Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Widzę ,że mimo ogłoszeń nadal cisza:-(:-(:-( Dinulku ........

Iwonko musimy wierzyć, że ktoś go wypatrzy. Pamiętasz dziewczyny-bliźniaczki też doczekały.

Posted

iwa77 napisał(a):
Tak Dorotko ja wiem , ze wierzyć trzeba. Tylko ,że "moje blizniaczki " były zdrowe.A Dinus z tym chorym serduszkiem jest .....:-(

Iwonko wiesz ja sama nieraz nie mogę zrozumieć... Żal mi absolutnie każdej "biedy", ale np idzie mi niewidomy kilkuletni psiak, a mam jednego 1,5 rocznego ślicznego, czystego, od wielu tygodni na tymczasie, zdrowy i... nie moge mu znaleźć domku. Tyle "moich" piesków już w domu.

Posted

Danuśka przywędrowałas tutaj to dobrze. Ja ciotkę Isadorke sciągnęłam i kochana Dorotka zrobila ogłoszenia. Ale odzew marny !
Powiem szczerze ,że myslałam o Tobie i twoim cudnym domku tymczasowym ale nie miałam odwagi spytac.Ja szukam dla Dinulka juz od jakiegoś czasu i jakoś bez efektu niestety , a on biedulek z tym serduszkiem nie ma czasu ....:-(

Posted

iwa77 napisał(a):
Danuśka przywędrowałas tutaj to dobrze. Ja ciotkę Isadorke sciągnęłam i kochana Dorotka zrobila ogłoszenia. Ale odzew marny !
Powiem szczerze ,że myslałam o Tobie i twoim cudnym domku tymczasowym ale nie miałam odwagi spytac.Ja szukam dla Dinulka juz od jakiegoś czasu i jakoś bez efektu niestety , a on biedulek z tym serduszkiem nie ma czasu ....:-(

Ogłoszenia nie mają nawet tygodnia, może się rozkręcą. Wiesz Iwonko nieraz jest reakcja prawie natychmiast a nieraz czeka się długie tygodnie jak u Dymka, Ziutka. Dobrze ze Danusia tez jest. Im więcej osób tym lepiej, bo ściągają następne i może ktoś choć tymczas zaoferuje.

Posted

iwa77 napisał(a):

Następnym razem pytaj.
A jakiej on jest wielkości i jaki ma stosunek do innych psów.