muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Niki-lidka napisał(a):a ja sie poplakalam ...placzaca pirania:placz::placz::placz: Tu nie ma co płakać... tu się trza cieszyć... :cool3: Quote
Donvitow Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Muoody ty opływasz w wianuszek dogomanek i się cieszysz. A miałeś psiakom pomagać.:eviltong:. Czekam na kontakt. Quote
muody Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Donvitow napisał(a):Muoody ty opływasz w wianuszek dogomanek i się cieszysz. A miałeś psiakom pomagać.:eviltong:. Czekam na kontakt. Ale mi pojechałeś... Mylisz się, ja się cieszę, że Ramziol traktuje już nas jak rodzinę... bo od momentu kiedy go pierwszy raz zobaczyłem jest zmiana o 180... Na temat EMIRa czytałem, ale na stronce nie ma rzadnego info na temat Oddziału Poznańskiego.. ani jak mu można pomóc... chyba, że się mylę... No ale rzeczywiście zbyt wiele to nie ździałałem... tłumaczę sobie to brakiem czasu...:diabloti: Jako, że nigdy nie miałem nic wspólnego z działaniem na rzecz ochrony zwierząt... to potrzebowałbym jakiegoś konkretnego linka... z informacjami co i jak... gdzie się zgłosić... co robić w swoim regionie... itd... Bo ja zupełna świeżynka jestem... :oops: i nie mam pojęcia gdzie zacząć... Quote
Tola Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Cudnie ogląda sie takie zdjecia:loveu: I ten szczęśliwy pysio Ramzesa:loveu: Quote
Tola Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Przepraszam ze na wątku Ramzesa, ale potrzebna pomoc dla CC http://www.allegro.pl/item344529003_...u_pomocy_.html wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109011 Quote
sacred PIRANHA Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 muody napisał(a):Tu nie ma co płakać... tu się trza cieszyć... :cool3: toz ja z radosci placze:eviltong: Adam a moze znasz kogos kto chcialby niewidomego CCta?:cool3: bo jest taki piesiol w zamojskim schronisku i baaaaardzo potrzebuje pomocy...na razie nie mamy DT, nie mamy pieniazkow na wyciagniecie do hotelu...mamy tylko szczere checi, ale to za malo:( Quote
muody Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jeżeli chodzi o DT, to wątpię... wśród znajomych i rodziny raczej mają nas za wariatów, że wzieliśmy 5-letniego psa ze schroniska... :shake: Jeżeli chodzi o pieniążki, to mogę chociaż częściowo pomóc... Zrobiłyście już mu aukcję cegiełkową? Quote
sacred PIRANHA Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 jeszcze nie ale mamy zamiar:) jak juz bedzie to bedzie link na jego watku podany:) Quote
Tola Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Niki-lidka']jeszcze nie ale mamy zamiar:) jak juz bedzie to bedzie link na jego watku podany:) Lidka juz jest:cool3: http://www.allegro.pl/item344529003_...u_pomocy_.html Podałam go na poprzedniej stronie Masz zaległoscvi w czytaniu... Quote
muody Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 OK... no to nabyłem ile mogłem... zawsze coś... :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 dogo mi pada...albo nie wchodzi mi stronka...albo jak napisze posta to on znika w czelusciach dogomaniackich...ehhh... Quote
muody Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ja ze swojej strony zauważyłem, że trzeba często odświeżać, bo lubi nie pokazywac nowych postów na stronach, które już się oglądało... Rzeczywiście chodzi to forum dość ociężale... :mad: Quote
rufusowa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='martaa2']Lidka juz jest:cool3: http://www.allegro.pl/item344529003_...u_pomocy_.html Podałam go na poprzedniej stronie Masz zaległoscvi w czytaniu... :placz::placz::placz: popłakałam sie...wzruszający tekst :-( obiecuję zakupić cegiełki i popytać na osiedlu miłośników rasy czy nie znają kogoś kto by chciał go przygarnąć.... skąd wynika jego wada wzroku? chwilowe - ze względu na pobyt w schronisku czy stałe? Quote
Tola Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pies nie widzi, został znaleziony w takim stanie ok 50 km od Zamoscia na zupełnym pustkowiu. Musiałby obejrzec go wet okulista, nie wiadomo czy pies stracił wzrok w wyniku choroby czy to jakas wada... Quote
rufusowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 dziękuję martaa..... kurcze....przydałby sie dt zeby sie zorientowac co i jak...czy by chłopak odżył czy raczej nie ma szans na powrót wzroku :-( w takiej sytuacji będzie to duze wyzwanie dla tego, kto go przygarnie... pamiętam, ze u nas chodził taki pan z dogiem niemieckim niewidomym....nie bylo problemu....w ogole nie bylo tego widac, ze pies nie widzi, bo mial zaufanie do pana i szedl na krótkiej smyczy (co u tak duzych psow nie jest problemem;) ) no...cegiełka do cegiełki i cos sie wymysli :razz: Quote
eliza_sk Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Może nas stąd nie przegonią :evil_lol: Przepraszam za offa, ale może ktoś się skusi, bo psiak w potrzebie:( Zapraszamy na nowe SUPEROWE bazarki dla jędrzejowskiego poranionego ONka BREGA: 1. SAME NOWE RZECZY: Nowe perfumy, plakat obrazowy, gliniane dzwoneczki, skórzane etui na klucze, ceramiczny aniołek-pozytywka, szkatułka na biżuterię i dwie nowe świeczki serduszka : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109770 2. Śliczna SREBRNA BIŻUTERIA: kolczyki, łańcuszek, srebrne przywieszki, broszka i kamienne przywieszki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109765 3. NOWE FILMY DVD: Gorzkie gody, Pająk, Sandokan, Układ prawie idealny, Cezar i Kleopatra, Zamach na Jana Pawła II, Fan Fan Tulipan, Ucieczka z Sobiboru, Ostatnie dni Pattona, David Copperfield, Pinokio, Dziennik Bridget Jones: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109764 Quote
muody Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Niki-lidka napisał(a):a sioooo:):):):):D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co tam u ciotki Lidki vel Piranii? Ramziesiątko tęskni... :cool3: Można już powiedzieć, że wszyscy czarnego śmierducha pokochali :loveu:. Na dniach wstawię jakieś zdjęcia... Quote
sacred PIRANHA Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 muody napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co tam u ciotki Lidki vel Piranii? Ramziesiątko tęskni... :cool3: Można już powiedzieć, że wszyscy czarnego śmierducha pokochali :loveu:. Na dniach wstawię jakieś zdjęcia... ciotka okropnie choruje...jadu mi zabraklo i musialam to powaznie odchorowac zanim poziom tego boskiego specyfiku wyrowna mi sie we krwi:diabloti: rozumiesz?:cool3: ja rowniez tesknie...nikt mnie nie chce zjesc...gorzej!!! merdaja ogonami!:-o nikt nie zastapi Ramzeska:shake: PS.czekaj na fotki oj czekam:loveu: Quote
muody Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No co ty?!:shake: No to szybkiego powrotu do... eeee... jadu :diabloti:... życzymy z Ramziem! :loveu: Quote
mariee Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 O Ramzesa w klinice non stop pytaja, musze im zdjecia wysylac. Pozdrawiam Rodzinke i czarna mardke. Lidka a Tobie jadu dowioze niedlugo poczujesz sie lepiej:loveu: Quote
muody Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zmienię temat, ale nie mogę znaleźć wątku tego ślepego molosika...:roll: Co z nim? :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Maria ja juz umieram na widok Twojego bannerka...weszlam, przeczytalam i umieram...ehhh... co do tego jadu...dowiez koniecznie i to szybko,bo ja bez jadu nie potrafie normlanie egzystowac....jestem jakas taka...jak nie ja... Quote
eliza_sk Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 muody napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co tam u ciotki Lidki vel Piranii? Ramziesiątko tęskni... :cool3: Można już powiedzieć, że wszyscy czarnego śmierducha pokochali :loveu:. Na dniach wstawię jakieś zdjęcia... Co to za pieszczotliwy epitet czarny śmierduch ??? :mad::mad::mad: Quote
sacred PIRANHA Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Adam mam bannerek w podpisie do niewidomego moloska:) zajrzyj:) Quote
Recommended Posts