Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

infers1995 napisał(a):
Te te ty se w kasze nie pozwalaj dmuchać, przecież jak można cudze smsy przeglądać.W pale się nie mieści:angryy::mad:
Co to znaczy, że gorsza jesteś?:angryy:
Mam znowu potrzebe postrzelac:diabloti:
Mnie mama goni strasznie do sprzątania, ale mam na to sposób poprostu jaja se z tego robie:evil_lol: i daje mi spokój:cool3:.
Przyjedź do mnie tu nie będą sie Ciebie czepiać i ja będę miał zajęcie:loveu:
Sorry, Betty za troszkie offa;)

Ale twoja mama jest trochÄ™ inna : P sam siÄ™ mojej boisz!
betty_labrador napisał(a):
no co TY!! az tak Cie traktuja? :-o no wez! powiesic za ...
za włosy:diabloti:
nie cytuję wszystkiego bo strasznie dużo tego było, ale tatę mam fajnego, jego poprzezywać można i tylko się strasznie oburzy ale zaraz zapomina, pożartować z nim można, jak coś się chce to zrobi lub kupi : P za to ta druga rodzicielska połowa jest okropna:angryy: i naprawdę niełatwo sie jej postawić...

Cinuś- ja już na chacie sama : P

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Coraz ładniejsze focie;)

dziekuje Szpil!!!!! :*

Vitka napisał(a):
Kooooootek!!! :loveu: Piękny!

miala byc Sara Szpilki, ale musze chwile od tego rysunku odpoczac jeszcze -sory Szpil :shake:

infers1995 napisał(a):
Ale jęzor:loveu::loveu::evil_lol:
http://img393.imageshack.us/img393/2786/dscf2796xx6.jpg

:cool3: Jezor jak szynka :P

Tinka:) napisał(a):
Ale twoja mama jest trochÄ™ inna : P sam siÄ™ mojej boisz!
za włosy:diabloti:
nie cytuję wszystkiego bo strasznie dużo tego było, ale tatę mam fajnego, jego poprzezywać można i tylko się strasznie oburzy ale zaraz zapomina, pożartować z nim można, jak coś się chce to zrobi lub kupi : P za to ta druga rodzicielska połowa jest okropna:angryy: i naprawdę niełatwo sie jej postawić...

Cinuś- ja już na chacie sama : P

heh, to tate masz spoko xD mama jakis tyran? :P kazdego da sie złamać, trzeba tylko odpowiedniej techniki- na prawde :razz: czyli w skrocie- podejsc "wroga" od słabych stron.

Posted

heh, to tate masz spoko xD mama jakis tyran? :P kazdego da sie złamać, trzeba tylko odpowiedniej techniki- na prawde :razz: czyli w skrocie- podejsc "wroga" od słabych stron.

ona nie ma słabych stron:diabloti: jak coś nie idzie po jej myśli, to będzie : P

Posted

ona nie ma słabych stron:diabloti: jak coś nie idzie po jej myśli, to będzie : P

łeee tam kazdy je ma, :P tylko trzeba je wyczuc, poznac. Moze sie tak wydawac ze ich nie ma bo je dobrze ukrywa!

Posted

łeee tam kazdy je ma, :P tylko trzeba je wyczuc, poznac. Moze sie tak wydawac ze ich nie ma bo je dobrze ukrywa!

i tak zostały mi z nią 3 lata, przemęczę się jakoś:razz:
a teraz mam na tydzień wolny dom:loveu:

Posted

i tak zostały mi z nią 3 lata, przemęczę się jakoś:razz:
a teraz mam na tydzień wolny dom:loveu:

Ale Ci dobrze mam taką ochotę popsuć twój święty spokój:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

milego meczenia sie przez dluuuugie 3 lata! :P

no i zostaly uszka do skonczenia :loveu:

dzięki:diabloti:

a szyjka?:-(

infers1995 napisał(a):
Ale Ci dobrze mam taką ochotę popsuć twój święty spokój:evil_lol::evil_lol::diabloti:
to cho:diabloti::evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Mi zrobili galerie Sary w gr 1 chociaz wcale jej nie chciałam :-/ troszke chyba przesadzaja:-/

łeee tam no bezsensu takie cos :/ i gdzie ja mam Cie tam znalezc? weszlam do I grupy ale nie widze nic na wierzchu, to bedzie trzeba sie doszukiwac specjalnie? :roll:

malgooska napisał(a):
Betty śliczny kotek :loveu::loveu: Jeszcze nie dokończony a już mnie urzekł :loveu::loveu: Masz talent dziewczyno ;)

dziekuje Ci bardzo :) :multi: