iwa77 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Widzę ,że mimo ogłoszeń nadal cisza:-(:-(:-( Dinulku ........ Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 iwa77 napisał(a):Widzę ,że mimo ogłoszeń nadal cisza:-(:-(:-( Dinulku ........ Iwonko musimy wierzyć, że ktoś go wypatrzy. Pamiętasz dziewczyny-bliźniaczki też doczekały. Quote
iwa77 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Tak Dorotko ja wiem , ze wierzyć trzeba. Tylko ,że "moje blizniaczki " były zdrowe.A Dinus z tym chorym serduszkiem jest .....:-( Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 iwa77 napisał(a):Tak Dorotko ja wiem , ze wierzyć trzeba. Tylko ,że "moje blizniaczki " były zdrowe.A Dinus z tym chorym serduszkiem jest .....:-( Iwonko wiesz ja sama nieraz nie mogę zrozumieć... Żal mi absolutnie każdej "biedy", ale np idzie mi niewidomy kilkuletni psiak, a mam jednego 1,5 rocznego ślicznego, czystego, od wielu tygodni na tymczasie, zdrowy i... nie moge mu znaleźć domku. Tyle "moich" piesków już w domu. Quote
iwa77 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dinulku co można jeszcze zrobic ,żeby ci pomoc:wallbash::wallbash::wallbash: Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dinusiu śliczny tyle ludzi zagląda na allegro niech się któryś zdecyduje Quote
Asta17 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dinusiu trzymaj się....jakoś kulawo nam to wszystko tu idzie:( Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dinusiu trzymaj się i ja się muszę trzymać. Coś mnie ostatnio ten ogrom nieszczęścia przytłacza bardzo Quote
danka1234 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 O kurcze tu tymczas jest bardzo potrzebny. Quote
iwa77 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Danuśka przywędrowałas tutaj to dobrze. Ja ciotkę Isadorke sciągnęłam i kochana Dorotka zrobila ogłoszenia. Ale odzew marny ! Powiem szczerze ,że myslałam o Tobie i twoim cudnym domku tymczasowym ale nie miałam odwagi spytac.Ja szukam dla Dinulka juz od jakiegoś czasu i jakoś bez efektu niestety , a on biedulek z tym serduszkiem nie ma czasu ....:-( Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 iwa77 napisał(a):Danuśka przywędrowałas tutaj to dobrze. Ja ciotkę Isadorke sciągnęłam i kochana Dorotka zrobila ogłoszenia. Ale odzew marny ! Powiem szczerze ,że myslałam o Tobie i twoim cudnym domku tymczasowym ale nie miałam odwagi spytac.Ja szukam dla Dinulka juz od jakiegoś czasu i jakoś bez efektu niestety , a on biedulek z tym serduszkiem nie ma czasu ....:-( Ogłoszenia nie mają nawet tygodnia, może się rozkręcą. Wiesz Iwonko nieraz jest reakcja prawie natychmiast a nieraz czeka się długie tygodnie jak u Dymka, Ziutka. Dobrze ze Danusia tez jest. Im więcej osób tym lepiej, bo ściągają następne i może ktoś choć tymczas zaoferuje. Quote
danka1234 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 iwa77 napisał(a):Danuśka przywędrowałas tutaj to dobrze. Ja ciotkę Isadorke sciągnęłam i kochana Dorotka zrobila ogłoszenia. Ale odzew marny ! Powiem szczerze ,że myslałam o Tobie i twoim cudnym domku tymczasowym ale nie miałam odwagi spytac.Ja szukam dla Dinulka juz od jakiegoś czasu i jakoś bez efektu niestety , a on biedulek z tym serduszkiem nie ma czasu ....:-( Następnym razem pytaj. A jakiej on jest wielkości i jaki ma stosunek do innych psów. Quote
Asta17 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Jest mały, taki w sumie ani do kolan. Ogolnie zgadza się z psami :) Quote
iwa77 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dinus - szukam , cały czas szukam domeczku dla ciebie! Quote
iwa77 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dinulku biedaczku - ja już nie wiem co robić , jak cię uratować ! Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dinuś na spacerek idziemy. Doopka w górę i :painting: :Dog_run: Quote
Recommended Posts