Ela i Luna Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ty chyba brudnych krów nie widziałaś...:roll: Widziałam :) Ale jak moi rodzice mieli krowy to wszystkie były czyściutkie :lol: Jak modelki.:lol: Jedna to nawet się nie kładła, kiedy czuła że mogłaby się w czymś ubrudzic. No i mleczko miała najlepsze ze wszystkich. Koń (właściwie klacz) była ale daaawno temu. Pamiętam, że kiedy mój dziadza mnie na niej posadził, to jako kilkuletnia dziewczynka, musiałam prawie siedziec w szpagacie :evil_lol: Taka była szeroka bestia, nazywała się Żaba :loveu: Teraz ku mojej rozpaczy nikt już koni na wsi nie trzyma. Ino koza u sąsiada... Betty - a u mnie nie padało... Pogrzmiało ale deszcz poszedł gdzieś w świat. A troszeczkę by się go przydało. Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a)::roll: znowu zabieram się za basseta:razz: rysuj rysuj a nie wywracaj ślepka :P Ela i Luna napisał(a):Widziałam :) Ale jak moi rodzice mieli krowy to wszystkie były czyściutkie :lol: Jak modelki.:lol: Jedna to nawet się nie kładła, kiedy czuła że mogłaby się w czymś ubrudzic. No i mleczko miała najlepsze ze wszystkich. Koń (właściwie klacz) była ale daaawno temu. Pamiętam, że kiedy mój dziadza mnie na niej posadził, to jako kilkuletnia dziewczynka, musiałam prawie siedziec w szpagacie :evil_lol: Taka była szeroka bestia, nazywała się Żaba :loveu: Teraz ku mojej rozpaczy nikt już koni na wsi nie trzyma. Ino koza u sąsiada... Betty - a u mnie nie padało... Pogrzmiało ale deszcz poszedł gdzieś w świat. A troszeczkę by się go przydało. to czysta krowka byla :) szkoda ze nie trzymaja ale moze sie im nie oplaca? a z tym deszczem to normalnie ulga po takim dniu upalu! przydalo sie, od razu lepiej :) SZPiLKA23 napisał(a):Ja musze nasze spacerowe krowy uchwycić :D JEDZIESZ SZPIL! Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):rysuj rysuj a nie wywracaj ślepka :P aktualnie moje ślepka wyglądają tak: :sleeping: dobranoc ; ) Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 hey .. widze ze tu rozmowy trwaja ... fajnie Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):aktualnie moje ślepka wyglądają tak: :sleeping: dobranoc ; ) hehe, no dobranoc :calus: łapeczek napisał(a):hey .. widze ze tu rozmowy trwaja ... fajnie ale zdjecia tez byly! widzialas? :cool3: Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 hahaha krowki xD teraz podobno fotki kroweg sa w modzie a moze jkis konkursik na ogo odnosnie krowek xD Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 łapeczek napisał(a):hahaha krowki xD teraz podobno fotki kroweg sa w modzie a moze jkis konkursik na ogo odnosnie krowek xD tzn jaki konkursik? rysunek? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://img111.imageshack.us/img111/9898/dscf1355gq0.jpg Znajdz 3 roznice :evil_lol: :evil_lol: hahaha, żartuje, Tosiaczek jest cudem nie psem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Matusz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 hej i czołem :multi: widziałem zdjęcia pięknej Tosci :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='basia bonnie']http://img111.imageshack.us/img111/9898/dscf1355gq0.jpg Znajdz 3 roznice :evil_lol: :evil_lol: hahaha, żartuje, Tosiaczek jest cudem nie psem :loveu: :loveu: :loveu: czesc Basiu!!! hehe no Tosca ine ma lat, jest nizsza i bardziej dlugowlosa a tak to taka sama jak ta krowa :P [quote name='Matusz']hej i czołem :multi: widziałem zdjęcia pięknej Tosci :loveu: czesc!! ja na prawde sciagam ludzi myslami , tudziez dzis Ciebie :cool3: Quote
anetta Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Nadrobiłam :loveu::loveu: Widziałam czystą sucz i brudne mućki :evil_lol: Quote
Celina12 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 anetta napisał(a):Nadrobiłam :loveu::loveu: Widziałam czystą sucz i brudne mućki :evil_lol: Melduję ,że ja też :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Tinka:) napisał(a):dzińdybry :cool3: bry bry martynko, ! :diabloti: anetta napisał(a):Nadrobiłam :loveu::loveu: Widziałam czystą sucz i brudne mućki :evil_lol: ojej Anetka :loveu: musze dla mućków zakupić szczoty :eviltong: Celina12 napisał(a):Melduję ,że ja też :diabloti: hej Celnko, Ciebie rowniez jest nam milo tu goscic, z dzis nie mam zdjec nowych bo pogoda srednia, ciagle leca chmury i wiater wieje ;) Quote
Bonsai Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dzień dobry. :) Zaraz będziemy świętować 200-tkę. :cool3: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Bonsai napisał(a):Dzień dobry. :) Zaraz będziemy świętować 200-tkę. :cool3: ojej!! faktycznie !! to pijemy? :cool3::cool3::eviltong: Quote
Bonsai Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 200! :drink1: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malgooska Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 HEEEEEEEEEEEEEj ;) Ile krówek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ślicznych krówek ;) Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [SIZE="6"] 200 :laola::laola::laola: :drinka::beerchug::drinka::drink1::drink1::knajpa: :smilecol: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 malgooska napisał(a):HEEEEEEEEEEEEEj ;) Ile krówek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ślicznych krówek ;) czesc :multi: prawda ze piekne stworzonka? :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 betty_labrador napisał(a)::laola::laola::laola: :drinka::beerchug::drinka::drink1::drink1: :smilecol: Pijak!:diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Pijak!:diabloti: napilabys sie ze mna póki okazja :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Mnie prosic nie trzeba :D :knajpa::laola::beerchug::drinka::drink1: Quote
Recommended Posts