betty_labrador Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 a ja Wam zdradze co teraz rysuje :) ale ide juz spac! trzymaj sie Szpilciu :* Quote
infers Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ale jęzor:loveu::loveu::evil_lol: http://img393.imageshack.us/img393/2786/dscf2796xx6.jpg Quote
Unbelievable Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 infers1995 napisał(a):Te te ty se w kasze nie pozwalaj dmuchać, przecież jak można cudze smsy przeglądać.W pale się nie mieści:angryy::mad: Co to znaczy, że gorsza jesteś?:angryy: Mam znowu potrzebe postrzelac:diabloti: Mnie mama goni strasznie do sprzątania, ale mam na to sposób poprostu jaja se z tego robie:evil_lol: i daje mi spokój:cool3:. Przyjedź do mnie tu nie będą sie Ciebie czepiać i ja będę miał zajęcie:loveu: Sorry, Betty za troszkie offa;) Ale twoja mama jest trochę inna : P sam się mojej boisz! betty_labrador napisał(a):no co TY!! az tak Cie traktuja? :-o no wez! powiesic za ...za włosy:diabloti: nie cytuję wszystkiego bo strasznie dużo tego było, ale tatę mam fajnego, jego poprzezywać można i tylko się strasznie oburzy ale zaraz zapomina, pożartować z nim można, jak coś się chce to zrobi lub kupi : P za to ta druga rodzicielska połowa jest okropna:angryy: i naprawdę niełatwo sie jej postawić... Cinuś- ja już na chacie sama : P Quote
betty_labrador Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Coraz ładniejsze focie;) dziekuje Szpil!!!!! :* Vitka napisał(a):Kooooootek!!! :loveu: Piękny! miala byc Sara Szpilki, ale musze chwile od tego rysunku odpoczac jeszcze -sory Szpil :shake: infers1995 napisał(a):Ale jęzor:loveu::loveu::evil_lol: http://img393.imageshack.us/img393/2786/dscf2796xx6.jpg :cool3: Jezor jak szynka :P Tinka:) napisał(a):Ale twoja mama jest trochę inna : P sam się mojej boisz! za włosy:diabloti: nie cytuję wszystkiego bo strasznie dużo tego było, ale tatę mam fajnego, jego poprzezywać można i tylko się strasznie oburzy ale zaraz zapomina, pożartować z nim można, jak coś się chce to zrobi lub kupi : P za to ta druga rodzicielska połowa jest okropna:angryy: i naprawdę niełatwo sie jej postawić... Cinuś- ja już na chacie sama : P heh, to tate masz spoko xD mama jakis tyran? :P kazdego da sie złamać, trzeba tylko odpowiedniej techniki- na prawde :razz: czyli w skrocie- podejsc "wroga" od słabych stron. Quote
Unbelievable Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 betty_labrador napisał(a):heh, to tate masz spoko xD mama jakis tyran? :P kazdego da sie złamać, trzeba tylko odpowiedniej techniki- na prawde :razz: czyli w skrocie- podejsc "wroga" od słabych stron. ona nie ma słabych stron:diabloti: jak coś nie idzie po jej myśli, to będzie : P Quote
betty_labrador Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Tinka:) napisał(a):ona nie ma słabych stron:diabloti: jak coś nie idzie po jej myśli, to będzie : P łeee tam kazdy je ma, :P tylko trzeba je wyczuc, poznac. Moze sie tak wydawac ze ich nie ma bo je dobrze ukrywa! Quote
Unbelievable Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 betty_labrador napisał(a):łeee tam kazdy je ma, :P tylko trzeba je wyczuc, poznac. Moze sie tak wydawac ze ich nie ma bo je dobrze ukrywa! i tak zostały mi z nią 3 lata, przemęczę się jakoś:razz: a teraz mam na tydzień wolny dom:loveu: Quote
betty_labrador Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 milego meczenia sie przez dluuuugie 3 lata! :P no i zostaly uszka do skonczenia :loveu: Quote
infers Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Tinka:) napisał(a):i tak zostały mi z nią 3 lata, przemęczę się jakoś:razz: a teraz mam na tydzień wolny dom:loveu: Ale Ci dobrze mam taką ochotę popsuć twój święty spokój:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 betty_labrador napisał(a):milego meczenia sie przez dluuuugie 3 lata! :P no i zostaly uszka do skonczenia :loveu: dzięki:diabloti: a szyjka?:-( infers1995 napisał(a):Ale Ci dobrze mam taką ochotę popsuć twój święty spokój:evil_lol::evil_lol::diabloti:to cho:diabloti::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 szyja no wlasnie nie wiem co z nia :P na watku rysunku cos mi doradz dziewcze drogie ;) tu oczki kotka i glowa skonczona ;) Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Oczy jak zawsze powalaja dziekuje Szpilciu :calus: Mam nadzieje ze Twa Sarcia tez wyjdzie mi dobrze juz ;) Quote
AngelsDream Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Przez te przeprowadzki temat mi się zgubił :( Ale was znalazłam ^^ Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 AngelsDream napisał(a):Przez te przeprowadzki temat mi się zgubił :( Ale was znalazłam ^^ ojej to byly chwile grozy :( hurra :multi: :multi: :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 AngelsDream napisał(a):To wcale nie jest takie śmieszne ;) no wiem wiem... a mnie juz przeniesli do 8 grupy do flatow, a tu nikt nie zaglada :placz: :cry: :obrazic: Quote
SZPiLKA23 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Mi zrobili galerie Sary w gr 1 chociaz wcale jej nie chciałam :-/ troszke chyba przesadzaja:-/ Quote
malgooska Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Betty śliczny kotek :loveu::loveu: Jeszcze nie dokończony a już mnie urzekł :loveu::loveu: Masz talent dziewczyno ;) Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Mi zrobili galerie Sary w gr 1 chociaz wcale jej nie chciałam :-/ troszke chyba przesadzaja:-/ łeee tam no bezsensu takie cos :/ i gdzie ja mam Cie tam znalezc? weszlam do I grupy ale nie widze nic na wierzchu, to bedzie trzeba sie doszukiwac specjalnie? :roll: malgooska napisał(a):Betty śliczny kotek :loveu::loveu: Jeszcze nie dokończony a już mnie urzekł :loveu::loveu: Masz talent dziewczyno ;) dziekuje Ci bardzo :) :multi: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 a ja w fotoblogach:cool1: jak wszyscy to wszyscy... Quote
Recommended Posts