Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jola, ale kaukazka ma dom, pojechala do Łodzi. Więc ten transport kaukazki jest nieaktualny.

Asta będziesz w niedziele w schronisku. Zawieziesz Dina do Katowic pociagiem?:razz:

Posted

Pianka napisał(a):
Jola, ale kaukazka ma dom, pojechala do Łodzi. Więc ten transport kaukazki jest nieaktualny.

Asta będziesz w niedziele w schronisku. Zawieziesz Dina do Katowic pociagiem?:razz:

kaukazka miala jechac ze mna w kierunku Lodzi, do dzisiaj jeszcze myslalam ze ja zabieram, ale ona znalazla domek na slasku, informacje o tym dostalam rano od przyjaciel_koni, wczesniej nic nie wiedzialam
czyli tylko Dino zabieram z Rudy Sl., no i z innego zrodla kocury ;)

umowimy sie na odbior w weekend jak juz bede wiedziala dokladnie jak jade

:)

Posted

Jola, a mogłabyś podjechać do schroniska?

Chyba nie ma kto go zawieźć do Katowic. Chyba, że Asta się jeszcze zdecyduje.

Justyny w niedziele nie będzie w schronisku

Posted

Dlatego sie dziwilam o jakiej kaukazce mowicie:D co z tym transportem...?....nic nie obiecuje absolutnie ale gdyby to miala byc ostatecznosc to moge poprosic mame...w koncu to nie tak daleko z zabrza do katowic,a juz jedna sunie kiedys wiozlysmy z zabrzanskiego schroniska;)Ale moja mama bedzie w domu dopiero jutro wieczorem...wiec jak do jutra wieczora nic nie wymyslicie to bede probowala cos zalatwiac...ale tak jak mowie nic nie obiecuje:(

Posted

Slask dla mnie to enigma, standardem jest bladzenie :roll:
musze popatrzec gdzie jest Ruda Slaska :oops:
tam wszstkie miasta sa "w kupie" i trudno sie polapac co jest gdzie

ja w sobote jade od wandul 66 do Bytomia
a moze ktos z was bedzie na zlocie u Wandy w sobote?
moze juz wtedy psiaka by przywiezc?
w niedziele prosto ruszylabym w trase...

Posted

Jola_K napisał(a):
Slask dla mnie to enigma, standardem jest bladzenie :roll:
musze popatrzec gdzie jest Ruda Slaska :oops:
tam wszstkie miasta sa "w kupie" i trudno sie polapac co jest gdzie

ja w sobote jade od wandul 66 do Bytomia
a moze ktos z was bedzie na zlocie u Wandy w sobote?
moze juz wtedy psiaka by przywiezc?
w niedziele prosto ruszylabym w trase...

ja będę :cool3: Właściwie mogła bym go zawieźć autobusem do Wandy, ale ktoś by mi musiał go podrzucić do schroniska w Zabrzu, chyba, że uda mi się jakoś czas odpowiednio zagospodarować i wpaść do Rudy Śl.

Posted

Żałuję ,że jestem tak daleko i nie mogę pomóc w tych przygotowaniach do transportu. Pozostaje mi trzymać kciuki za powodzenie całej akcji.:p

Posted

No Mysia kombinuj:cool3:

A ja tak dla odmiany dostałam maila w jego sprawie;)
Zainteresowani adopcja, chca go leczyć, ale dla pewości wola go zabrać od czerwca, bo wtedy będa mieć pieniądze:razz:

Posted

Słuchajcie, a nie mógłby mi ktoś go w sobote podrzucic do mnie do schroniska? Samochodem z Wszego schroniska to 5 minut, a na piechotkę pół godziny, ja z pracy raczej nie dam rady się wyrwać :roll: W sobotę pracuje, a potem muszę w miarę się sprężyc, doprowadzić do używalności i jadę do Wandy. Jakby ktoś mi go podrzucił to go wezmę do domu na pare godzin, pewnie go wykąpie :eviltong: a potem do Bytomia.

Posted

[quote name='Isadora7']Przeciąga się sprawa Dinusia. Dinuś wytrzymaj prosze

:razz::razz:jak przeciąg ...przecież sobota już jutro ...a dziewczyny napewno dziś dogadają ....nie ma innej opcji ......kto dowiezie Joli psiaka do Wandul...

Posted

Ja się już kontaktowałam z Jolą K w sprawie odbioru Dinusia w Warszawie w niedzielę po południu. Będą z nią w kontakcie telef.
Jeżeli będą chetni od czerwca do bardzo dobrze. Jak przyjedzie to pójdę z nim na SGGW i przez miesiąc porobię mu badania i zacznę go leczyć. Zobaczymy co się da zrobić.
W razie czego sfinansuję transport do nowego domu. Nie podwiozę go, bo nie jestem zmotoryzowana.

Posted

Miałam telefon w sprawie Dinusia:loveu:

Pani wypatrzyła go na allegro. Chciała go zabrać na DT, ale nie wykluczała stałego domu. Tymczas miał być tylko na sprawdzenie jak Dinuś dogada się z jej pieskiem. Jakby sie dogadali to chciała go mieć na zawsze.
Powiedziałam jej o leczeniu i że Dinuś jedzie już do DT, powiedziała, że będzie w kontakcie i będzie dowiadywać się co u niego słychać i jak sie zdecyduje na 100% to powie:razz:

Mysia zaprowadze Dinusia jutro do was, będe koło 10-10.30. Szkoda, że nikt inny nie chce tego zrobic, bo dla mnie to troche kłopot akurat jutro. Ale trudno.
Mysia jak będe pod schroniskiem u was to wyśle ci sygnał:razz:

Posted

Pianka napisał(a):
Miałam telefon w sprawie Dinusia:loveu:

Pani wypatrzyła go na allegro. Chciała go zabrać na DT, ale nie wykluczała stałego domu. Tymczas miał być tylko na sprawdzenie jak Dinuś dogada się z jej pieskiem. Jakby sie dogadali to chciała go mieć na zawsze.
Powiedziałam jej o leczeniu i że Dinuś jedzie już do DT, powiedziała, że będzie w kontakcie i będzie dowiadywać się co u niego słychać i jak sie zdecyduje na 100% to powie:razz:

Mysia zaprowadze Dinusia jutro do was, będe koło 10-10.30. Szkoda, że nikt inny nie chce tego zrobic, bo dla mnie to troche kłopot akurat jutro. Ale trudno.
Mysia jak będe pod schroniskiem u was to wyśle ci sygnał:razz:

Dinuś ma trochę wejść i obserwatorów tez ma :) na allegro. Chopak fajny jest wiec nie dziwne.