękny pies z niego będzie. Mądry już jest. Czego chcieć więcej? Domu z ogromną ilością miłości!:loveu: Ps-Elza. Byliście u Uli w Rawiczu? Quote
Edi100 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja własnie sie wybieram do Uli, mój Dropsik chory:( Quote
wanda szostek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Major ma widoczne ślady po ugryzieniach, które bardzo szybko się goją. Co do krzywicy- przy odpowiedniej diecie do opanowania. Pani Doktor określiła szczenię jako osobnika z dobrym materiałem genetycznym. Dostał jeszcze inne specyfiki na odrobaczenie (poprzednio pratel), za które nie pozwolono nam zapłacić. Piękny pies z niego będzie. Mądry już jest. Czego chcieć więcej? To świetna wiadomość. Potrzebny teraz tylko odpowiedzialny dom, który doceni tak wspaniałego psiaka. Quote
koss Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Pokazywałam Jego WysokośĆ Majora :crazyeye:komu sie dało-"śliczny, słodki ,ojej jaki biedny"-i kurna nic poza tym Pane Boże ,co za niedobry świat,czemu nie ma innego ? A nie martwmy się jeszcze ,powalczymy-przez sobotę i niedzielę-jaktylko uporam sie z pracami-porobię takie ulotki z jego pycholem i namiarami ,wcisnę gdzie sie da......,ja gryzę się Molly i Dolly- bardzo:shake:..... Quote
ElzaMilicz Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Pokazywałaś, no i dobrze. Nie trzeba rezygnować. Ja też szukam. Quote
Edi100 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jak będziecie miały plakacik to wyslijcie mi. Ja podrukuję i porozwoże i poprzesyłam dalej "w świat'':) Quote
Recommended Posts