Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosia2 napisał(a):
Od godziny piszemy... :) po prostu napisałam najpierw na forum a potem odebrałam pw....
Ta dziewczyna jest ze złota !!!!!!!

TOSIU POMINĘŁAŚ WAŻNIEJSZY KRUSZEC - PLATYNĘ !!!

DODDY - BRAK SŁÓW !!! :loveu:

Posted

Cieszyc to sie bedziemy jak bedzie wszystko ok i pies znajdzie dom.

Jego uda sie uratowac... Ciekawe, czy uda sie uratowac suczke z Bydgoszczy... Ma 5 dni zycia a raczej nikt poza Paulina nie zainteresowal sie jej losem.

Posted

doddy napisał(a):
Cieszyc to sie bedziemy jak bedzie wszystko ok i pies znajdzie dom.

...ale nie odbieraj nam szansy na oddanie Ci hołdu (w moim wykonaniu jak najszczerszego) i podziękowań za tak niesamowity obrót sprawy dzięki Tobie...:loveu: Nie ma to dla mnie nic wspólnego z włazi.....;)stwem. Myślę, czuję, wyrażam co myślę. Raz jeszcze wielkie dziękuję...
Poza tym cieszę się, że choć troszkę, taką mam przynajmniej nadzieję, Tosia odetchnęła.

Posted

Dziewczyny-nawet nie wiecie jak bardzo !!!
Dzięki Doddy bedę mogła spokojnie sie skupić, bo z tym psiakiem w głowie nic mi dziś nie szło.... :)
Ja taką pomoc cenie niezwykle, bo poza chwilą gdy uczucia wzieły góre, poza tym, że teraz sie cieszymy, mam na uwadze, że to połowa sukcesu, a mnóstwo pracy i kolejny obowiązek ma teraz Doddy...

Posted

Tosiu bądź z Doddy w kontakcie, zbieraj od niej ile wejdzie info o psie, by w miarę możliwości pomóc w szukaniu domu, ogłoszeniach. Nie można zostawić jej ot tak z kolejnym nabytkiem. Chętnie pomogę w konstrukcji jakichś dobrych tekstów do wstawek ogłoszeniowych.
Nie chcąc wcinać się między wódkę, a zakąskę będę sprawdzała, co dzieje się na wątku (konkretne potrzeby). Bądź proszę z informacjami o psie na bieżąco.

Posted

Nie wynika to dla mnie jasno z postów (pewno większość uzgodnień robicie na PW) ale jeśli potrzebą teraz jest transport, to może warto zmienić tytuł wątku?

Posted

Rano jedę po psa... Jeśli mnie nie połknie w całości to dowiozę go do Doddy... :)
Trzymajcie kciuki... Ten jego przerażony wzroki i głosik sprawiaja, że człowiek robi się taki malutki.... :oops:

Ale nic... Zobaczymy co da sie zrobic... Wezmę na wszelki wypadek leki-najwyzej go ogłupimy, a z resztą będziemy kombinować na miejscu...
Jak mi rąk nie poodgryza to napiszę po powrocie... ;)....hihi...

Posted

Jadę ze starszą Panią jako kierowcą.... :p
ciiiii... musimy dać radę.... Jestem mu to winna i Doddy też... Ja zaczęłam tę sprawe i teraz w jakiś cudowny sposób muszę doprowadzić do jakiegoś sensownego etapu....

Trzymajcie kciuki to będzie dobrze.....

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
No ja tak na zapas, jakby nie bylo to tam ktos sie zadeklarowal, ze pomoze i zawsze chetnie.

I bardzo dobrze, że na zapas.

Psiaków cały czas przybywa a pomoc zawsze mile widziana ;).

Czekamy na wieści co z przewiezieniem psiaka....

Posted

doddy napisał(a):
Psiak juz w aucie. :p
Nikogo nie zjadl.
Moze bedzie dobrze. Praca, szkolenie i moze bedzie dobrze ;)

Ufffffff to dobrze :cool3:.

to czekamy na dalszą relację z podróży co i jak....:p