Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka:) napisał(a):
rodzice jadą na wczasy i nie mogę się z Łomży ruszać... jakby to jakaś różnica była czy są czy ich nie ma:angryy:

i teraz sie o tym dowiedzialas? :-o:roll: eh!!!!!!!!!! trzeba kolejna rzecz nieprzewidziana przebolec!

Posted

betty_labrador napisał(a):
i teraz sie o tym dowiedzialas? :-o:roll: eh!!!!!!!!!! trzeba kolejna rzecz nieprzewidziana przebolec!

wcześniej wiedziałam, i oni też wiedzieli że ja chce jechać i mi tak wyjechali:angryy:

Posted

[quote name='Tinka:)']strasznie

a moze nie? :diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']Idealnie trafiłas w moj gust kochanie :loveu:

:D:D

jak zawsze skarbie!! :loveu:

krecik martwy niestety-ma dziure w glowie wiec chyba jakis kot go upolowal

Posted

betty_labrador napisał(a):
:cool3: ja tez, ale to taka metafora- sama rozumiesz :eviltong: cicho juz podziwiaj moje arcydziela zdjecia :P (jak twoj rysunek Basset? finito?)

podziwiam, zdechłe kretki :loveu: :evil_lol: ostatnio też zdechłego kretka ufociłam, ale w lepszym stanie był i miał sierść krótszą :razz:

basset ma dwa oka dopiero :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
podziwiam, zdechłe kretki :loveu: :evil_lol: ostatnio też zdechłego kretka ufociłam, ale w lepszym stanie był i miał sierść krótszą :razz:

basset ma dwa oka dopiero :evil_lol:

hehe, to moj jest gorszy bo dlugowlosy? :eviltong::cool3:

to dobrze ze ma , a nos? zeby mial czym oddychac? :diabloti:

Posted

W fajnych warunkach te krowy żyją skoro takie brudne,pewnie zadko kiedy słoma zmieniana:shake::shake::shake:. A Tosia co w pasterskiego psa się zmienia??

Posted

[quote name='Mudik']"Uśmiech Proszę!"
http://img362.imageshack.us/img362/6995/dscf1421uj1.jpg
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe :P ona tak naprawde w tym momencie byla tak zmeczona kopaniem dolow ze co chwila piszczala a ja jeszcze jej cykalam nad uchem i jak tylko skonczylam cykac i powiedzialam no juz "uciekla" ode mnie pare krokow dalej :evil_lol:

[quote name='Mudik']W fajnych warunkach te krowy żyją skoro takie brudne,pewnie zadko kiedy słoma zmieniana:shake::shake::shake:. A Tosia co w pasterskiego psa się zmienia??

no niestety taka jest polska wies...dobrze w ogole ze sa wyprowadzane na pole. Na jednym z podworek jest obora mala, gdzie siedza krowy ciagle i nigdy jeszcze nie widzialam zeby sobie wyszly na swieze powietrze-co przechodze one stamtad mucza, a pole puste :shake:

Tak Tosia chce sie przyuczyc do zawodu bordera :eviltong: