Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Kubuś tak gdzies od około tygodnia bardzo nam się rozszalal....az go nie poznaje.... jest bardziej ozywiony...tak hasa po domku i na dworku zaczyna bigac i podskakiwac oczywiście w miare swoich mozliwości i ostatnio nawet na dworku połozył sie na pleckach rozstawił nózki i łapki i zebym go głaskała troszkę mu się przychudło tak jak na niego patrze i byc może dlatego też stał się bardziej ruchliwy....rano dostaje sniadanie potem po południu miske kaszy albo ryżu z miesem i ma cały czas dostep do miski z sucha karma no i jeszcze ma tendencje do wyjadania jedzenia z Psotki miski a mimo to schudł nam trochę

Posted

małamała napisał(a):
a Kubuś tak gdzies od około tygodnia bardzo nam się rozszalal....az go nie poznaje.... jest bardziej ozywiony...tak hasa po domku i na dworku zaczyna bigac i podskakiwac oczywiście w miare swoich mozliwości i ostatnio nawet na dworku połozył sie na pleckach rozstawił nózki i łapki i zebym go głaskała troszkę mu się przychudło tak jak na niego patrze i byc może dlatego też stał się bardziej ruchliwy....rano dostaje sniadanie potem po południu miske kaszy albo ryżu z miesem i ma cały czas dostep do miski z sucha karma no i jeszcze ma tendencje do wyjadania jedzenia z Psotki miski a mimo to schudł nam trochę

Hurra!!! Kubczysław sie rozruszał! :multi:

Posted

No wierzyć sie nie chce....
Właśnie dzisiaj pojechałam po pierogi ktore odkryłam dzieki Kubusiowi i tak jadąc widziałam go przed oczami...dreptusia nieobecnego....
Małamała.....pisz nam o nim...!
Obojetne czy dobrze...czy żle....???
A na te jego stawy to schudnięcie dobrze mu zrobi...!
W lecznicy nie miał ruchu,dlatego nabrał wagi!

Posted

Kubuś rozchorował mi się troszke....od rana strasznie charczał nam i niedawno był wetrynarz u nas w domku....stwierdził ze ma coś z krtanią i dostał zastrzyki i teraz smacznie spi cały czas jeszcze przez kilka dni bedzie je dostawał

Posted

małamała napisał(a):
Kubuś rozchorował mi się troszke....od rana strasznie charczał nam i niedawno był wetrynarz u nas w domku....stwierdził ze ma coś z krtanią i dostał zastrzyki i teraz smacznie spi cały czas jeszcze przez kilka dni bedzie je dostawał

Oj...niedobrze...!!!
Pogoda taka niełaskawa dla staruszków..?
Zywiecki Reksiu-staruszek na tymczasie też sie rozchorował...
Kaszle i kaszle...ale to od serca!

Posted

JEDNAK KUBUSIA CZEKA JESZCZE JEDEN ZASTRZYK BO WETERYNARZ POWIEDZIAŁ ZE DO SAMEGO KONCA TRZEBA WYLECZYC ZEBY CHOROBA ZA CHWILE ZNOW NIE WRÓCIŁA...POSTARAM SIĘ WSTAWIC DZISIAJ WIECZOREM JAKIES FOTKI JEGO TYLKO ON GDY WIDZI APARAT DO ZARAZ LEPEK W DRUGA STRONE WIEC BEDE MUSIALA SIE TROSZKE NAGINASTYKOWAC