_bubu_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Kubuś rzeczywiście sobie schudnął nieco :razz: zdjęcia śliczne :loveu: jaki Kubuś szczęśliwy :loveu: dziękujemy ! widzę że już do obróżki awansował :cool3: Quote
j3nny Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 cudo :loveu: dobrze go widzieć takiego radosnego Quote
małamała Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 obrózka jest wygodniejsza od szelek no i przede wszystkim lżejsza:-) mi też sie wydaje ze Kubus szczesliwy jest Quote
j3nny Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 to dzięki swojej nowej rodzinie jest szczęśliwy :loveu: dziekujemy:) Quote
togaa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A jaki wyczesany i wygłaskany.....:lol::lol:..!!!! Sierść błyszcząca taka...!!!! Super..:multi:..! W lecznicy futerko miał matowe,posklejane.Włosy si ę z niego sypały...... Ech...żeby wszystkie adpocje miały takie zakończenie... Quote
togaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Lepiej żeby zapomniał... Schronisko i lecznica..to nie były dla Kubusia dobre doświadczenia ! Często o nim myślę,zwłaszcza jak jadę do "'pierogarni'"..tej obok lecznicy...! Miał chłopak szczęscie że go dojrzałaś,Małamała...!!! Quote
Gosiapk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kanzaj napisał(a):Wszystkiego najlepszego Kubulu! Ooo Kanzaj wróciła :) Quote
j3nny Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 co slychac u Kubusia i jego Rodziny? :) Quote
małamała Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 U Kubusia wszystko dobrze. Zadnych kłopotów nie sprawia nam. Teraz to prawie cały czas spi. Nawet na dwor nie chce mu sie chodzic. Wychodze z nim z domu przejdzie jakies 80 metrów w między załatwi swoje potrzeby i ani kroku dalej i stoi w miejscu i się na mnie patrzy ale jak mu sie powie " Kuba idziemy do domu" to zaczyna szybkim dosyc krokiem do domku isć i się cieszyc i jak go tu zrozumiec a tak pozatym to dosyc często ze mną w łożeczku spi tak go przyzwyczaiłam...jak widzi tylko pościel rozłozoną to od razu pakuje się do łózka Quote
togaa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Tak sie cieszę ,że Kubuś jest w dobrej formie...:lol: To przede wszystkim Twoja zasługa - małamała ! Często go wspominam, tym bardziej że w lecznicy przebywa od niedawna nastepny taki dziadziuś w typie Kubusia. / Dropsik/. Może też będzie miał tyle szczęścia co Kuba ?! Quote
Gosiapk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='małamała']U Kubusia wszystko dobrze. Zadnych kłopotów nie sprawia nam. Teraz to prawie cały czas spi. Nawet na dwor nie chce mu sie chodzic. Wychodze z nim z domu przejdzie jakies 80 metrów w między załatwi swoje potrzeby i ani kroku dalej i stoi w miejscu i się na mnie patrzy ale jak mu sie powie " Kuba idziemy do domu" to zaczyna szybkim dosyc krokiem do domku isć i się cieszyc i jak go tu zrozumiec a tak pozatym to dosyc często ze mną w łożeczku spi tak go przyzwyczaiłam...jak widzi tylko pościel rozłozoną to od razu pakuje się do łózka Nieźle Kubczysław został rozpuszczony :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jak to dobrze że w końcu wyleguje się z Pańcią w łóżeczku :loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A może jakieś nowe zdjęcie Kubczysława? Quote
małamała Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dzisiaj rano Kubus odszedł z tego świata:-( Rano dostał jakiś atak...cały sztywny się zrobił i zaczoł cięzko oddychać...zaczeła ślinka mu z pyska lecieć... dzwoniłam do weterynarza i czekałam na samochod zeby go do nigo zawiezć...nagle zaczoł cięzko oddychac przez jakies 2 minuty...przekręcił się na bok...język miał cały siny i wywalony na zewnatrz i juz przestał oddychać...to wszystko tak szybko się działo...cały czas byłam przy nim i głaskałam go...to było straszne patrzeć jak on odchodzi na tamten świat...dzisiaj akurat rano jak nigdy wszyscy byli w domu bo tak to zawsze sami z Psotka byli w domu i całe szczeście bo przynajmni ktos przy nim był do samego konca...:-(:-(:-( Quote
j3nny Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
togaa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :shake::-(:shake::-(:shake::-(:shake::-(........................ Quote
j3nny Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a teraz powiedzcie, ze to byl makabryczny zart Quote
Recommended Posts