Neigh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 dawaj, ja odpowiem:-) Ostatnio tez dostałam, napisałam - poprosiłam grzecznie o kilka szczegółow z życia potencjalnej nowej Rodziny Tygrysia - obiecałam opowiedzieć w zamian wszystko co wiem o nim.......a dużo wiem:-) No i co? I cisza...... Do tej pory były 3 telefony i jeden mail. Mail nie odpowiedział - telefony cóż.........myślę że mnie nie polubili hihihih. I kij im w ucho:-). Quote
_beatka_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 tygrys ma z allegro 5 obserwatorów:-o:cool3: Quote
paros Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Neigh napisał(a):dawaj, ja odpowiem:-) Ostatnio tez dostałam, napisałam - poprosiłam grzecznie o kilka szczegółow z życia potencjalnej nowej Rodziny Tygrysia - obiecałam opowiedzieć w zamian wszystko co wiem o nim.......a dużo wiem:-) No i co? I cisza...... Do tej pory były 3 telefony i jeden mail. Mail nie odpowiedział - telefony cóż.........myślę że mnie nie polubili hihihih. I kij im w ucho:-). Wysłałam na PW :lol: Quote
Weronia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 skąd Tygrys bierze obserwatorów i ludzi dzwoniących z pytaniami o niego (bylejakich, ale zawsze)?????? Bo o Rudzika nikt nie pyta nawet.:shake: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Tak, tak pamietam zdjęcia..........tylko, że pogoda była taka - że z domu to żeśmy wypadali i wpadali. Tygrys nie jest fantykiem taplania się w błocie. W domu zdjęć nie zrobię. Tola ma 12 dzień cieczki - cyrk jest na kołkach.....zamknąć Tygrysa. Przeprowadzić Tolę. Wpuścić Tolę, wypuścić Tygrysa. Nie pomylić otwierania drzwi, grodzi itp. Mogłam mu co najwyżej cyknąć fotke - jak niucha pod drzwiami.......nic go więcej nie interesuje. Dziś jest ciut lepiej na zewnątrz to moze się uda coś tam zrobić. co poza tym? Mamy problemy z waruj. Nieceniona Paros uraczyła nas drugim adresem do potencjalnego domku. Do jednego napisałam, ale nie odpisał. Do drugiego też, ale niedawno. Domek pytał czy pies umie zostać 9 h w domu. No owszem umie - i pytanie zwrotne czy potem dostanie odpowiednią porcję ruchu??? Bo to nie o to chodzi zeby on najpierw siedział 9 h sam, a potem dalej siedział, tyle ze w towarzystwie. Uczciwie, jak zwykle szczerze i miło ( tak mi się wydaje hihi ) napisałam. No zobaczymy. Quote
Wisełka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 3mam kciuki!!!!! Najwyższa pora żeby Tygrysek znalazł stały, cudowny domek :lol: Quote
andzia69 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 mam nadzieję, ze ktos sie wreszcie zakocha:loveu: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Zrobiłam jakieś tam zdjęcia...... aczkolwiek plan mam taki, żeby ściągnąć do nas Tajdzi - to ona robiła pierwsze zdjęcia Tygrysia po przyjeździe z Krzyczek. Tak dla porównania, żeby było:-). Te co mam - robiłam sama, a nie tak łatwo sfotografować psa, co cały czas za toba lezie, albo na ciebie lezie....... To komu wysłać? Kto wstawia??? Quote
_beatka_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 mi:multi: poproszę na [email protected]:razz: Quote
paros Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Neigh napisał(a):Zrobiłam jakieś tam zdjęcia...... aczkolwiek plan mam taki, żeby ściągnąć do nas Tajdzi - to ona robiła pierwsze zdjęcia Tygrysia po przyjeździe z Krzyczek. Tak dla porównania, żeby było:-). Te co mam - robiłam sama, a nie tak łatwo sfotografować psa, co cały czas za toba lezie, albo na ciebie lezie....... To komu wysłać? Kto wstawia??? Możesz do mnie, to wstawię :lol: mój mail: [email protected] Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wysłałam już Beatce:-). Dzięki:-). Zdjęcia są beznadziejne. Ja mam strasznie kiepski aparat + kiespki ze mnie fotograf..... No ale cóż. Dopóki nam ktoś nie pomoze - będą jakie będą. W każdym razie jest dowód ze żyje i ma się chyba nienajgorzej..:eviltong: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dzięki. Nooo wiem, ze zdjęciom daleko do ideału, ale chciałam pokazać, że a. morda nie jest w bliznach b. kręgosłupa ni żeber nie widać. c. nooo super rozbudowanych mięśni tez nie widać - takie toto cherlawe:-). d. powyginany nie jest e. minę ma taką raczej w typie spokojny i opanowny ( pozory mylą hihihihi ):evil_lol: Szkoda ze te pierwsze zdjęcia nie oddawały w pełni jego stanu......ale ja ten obrazek na zawsze będę miała w pamięci. Na zawsze zapamiętam.....jak Lamia mi przez tel powiedziała: tylko nie płacz...... Jest aż tak źle? zapytałam. Tak - padła krótka odpowiedź.... Było nawet gorzej. Zagryzając wargę powtarzałam.......o jeeenny, o matko ........co oni ci zrobili - patrząc na pogięty, paraniony, smierdzący kręgosłup kulący się u mnie w samochodzie. Nigdy tego nie zapomnę. Quote
Miki Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Neigh - piękny jest i wygląda zupełnie, zupełnie inaczej. Wspaniale. :multi: Quote
EVA2406 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Neigh, to nie ten sam pies. Ty go podmieniłaś ?:evil_lol: Quote
Nicol Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 NEIGH normalnie patrze i nie wierze :crazyeye::crazyeye: TYGRYś JEST PO PROSTU CUDNY :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Aż ZANIEMóWIłAM Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Nooo:-) Gdybym umiała to bym wkleiła obok siebie........te zbliżenia blizn na głowie......to takie kiedy się obraca cały pokurczony jeszcze i te z teraz.... No nie powiem dumniśmy z Tygrysa. Jak on będzie fajnie wyglądał, jak trochę pobiega przy rowerku, popływa - taaaka klata, bulby na udkach:-) mniaaam. A i jeszcze dla wprawnego obserwatora - na pierwszych zdjęciach Tygryś ma tą samą obrożę......wtedy zapiętą na przedostatnią dziurkę od końca. Teraz na pierwszą:-) - to jest różnica 3 dziurek :-) Quote
Nicol Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Normalnie serce rośnie.... Neigh pokłony dla Ciebie :multi::multi: Pozwole sobie wkleic zdjęcia na molosy Warto by było w ogłoszeniach zamieścic te nowe zdjęcia. J azaraz w moim na gratce to zrobie, albo wogóle nowe ogłoszonko na gratce mu zrobie. Śliczniutki :loveu::loveu::loveu: Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ale kawał psa się z niego zrobił:crazyeye: To może go tak od razu dorzucić do metamorfoz?Może tam się domek znajdzie;) Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 gusia0106 napisał(a):Ale kawał psa się z niego zrobił:crazyeye: To może go tak od razu dorzucić do metamorfoz?Może tam się domek znajdzie;) Nooo myślałam o tym:-). Tygrys to moja "wizualna"duma. Wierzcie nie wierzcie.......zdjęcia nie oddają róznicy:-) Quote
Recommended Posts