Agnie Koty Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ogłaszacie je desperacko? Wpadłam bo wszystkie koty są nasze,:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Koty młode, zdrowe, dorodne. Od razu dom ożywią i gryzonie wypłoszą.... Quote
Zmysł Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Salome straciła DT:placz: Są znowu razem z Kaskaderkiem .... i czekają Quote
Zmysł Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 elainfo napisał(a):ja zagladam..podnosze kociaki.. A co to za ślicznotka w awatarku? Quote
elainfo Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Zmysł']A co to za ślicznotka w awatarku? to jest ślicznotek :"Centek"..ostatni nabytek..moj na zawsze juz;-) miałam go wyadoptowac ale tak sie zżył z moim drugim 2 dwuletnim kocurkiem..,że żal nam było ich rozłączać.. ale jest kolejna slicznota do adopcji, znaleziona przeze mnie..4 miesięczna szylkretka.. to jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107900 Quote
Zmysł Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='elainfo']to jest ślicznotek :"Centek"..ostatni nabytek..moj na zawsze juz;-) miałam go wyadoptowac ale tak sie zżył z moim drugim 2 dwuletnim kocurkiem..,że żal nam było ich rozłączać.. ale jest kolejna slicznota do adopcji, znaleziona przeze mnie..4 miesięczna szylkretka.. to jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107900 cosik słyszałem od Anouk Quote
elainfo Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czy ta piekna parka jest oswoja .. czy takie bardziej dziczki?? Quote
Zmysł Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 elainfo napisał(a):czy ta piekna parka jest oswoja .. czy takie bardziej dziczki?? w miarę oswojona Quote
centauri22 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 zmalezione na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74488 " Cześć wszystkim! Zapewniamy: 3 pary kolan do ugniatania i tyleż samo rąk do miziania stałe finansowanie wypadów do weterynarza fakultatywne wycieczki do parku szczytnickiego i nad odrę na odjazdowych szelkach codzienne zabawy w "łapaj kota i ganiaj pańcię" oraz inne wygodne"człowiekowe" posłania lub kocie poduchy parapetowe do wyboru zdrowe menu-zależnie od preferencji-do ustalenia koci-koci-drapak plus puf-już koci-drapak monitoring i regularne czyszczenie toalet przez dyżurującego człowieka manicure, pedicure, czesanie obecność rezydenta-człowieka przez większość dnia w wiosennej promocji oferujemy też czynny 24/h punkt widokowy na gniazdo srok i wróbli na zabezpieczonym balkonie Oczekujemy: Docelowo-dwóch ogonów,żeby miały siebie nawzajem(bo człowiek to chyba jednak nie to samo co kot dla kota...) Więc chcemy przyjąć dwa. Takie, które już się znają i akceptują, ewentualnie jednego, do którego dobierzemy (z waszą pomocą mam nadzieję )kolegę. Dobrze by było gdyby kotki były już po zabiegach sterylizacji/kastracji i miały książeczki zdrowia. Wolelibyśmy też by nie bały się ludzi (czyt.:by weterynarz nie bał się kota...). Co do wieku, płci czy rozkładu plamek nie mamy szczególnych preferencji, chociaż wiadomo.. chcielibyśmy,żeby były z nami jak najdłużej. Jesteśmy tym samym gotowi podpisać umowy adopcyjne. Obecnie w naszym domu(blok, III piętro) nie ma zwierząt. Dotychczas opiekowaliśmy się świnką morską oraz przeukochaną kotką Strzałką. Często przeglądam miau i inne fora tematyczne, ale to mój pierwszy grubszy post tutaj. Z tej okazji witam was wszystkich i serdecznie pozdrawiam, prosząc o pomoc w odnalezieniu kocich przyjaciół na całe życie. Kasia z rodziną" Pozdrawiam Ania;) Quote
Recommended Posts