betty_labrador Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='WeronikaM']http://img854.imageshack.us/img854/1732/rott1.jpg kurcze jak Ty to robisz, te wszystkie cienie i kreski :roll: pięknie, pięknie :D :D nie wiem, poprostu machama ołówkiem lżej lub mocniej i tak wychodzi :D dziekuje :) Quote
darii_iia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='betty_labrador'] dzieki wielkie :) oh to juz od drugi rok bedzie mi towarzyszyl :) canonik 70-200mm :) Też posiadam. :razz: Fajnie się zapowiada rotek. ;) I zdjęcie Tosi świetne. :) Quote
betty_labrador Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='darii_iia']Też posiadam. :razz: Fajnie się zapowiada rotek. ;) I zdjęcie Tosi świetne. :) o taki sam? :) fajnie :D dzieki za opinie :) a zdjecie Tosci nie jest wykonane przeze mnie jakby co :D kolejny etap torka Yorki z tłem :) Quote
Natalia&Cody Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 O kurde. :o Masz talent dziewczyno. :loveu: Narysuj mi Codyego! Narysuj! Narysuj! Proszeee....:diabloti::razz: Quote
Bonsai Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Widać, że ostatnio więcej rysujesz, bo Ci rysunki coraz ładniej wychodzą. :) Ręka się wyrobiła :) Quote
betty_labrador Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Silky123']O kurde. :o Masz talent dziewczyno. :loveu: Narysuj mi Codyego! Narysuj! Narysuj! Proszeee....:diabloti::razz: :) dziekuje :loveu: dobrze :) [quote name='Bonsai']Widać, że ostatnio więcej rysujesz, bo Ci rysunki coraz ładniej wychodzą. :) Ręka się wyrobiła :) dziekuje Ola :) to prawda, mam ostatnio ochote rysować :) jak kiedys. Moja przerwa trwała troche , ale na szczescie natchnienie powrocilo :D i musze sie pochwalic! moje logo rysowane dla firmy Planeta Zoo jest juz wydrukowane -narazie w jednym egzemplarzu jak potycz :) przed sklepem na al. Wilanowskiej :D Niedlugo taki sam znajdzie sie przed pozostalymi :D na hali M. , na Puławskiej i na Hożej :) oto ostateczny efekt :) Quote
betty_labrador Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']podobają mi sie te rysunki :) cieszy mnie to :D i kilka przed praca :D Quote
Natalia&Cody Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Super zdjęcia. :loveu: ja z tym rysunkiem żartowałam, ale jeśli chcesz...:diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [video=youtube;D-wz_fkLyaI]http://www.youtube.com/watch?v=D-wz_fkLyaI[/video] niespodzianka.:):):) Quote
WeronikaM Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 zarosła pannica :evil_lol: http://img252.imageshack.us/img252/5913/img7737f.jpg a niespodzianka super!! ;D co to za piosenka ??? :D Quote
betty_labrador Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 [quote name='Silky123']Super zdjęcia. :loveu: ja z tym rysunkiem żartowałam, ale jeśli chcesz...:diabloti: no wiesz-u mnie mozna skladac zamowienia na rysunki :) :P [quote name='Aleksandra95']porywam je.:loveu: :D :loveu: [quote name='Aleksandra95'][video=youtube;D-wz_fkLyaI]http://www.youtube.com/watch?v=D-wz_fkLyaI[/video] niespodzianka.:):):) dziekuje!! Olu za niespodziewanke :) super filmik. Czemu jednak nie wykorzystalas zdjec o ktorych mówiłaś? :> [quote name='WeronikaM']zarosła pannica :evil_lol: http://img252.imageshack.us/img252/5913/img7737f.jpg a niespodzianka super!! ;D co to za piosenka ??? :D zarosla troszke :P i tak niedawno troche ja podcielam. piosenka matt pokora patricia kazadi wanna feel you now :) Quote
betty_labrador Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja widzialam baner :) czesc, witamy w galerii :) Quote
Aleksa. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 betty_labrador napisał(a): dziekuje!! Olu za niespodziewanke :) super filmik. Czemu jednak nie wykorzystalas zdjec o ktorych mówiłaś? :> Pisałam na PW przecież ;) Quote
taxelina Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 betty_labrador napisał(a):czesc, witamy w galerii :) :oops: mysllam ze bylam w galeri Aleksandry :) No ale jak przez przypadek sie ujawnilam z tych podczytujacych to napisze ze cudne te Twoje rysunki! :loveu: Quote
Talucha Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Wpadam się przywitac :D Świetne rysunki i zdjęcia :):) Quote
betty_labrador Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Ola sorka, faktycznie pisałas , ja czytalam, później widzialam filmik i wylecialo mi z glowy co pisalas o zdjeciach :eviltong: :) deer_1987 napisał(a)::oops: mysllam ze bylam w galeri Aleksandry :) No ale jak przez przypadek sie ujawnilam z tych podczytujacych to napisze ze cudne te Twoje rysunki! :loveu: ładna pomyłka :diabloti: czyli podczytujących tu sporo pewnie :P dzieki za opinie :) Talucha napisał(a):Wpadam się przywitac :D Świetne rysunki i zdjęcia :):) czesc :) mi rowniez miło Ciebie tu gościć :) witaj w naszych skromnych progach i dzieki! :) Quote
taxelina Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 betty_labrador napisał(a):ładna pomyłka :diabloti: czyli podczytujących tu sporo pewnie :P Wszedzie ich pelno :diabloti: Quote
betty_labrador Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 deer_1987 napisał(a):Wszedzie ich pelno :diabloti: to takie ciche skromne osóbki :P ktore maja czasem wpadki :D Quote
taxelina Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 betty_labrador napisał(a):to takie ciche skromne osóbki :P ktore maja czasem wpadki :D A teraz jeszcze nie widze tego postu Aleksandy czy ktos widzial jej baner :oops: A juz wiem bo ona dala ten filmik o Tosi u siebie tez i tam byl ten post :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 deer_1987 napisał(a):A teraz jeszcze nie widze tego postu Aleksandy czy ktos widzial jej baner :oops: A juz wiem bo ona dala ten filmik o Tosi u siebie tez i tam byl ten post :diabloti: hehehe tak :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Właśnie teraz zauważyłam. Raczej zamówie do Ciebie rysunek kiedy już będę mieć mojego wymarzonego drugiego psa. Narazie na niego zbieram, także mnie nie stać. :diabloti: Quote
makot'a Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 To i ja się przywitam, ale ja nie przez przypadek :D Choć zwykle też jestem tylko poczytująca...ale to, że się nie odzywam, nie znaczy, że nie zaglądam :diabloti: Tak czy inaczej - witam się :) Quote
Recommended Posts