ruda76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tosia2 napisał(a):Gdzie trzeba go dowieść? :loveu: napisz pv do Doddy ;) Quote
Tosia2 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Od godziny piszemy... :) po prostu napisałam najpierw na forum a potem odebrałam pw.... Ta dziewczyna jest ze złota !!!!!!! Quote
muka1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Doddy jesteś szczerozłotą kobietą!Bardzo się cieszę.....!!!!! Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tosia2 napisał(a):Od godziny piszemy... :) po prostu napisałam najpierw na forum a potem odebrałam pw.... Ta dziewczyna jest ze złota !!!!!!! TOSIU POMINĘŁAŚ WAŻNIEJSZY KRUSZEC - PLATYNĘ !!! DODDY - BRAK SŁÓW !!! :loveu: Quote
doddy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cieszyc to sie bedziemy jak bedzie wszystko ok i pies znajdzie dom. Jego uda sie uratowac... Ciekawe, czy uda sie uratowac suczke z Bydgoszczy... Ma 5 dni zycia a raczej nikt poza Paulina nie zainteresowal sie jej losem. Quote
andzia69 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ja siem zainteresowałam...ale co ja mogę:-(:-(:-( Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 doddy napisał(a):Cieszyc to sie bedziemy jak bedzie wszystko ok i pies znajdzie dom. ...ale nie odbieraj nam szansy na oddanie Ci hołdu (w moim wykonaniu jak najszczerszego) i podziękowań za tak niesamowity obrót sprawy dzięki Tobie...:loveu: Nie ma to dla mnie nic wspólnego z włazi.....;)stwem. Myślę, czuję, wyrażam co myślę. Raz jeszcze wielkie dziękuję... Poza tym cieszę się, że choć troszkę, taką mam przynajmniej nadzieję, Tosia odetchnęła. Quote
Tosia2 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Dziewczyny-nawet nie wiecie jak bardzo !!! Dzięki Doddy bedę mogła spokojnie sie skupić, bo z tym psiakiem w głowie nic mi dziś nie szło.... :) Ja taką pomoc cenie niezwykle, bo poza chwilą gdy uczucia wzieły góre, poza tym, że teraz sie cieszymy, mam na uwadze, że to połowa sukcesu, a mnóstwo pracy i kolejny obowiązek ma teraz Doddy... Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tosiu bądź z Doddy w kontakcie, zbieraj od niej ile wejdzie info o psie, by w miarę możliwości pomóc w szukaniu domu, ogłoszeniach. Nie można zostawić jej ot tak z kolejnym nabytkiem. Chętnie pomogę w konstrukcji jakichś dobrych tekstów do wstawek ogłoszeniowych. Nie chcąc wcinać się między wódkę, a zakąskę będę sprawdzała, co dzieje się na wątku (konkretne potrzeby). Bądź proszę z informacjami o psie na bieżąco. Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nie wynika to dla mnie jasno z postów (pewno większość uzgodnień robicie na PW) ale jeśli potrzebą teraz jest transport, to może warto zmienić tytuł wątku? Quote
andzia69 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 i nikt nawet nie zaglądnął i nie powiedzial czy już coś o transporcie wiadomo???? Doddy nie ma przecież automobila - pomóżcie!!!:-( Quote
Krawaciorek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 tak ten psina jest jaki niewinny..ale jak warkał to był przestraszony...ja bym powiedziała ze on był bity kiedys przez człowieka, albo co gorsze był w walkach...;/:placz: Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tosia co z transportem? Wiesz już o czymś, czego my nie wiemy? Jesli nie ma transportu zmień tytuł wątku !!! Quote
dariaopole Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tosia - zmień tytuł ,że transport potrzebny i to pilnie.od tego zalezy życie tego psa !!! Quote
Tosia2 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Rano jedę po psa... Jeśli mnie nie połknie w całości to dowiozę go do Doddy... :) Trzymajcie kciuki... Ten jego przerażony wzroki i głosik sprawiaja, że człowiek robi się taki malutki.... :oops: Ale nic... Zobaczymy co da sie zrobic... Wezmę na wszelki wypadek leki-najwyzej go ogłupimy, a z resztą będziemy kombinować na miejscu... Jak mi rąk nie poodgryza to napiszę po powrocie... ;)....hihi... Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tosia nawet nie żartuj! Miej jakąś obstawę na podróż!!! Quote
Tosia2 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Jadę ze starszą Panią jako kierowcą.... :p ciiiii... musimy dać radę.... Jestem mu to winna i Doddy też... Ja zaczęłam tę sprawe i teraz w jakiś cudowny sposób muszę doprowadzić do jakiegoś sensownego etapu.... Trzymajcie kciuki to będzie dobrze..... Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Tosia2 napisał(a): Trzymajcie kciuki to będzie dobrze..... Tosia trzymamy mocno kciukasy za podróż, by była spokojna i bez żadnych niespodzianek :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A na watku Krzyczek oglosila sie jedna pani z checia transportu wiec korzystajcie. Quote
dariaopole Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Transport Tosia ma, więc pozostaje trzymać kciuki by psiak okazał się ciapciakiem :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No ja tak na zapas, jakby nie bylo to tam ktos sie zadeklarowal, ze pomoze i zawsze chetnie. Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):No ja tak na zapas, jakby nie bylo to tam ktos sie zadeklarowal, ze pomoze i zawsze chetnie. I bardzo dobrze, że na zapas. Psiaków cały czas przybywa a pomoc zawsze mile widziana ;). Czekamy na wieści co z przewiezieniem psiaka.... Quote
doddy Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Psiak juz w aucie. :p Nikogo nie zjadl. Moze bedzie dobrze. Praca, szkolenie i moze bedzie dobrze ;) Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 doddy napisał(a):Psiak juz w aucie. :p Nikogo nie zjadl. Moze bedzie dobrze. Praca, szkolenie i moze bedzie dobrze ;) Ufffffff to dobrze :cool3:. to czekamy na dalszą relację z podróży co i jak....:p Quote
Recommended Posts