GameBoy Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 wszystkiego dobrego Jacuniu na nowej drodze zycia Quote
malagos Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='halbina']Też wpadam tylko (autobanicja w moim podpisie): bardzo się cieszę, że i Jacuś odnalazł swoje miejsce na ziemi! I choć wiem, że Ci trudno go oddać, Oktawio, to mam nadzieję, że... to już na zawsze ten domek! [URL="http://foto.onet.pl/8dvtx,sfcngcg8ndgj,e6l5r,u.html"][IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/91c3b55ee3adf6cd0275253445d4059b,5,19,0.jpg[/IMG][/URL] Pozdrawiam przedświątecznie i przedwiosennie! Przytulam![/quote] ale zCiebie jajkowa dama :evil_lol: Oktawia, cieszę sie z domu dla Jacusia, ale martwi mnie to pożegnanie :placz: Jak to bedzie bez Ciebie?? ale bedziesz zagladać na dogo? Quote
Charly Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Bardzo przyjemnie wyglada ten chlopak Jaculowy. A Jaculek niezly cielak sie zrobil juz. Czekam na fotki. Powodzenia dla Jacula i jego nowej panci:multi::multi::multi: Quote
oktawia6 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [B]Jacuś wraca jutro do mnie-dzisiaj dostałam SMS-a od gościa o której Jacka ma przywieźc jutro-wczoraj mój TZ powiedział mu że jakby co to niech go oddadzą nam nie do schroniska - wczoraj nie miał czasu ze mną gośc rozmawiac ani matka również-gówno chłopu nie zegarek-k..rwa dostali całą wyprawkę, jakby zapieprzali przy pse od małego z gówna go wyciągali poratowali umierające psy to by docenili-nie chce mi się o takim frajerstwie pisac-bo nie są warci by miec psa-dalej jazda.[/B] [B]Jacuś jutro od 15-tej będzie ze mną. Cieszę się z drugiej strony-Emila o tym wie-płakałam za nim odkąd poszedł.[/B] Quote
emilia2280 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Beatko, zrób proszé to wypasione allegro jednak. Tamte pieniádze wiem, ze sá na inne 2 biedy z Krzyczek i niech tak zostanie. Na Jacka doslé zaraz po swiétach. Quote
halbina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 To się w głowie nie mieści... :angryy: o co poszło? o sikanie? :mad: Quote
Charly Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ty masz Oktawia swietą racje. Jak sie takiego malucha smierci wyrwalo, to podejscie inne Quote
_beatka_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 jezu co za debile!!!!!!!!! a co się stalo? Quote
oktawia6 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='halbina'] To się w głowie nie mieści... :angryy: o co poszło? o sikanie? :mad: [/quote] domyślam się Halbino niech mi nawet w oczy nie patrzy jak go jutro przywiezie-nie ma dyskusji ani żadnego tłumaczenia:angryy: nadal wychodzę z założenia że w Polsce pies jest dostępny dla większości-za łatwo!-jakby był spory roczny podatek albo kosztował minimum 3.000 zł to loozerzy by docenili-póki co pies to dodatek/kaprys może zachcianka....-a powienien byc dobrem luksusowym-przyjacielem rodziny o którego się dba jak o dziecko zależne od człowieka całkowicie-nie łańcuchy, kojce jak u Bin Ladena a do żarcia resztki lub skrawki poubojowe:angryy:f.u.c.k. z tym!!!! Quote
halbina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 na pewno psa można w Polsce mieć bez wysiłku, niestety, coraz częściej rasowca nawet... Quote
oktawia6 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Tak-Brązowa sama Wiesz jak na większośc tych debilków patrzysz co się czuje-z resztą-co tutaj dużó mówic-liczby przemawiają-stanie się w schronisku-i liczba bezdomnych psów mówi sama za siebie-z kosmosu nie wzięły się-to ludzie dzięki nim jest jak jest i ile jest w naszych schroniskach-to hańba i porażka i rasowca też Halbino-tak jest! nauczyłam się robic dobre zdjęcia już i ślicznie sfotografuję Jacunia. będą już idealne foty. Quote
halbina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Jacusiu, nie trać nadziei! Cioteczka Oktawia znajdzie Ci domek... Quote
Agama Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Okta :loveu::loveu:sorry to co napisze -nie patrz przez pryzmat ,, bialych kolnierzykow,, nie wyglad swiadczy o milosci i sercu dla pupila biedny kochajac braci mniejszych odda ostatni kes chleba i obdaruje ogromna miloscia-taki piesek bedzie szczesliwy a co z tego ,ze ktos ma ogrody kase palace skoro traktuje zwierzeta jak rzeczy ...i kazdy najmniejszy problem TO POZBYC SIE ... Quote
oktawia6 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='Charly'] u siebie w domu:lol: [/quote] tak jest! a zobaczcie jakie kolejne świnie-co zrobili: [IMG]http://schronisko.icx.pl/images/rsgallery/display/s4e.JPG.jpg[/IMG] identyczne-kopie Jacusia-w dziale Przygarnę Psa-wątek o gładkowłosych szczeniaczkach-te od dziecka bezdomne-ten sam wyraz twarzy:shake:-Jacuś jak mnie zobaczy jutro to oszaleje z radości na pewno! brzusio będzie całowany! tak Agama masz rację-testy powinny byc na właścicieli-jak na prawo jazdy-nie każdy może byc dobrym kierowcą-a prawo jazdy każdy-nawet z padaczką:angryy: Quote
ARKA Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Agama']Okta :loveu::loveu:sorry to co napisze -nie patrz przez pryzmat ,, bialych kolnierzykow,, [B]nie wyglad swiadczy o milosci[/B] i sercu dla pupila biedny kochajac braci mniejszych odda ostatni kes chleba i obdaruje ogromna miloscia-taki piesek bedzie szczesliwy [/quote] Dokladnie tak jest. Moi dawni sasiedzi mieli rodowodowa bokserke. Wydalwalby sie ze 'cud miod ultra maryna dom" oni byli "dumni jak pawie'ze ja MAJĄ a ONA?? Sunia w domu owszem byla ale....trzymana byla w piwnicy domu aby podłog z jakiegos tam mahoniu itp.......... pazurami nie rysowala,ot i cala prawda "milosci do psa"!! Po rozmowach z nim......doczeka "zaszczytu" mogla byc w jednym z pokoi i NIC wiecej:shake: Quote
Agama Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 zlosliwa jestes-a to co napisalam to moje doswiadczenie hodowlane Quote
ARKA Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Agama']zlosliwa jestes-a to co napisalam to moje doswiadczenie hodowlane[/quote] Nie jestem zlosliwa-uwazam ze masz RACJE!! Nie wszystko zloto co sie świeci!:shake: Quote
oktawia6 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Agacia ma super-jego siostra-super kobiety, i jesteśmy w kontakcie-normalni ludzie z sercem i na poziomie. Quote
Agama Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 moj ostatni post byl skierowany do Oktawii Arko wiem o tym i takich zachowaniach Quote
oktawia6 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='Agama'] moj ostatni post byl skierowany do Oktawii Arko wiem o tym i takich zachowaniach [/quote] z czym jestem złośliwa? że psa może miec każdy? rozjaśnij! Quote
Agama Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 jeszcze raz napisze nie wyglad swiadczy o SERCU czlowieka Arka nalozyly sie posty-zgadzam sie z Toba moj najladniejszy grzywacz wyladowal swiadomie zostawiony w LESIE,a zostal kupiony za duza kase i ludzie super wygladali... ma obecnie domek a co by bylo gdyby Ktos wracajac z urlopu nie zatrzymal sie za potrzeba Quote
oktawia6 Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='Agama'] [B]jeszcze raz napisze nie wyglad swiadczy o SERCU czlowieka[/B] Arka nalozyly sie posty-zgadzam sie z Toba moj najladniejszy grzywacz wyladowal swiadomie zostawiony w LESIE,a zostal kupiony za duza kase i ludzie super wygladali... ma obecnie domek a co by bylo gdyby Ktos wracajac z urlopu nie zatrzymal sie za potrzeba[/quote] what?:icon_roc:o jaim wyglądzie piszesz? zaczynsz zupełnie inny temat-o wyglądzie-co ma piernik do wiatraka-napisałam jak u nas jest-co się dzieje-i to jest prawda-nie wiem o jaki wygląd Ci chodzi. Quote
brazowa1 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Tak naprawde nigdy nie wiemy,na kogo pies trafi.Mozna zminimalizowac ryzyko,ale nigdy do końca.Elokwencja,jakas tam wiedza o psach,dobry wyglad-zawsze moze sie okazac,ze doopa.Ludzie,ktorzy brali od nas labowatego psa ,rokowali wspaniale,ach-szkolenie,ach,dom z ogrodem,ach,jakie spacery bedzie mial.I co? i oddali po jednym dniu,bo na kota szczekał Quote
Recommended Posts