Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny-podpiszcie petycje w sprawie tego zwierzecego obozu zagłody w Krzyczkach,to ważne ,w marcu ma być rozprawa-zebrałam furę podpisów w szkole i szpitalu-po znajomości!...Tak.. piszę dla porządku ale pewnie juz to zrobiłyście.:cool3:

Posted

Zajrzałam na tą stronę pierwszy raz od ponad tygodnia z nadzieją, że Major znalazł dom i...udało się.;-).. chociaż z drugiej strony jakoś mi smutno...;-(Fakt, moi rodzice wzięli innego psa, ale mi bardzo brakuje tutaj jakiegoś czworonoga a Major spodobał mi się odrazu... no cóż może niedługo doczekam się jakiegoś stałego miejsca zamieszkania i będe mogła przygarnąć jakiegoś psiaka...;-)
pozdrawiam

Posted

Przedwczoraj dzwoniła nowa pani Majora.:p Przesympatyczna osoba
Oczywiście wszyscy w domu są Artystą zachwyceni za wyjątkiem kotów, które nie mogą mu darować jego sposobu poruszania się.
Uraza siega tak daleko, że obraziły się i nie przychodzą do domu.:lol:

Posted

Major jest szczęśliwy, bryka cały czas, piszczy jak wychodzi jego Pani do pracy i wszędzie go pełno, wszystko go ciekawi i interesuje. W kuchni podczas gotowania obiadu siedzi i nadzoruje cały czas pracę, chodzi na spacery do parku i już ma nowych kolegów i koleżqanki, obłaskawił również ich panie, więc noszą mu w kieszeni smakołyki. Śpi w pokoju syna, ale nad ranem biega po wszystkich pokojach, wskakuje do wszystkich łóżek i robi pobudkę. Koty pomału wracają do domu, na razie do piwnicy. Niedługo jakieś zdjęcia będą, więc chyba mu się udało odmienić los. Pozdrowienia dla wszystkich podwładnych Majora.

Posted

Major napisał(a):
Major jest szczęśliwy, bryka cały czas, piszczy jak wychodzi jego Pani do pracy i wszędzie go pełno, wszystko go ciekawi i interesuje. W kuchni podczas gotowania obiadu siedzi i nadzoruje cały czas pracę, chodzi na spacery do parku i już ma nowych kolegów i koleżqanki, obłaskawił również ich panie, więc noszą mu w kieszeni smakołyki. Śpi w pokoju syna, ale nad ranem biega po wszystkich pokojach, wskakuje do wszystkich łóżek i robi pobudkę. Koty pomału wracają do domu, na razie do piwnicy. Niedługo jakieś zdjęcia będą, więc chyba mu się udało odmienić los. Pozdrowienia dla wszystkich podwładnych Majora.

Witaj Major na dogo:)
Miło że mamy cudowne wieści z jego domku:loveu:Ukłony dla Was i samych szczęśliwości!

• 1 month later...
Posted

Miały być zdjęcia "oficera", w aparacie są, ale osprzęt jest w pracy, a ja do końca kwietnia leżę z nogą w gipsie. Zatem na razie słowne wieści od Majorka. Urósł, robi się już byczysko, w parku ma kolegów i koleżanki, z którymi uwielbia dokazywać, znalazł też sobie jednego "smarkacza", który się go boi, więc przy nim pokazuje, kto rządzi. W domu najpocieszniej wygląda wieczorem (nota bene boi się zmierzchu i ciemności i wtedy pilnuje się domowników podczas spacerów), jak zaśnie, a trzeba go przełożyć (bo pakuje się na łóżko i udaje, że nie wie, o co chodzi), wtedy przelewa się przez ręcę jak niemowlę. Poza tym bryka, gryzie pluszaki (i rękawiczki też zniszczył) i złości się jak wychodzimy do pracy lub szkoły (ja teraz już nie), więc popiskuje, potem się kładzie i czeka - powrót i wybuch szalonej radości. Jeździ na działkę pod miasto na spacery, więc do samochodu też się już pcha pierwszy. Pozdrawiam wszystkich. Major

• 1 month later...
Posted

strasznie sie ciesze ze ten maluch trafil w dobre rece , jest szansa na jakies zdjecie ? strasznie jestem ciekawa jak teraz wygląda

• 1 month later...
Posted

Pani Małgosia dzwoni od czasu do czasu, aby poinfirmować, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. :)
Major dorośleje, uczy się życia, urósł troszkę...
Spotyka się z kolegami, razem się bawią i ustawiają :evil_lol:.
Poszedł do szkoły, robi postępy. Opiekunoiwie nie mogą się go nachwalić- to miłość z wzajemnością.
Zapomniałam zapytać, czy nasz chłopak nadal tak zawzięcie maszeruje ?
Co sie odwlecze to nie uciecze. ;)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):

tylko czy kogoś będzie stać na taką miłość??
Bezgraniczną i wielką, pełną zrozumienia???
Dokładnie na taką, jaką każdy pies obdarza człowieka??

Taką właśnie miłością cieszy się Twój Gapciuch. :)

• 7 months later...