doddy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Andzia, tak mi polecili na dogomanii. Serio! Quote
kometa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ładnie to tak?czy fundacja pod przykrywką miłości do zwierzat zwłaszcza astów-USYPIA JE?TE KTÓRE WYRWAŁA Z KOSZMARU? A CO Z LUDŹMI KTÓRZY WPLACAJĄ NA UTRZYMANIE TYCH PSÓW? ILE JESZCZE TAKICH PSÓW JAK FLIPEK "ZNIKNĘŁO", tzn nie można odtworzyć żadnej dokumentacji zdjęciowej i zobaczyć psów na zywo?? Quote
doddy Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dobre. :evil_lol: Takie w Twoim stylu. Olu, nasza gwiazdo, zdjęcia Filipka będą. Ponieważ jednak nie martwię się o niego to nie będę lecieć na sesję bo Tobie się zachciało głupoty pisać. Jak Filip zostanie uśpiony, zginie, umrze - napiszę na wątku. Quote
kometa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No jasne "mądralo":shake::diabloti: to dobrze ze ty sama ze soba nie polemizujesz.debil z debilem-niestety z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi:evil_lol: Quote
kometa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 To mało powiedziane ze ja Cię nie lubię. nigdy nie lubiłam złośliwych prostaków którzy cwaniactwem dorabiają się "magicznych domków":angryy: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 kometa napisał(a):To mało powiedziane ze ja Cię nie lubię. nigdy nie lubiłam złośliwych prostaków którzy cwaniactwem dorabiają się "magicznych domków":angryy: Heheheh, dobre , ty chyba nie masz lustra , hehehehehe. A " magiczny domek " no coz dla niektórych nieosiagalny mimo wielkich staran i niektorych przyjazni ( patrz Krzyczki ). Quote
mosii Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 kometa napisał(a):A skąd wiesz ze Filipek ma opłacany hotelik? może już dawno został uśpiony? off tak a propos płatnosci dostałam od ciebie dwa psy na hotelik dwa lata temu, Rumunka i dzika sunie Sante,która jest do dzisiaj, kto za to zaplaci?? Quote
kometa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Heheheh, dobre , ty chyba nie masz lustra , hehehehehe. A " magiczny domek " no coz dla niektórych nieosiagalny mimo wielkich staran i niektorych przyjazni ( patrz Krzyczki ). nieosiągalny dla uczciwych, a złodzieje-cóż to inna sprawa no nie?:mad: Quote
kometa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 mosii napisał(a):off tak a propos płatnosci dostałam od ciebie dwa psy na hotelik dwa lata temu, Rumunka i dzika sunie Sante,która jest do dzisiaj, kto za to zaplaci?? pewna nieścisłość-dostałaś psy od funadcji a nie ode mnie. Quote
kate89 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Troche tu cisza na wątku sie zrobiła. Co słychac u Filipa ? jest juz Filipkiem spowrótem ?? :razz: czy dalej pokazuje różki ? jak zareagował na szkolenie,poprawiło sie cos ?? Quote
Pit-R6 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 kate89 napisał(a):Troche tu cisza na wątku sie zrobiła. Co słychac u Filipa ? jest juz Filipkiem spowrótem ?? :razz: czy dalej pokazuje różki ? jak zareagował na szkolenie,poprawiło sie cos ?? Miałem okazję poznać Filipka u Tomka jak byliśmy z Doddy zawieźć karmę. Filip ma się dobrze jak na moje oko. Jest bardzo wpatrzony w Tomka. Na mnie zrobił dobre wrażenie w obecności właściciela. Sam jednak nie chciałbym z nim wchodzić w konflikt… Fakt, że nie śpi na kanapie, ale ma ocieplaną budę, pełną michę i kochającego właściciela. Quote
kate89 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tak jak doddy pisała wyżej,ze psiak miał problem z akceptacją obcych.Teraz najwyraźniej ma święty spokój i pasuje mu sytuacja kiedy ma jednego pana. Rozumiem że Filipek moze tam juz zostać na stałe ??Czasem lepiej jak pies zostanie w takiej ocieplanej budzie,a będzie wogule żył.Niż z salonów miałby skonczyc wiadomo jak. Odwaliliście kawał dobrej roboty i dzięki wam Filipek żyje i ma sie dobrze. Brawo ;) Quote
Recommended Posts