Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Falkaa']Niee bo bym nie mogla ogladac :evil_lol:
Kobieta w ciazy? A kto go tam wie.. :diabloti:

no własnie :diabloti: cenzura :eviltong:

:evil_lol: a ja ogladając program o torbaczach skończyłam po 4 godzinie rysować ( :roll: ) i mam dość. Zostanę nocnym markiem :D modle sie zeby juz nie wybrzydzał.

Posted

Tosca siwieje na bródce czy ona tak ma?

W sumie zdjęcia fajne, ja się tam na studyjnyh nie znam, ale jak na moje laickie oko szkoda, że niektóre zdjęcia są tak jakby ciut ruszone i nie wyostrzone ;) ćwicz, ćwicz, a wyuczysz się i będziesz mistrzem! :multi:

Posted

[quote name='understandme']Tosca siwieje na bródce czy ona tak ma?

W sumie zdjęcia fajne, ja się tam na studyjnyh nie znam, ale jak na moje laickie oko szkoda, że niektóre zdjęcia są tak jakby ciut ruszone i nie wyostrzone ;) ćwicz, ćwicz, a wyuczysz się i będziesz mistrzem! :multi:[/QUOTE]

siwieje.. w kwietniu 9 latek skończy moja damusia ;)

Dzieki, wiem ze wiele im brakuje do wspaniałych zdjęć, pierwszy raz miałam styczność i możliwość porobienia takich zdjęć. Także zdaję sobie sprawę, że poruszone, niektore zbyt żołte czy zbyt szare :eviltong: ale niedlugo kupie swój zestaw i będe ćwiczyłą :cool3: :)

zaraz dam zdjecia ze spacerku jeszcze z Ola od Dory :)

Posted

To mi się podoba http://img441.imageshack.us/img441/9634/img7547ka.jpg
Fajne, Betty.
Szkoda, że poruszone, ale obie wiemy czemu.
Już tłumaczę: Betty nie ma takiego jasnego obiektywu jak ja i w dodatku lampę błyskową mogłam wywołać tylko swoim aparatem, Betty nie mogła mojej lampy wyzwolić, więc analogiznie było dla niej za mało światła, a to było w pomieszczeniu.
A prześlesz mi oryginał na maila ? Oczywiście swoje fotki tez Tobie poprzesyłam,ale dzisiaj nie nadaję się do tego.

PS. wg mnie czasem takie zagięte tło na plecach ma swój urok i ja takie lubię. Niektórzy na foto-wątku twierdzą inaczej, ale ... fotografia to bardzo indywidualne hobby. Nie ma ścisłych ran. Jedni będą się wzruszać zdjęciem, inni przejdą obok obojętnie.

Posted

dzieki Asia za opinie i wytlumaczenie co i dlaczego :) obiektyw kitowy to jednak takie male badziewko :diabloti:
Oczywiscie wysle Ci zdjecie-ale chcesz wszystkie? czy o to konkretne Ci chodzi? i oryginal czyli nie przerobione, tak?

No a wiadomo ze fotografia to indywidualne hobbuy ktore kazdy nagina pod siebie jak mu pasuje:)

takie znalazłam jak biegną razem :>