betty_labrador Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']czyli w niedziele byś mogła ? ;)[/QUOTE] ewentualnie myśle ze tak, tzn wstępnie :) Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='betty_labrador']ewentualnie myśle ze tak, tzn wstępnie :)[/QUOTE] okok, to wstępnie chętna na jakieś dwie godzinki, bo nie wiem kiedy do przytuliska jade-chcę w ten weekend.;) ahh, a jeszcze biologia nauka na sprawdzian a jest tego od cholery :/ :loveu:.....:p Quote
betty_labrador Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 rysunki [img]http://img215.imageshack.us/img215/1925/zubrg.jpg[/img] [IMG]http://img839.imageshack.us/img839/5968/piesr.jpg[/IMG] Quote
Aleksa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 czy tylko ja tu zaglądam ? :hmmmm: :p :( Quote
betty_labrador Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']czy tylko ja tu zaglądam ? :hmmmm: :p :([/QUOTE] dzieki za opinie ;) na to wyglada ze tylko Ty ;) nam spacer tez nie wyszedł :/ leje ciagle ten glupi deszcz... Quote
Aleksa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='betty_labrador']dzieki za opinie ;) na to wyglada ze tylko Ty ;) nam spacer tez nie wyszedł :/ leje ciagle ten glupi deszcz...[/QUOTE] jaką opinie..:( chciałam tylko przypomnieć o galerii, niech inni tu wracają .:mad: taaa, nienawidzę takiej pogody... :( Quote
betty_labrador Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Aleksandra95']jaką opinie..:( chciałam tylko przypomnieć o galerii, niech inni tu wracają .:mad: taaa, nienawidzę takiej pogody... :([/QUOTE] opinie o rysunkach ;) etam po co maja wracać jak tu sie nic nie dzieje ;) Quote
Aleksa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='betty_labrador']opinie o rysunkach ;) etam po co maja wracać jak tu sie nic nie dzieje ;)[/QUOTE] aaa .:) widziałam też te rysunki na wątku z rysunkami.:lol: trzeba fotki dawać.:D u mnie też cisza, bo fotek nie daje.:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 juz tam nie zaglada, moze zaglada a sie nie wypowiada:P Quote
Aleksa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='SZPiLKA23']juz tam nie zaglada, moze zaglada a sie nie wypowiada:P[/QUOTE] to trzeba się odzywać. :):):):):):) Quote
betty_labrador Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 podejrzewam ze kazdy tak sobie zaglada ;) ale ostatnio dalam troche zdjec i byla cisza oprocz Oli ;) tak czy siak :eviltong: Quote
Falkaa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 świetne prace :loveu: Ależ oczywiście ze nie tylko ty :) Tylko zdjęć Tosi brakuje :cool3: Quote
betty_labrador Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Falkaa']świetne prace :loveu: Ależ oczywiście ze nie tylko ty :) Tylko zdjęć Tosi brakuje :cool3:[/QUOTE] dzieki :) miło ze wpadłaś i napisalas. wiem ze brakuje-kilka czynnikow sie na to złożyło ;) ale ostatnio wstawialam wesole psiaki :) [quote name='understandme']My też tu zaglądamy :):)[/QUOTE] milo mi :) i zwierzakom równiez. Kurcze dzis miałam taka ochotę z psami isc na spacer ale niestety deszcz pokrzyżował nam plany :/ U was tez lało? Quote
Falkaa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nie tyle co lało, co świat zaczął płynąć.. takie roztopy ze szok :o bez kaloszy za kolanko ani rusz :) Quote
betty_labrador Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Falkaa']Nie tyle co lało, co świat zaczął płynąć.. takie roztopy ze szok :o bez kaloszy za kolanko ani rusz :)[/QUOTE] Nikt nie chciał mrozów to ni ma ;) Quote
anetta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tia, hahaha, mrozy zue, odwilż zua :lol::lol: Pizza dobra? :-D Ja dawno nie jadłam takiej prawdziwej :-D Quote
betty_labrador Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 jaka pizza? :P tak, lud przemówił :lol: Quote
Aleksa. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 a ja się doczekać fotek nie mogę :loveu: Quote
Bonsai Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A prawko w końcu odebrane? :D P.S. Ja to już w ogóle umieram na brak czasu. Nie dość, że nauka, to teraz jeszcze praca! Ale podoba mi się. ;) Masz ochotę wybrać się w weekend do Korabiewic? Tam są bardzo potrzebujące psiaki i tym razem na pewno coś zdziałamy (nie jak w Klembowie..), bo o pomoc poprosiło mnie samo kierownictwo (Viva). Hm? :) Quote
WeronikaM Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [url]http://img854.imageshack.us/img854/6166/img7095yx.jpg[/url] super zdjęcie :D Quote
betty_labrador Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']a ja się doczekać fotek nie mogę :loveu:[/QUOTE] a ja nie moge sie doczekac az znajde czas by je wstawic ;d ale juz przegrane i czekają :) a teraz np nie moge ich wstawic bo musze wyjsc z Tosia przed praca :D [quote name='Bonsai']A prawko w końcu odebrane? :D P.S. Ja to już w ogóle umieram na brak czasu. Nie dość, że nauka, to teraz jeszcze praca! Ale podoba mi się. ;) Masz ochotę wybrać się w weekend do Korabiewic? Tam są bardzo potrzebujące psiaki i tym razem na pewno coś zdziałamy (nie jak w Klembowie..), bo o pomoc poprosiło mnie samo kierownictwo (Viva). Hm? :)[/QUOTE] no niestety nie bylo czasu ;( bylam w domu to rodzice byli zalatani zeby podjechac ze mna :D ale nie zginie. Teraz myśle o aucie :) :loveu: no..z jednej strony nie zazdroszcze Ci, ale z drugiej to dobrze wypełniony czas procentuje :D :) ciesze sie ze masz prace :) sorka, ale umówiłam sie juz na spotkanie w weekend.. fajna akcja, i ciesze sie ze w koncu sami zaprosili do dzialania :) bo to w niedziele rozumiem jedziecie? [quote name='WeronikaM'][URL]http://img854.imageshack.us/img854/6166/img7095yx.jpg[/URL] super zdjęcie :D[/QUOTE] dziekuje :) to tak na szybko, Tosia wyciaga sobie spomiędzy opuszek lodowe kulki, ktore ciagle jej sie zbieraja.. ja czasem jej pomagam. Nie wiem od czego to zależy bo np Tizzy czy psom sąsiada sie nic nie zbiera jak sprawdzałam. [IMG]http://img826.imageshack.us/img826/7127/img7103n.jpg[/IMG] Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Tosiaa :loveu: Mojemu Nerowi też to się zbiera na portkach i pod pachami.. mnostwo! potem też tak smiesznie je zdziera i je :lol: Myślę, że to po prostu wina dłuzszej sierści. Tizzy ma krótszą sierść, i nie wklejają się widocznie, bo Saba np. tez nie ma z tym problemu :) Quote
Recommended Posts