Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda 007']Widziałam dziś Farciarza na schroniskowej stronie znalazły dom.Czy ktos wie gdzie poszedł?[/quote]

Nic o tym nie wiem ale zweryfikuje i powiem wtedy co jest grane...

Posted

[quote name='annnak']Farciarz już znalazł dom :)[/quote]

możliwe...napisałam mejla ale jeszcze odp nie dostałam...:) ale może mu się akurat poszczęściło-mam taka nadzieję :)
W 100% to w sobotę zobaczymy czy jest czy znalazł szczęśliwy domek :)

Posted

No więc teraz juz tak w pełni oficjalnie:
[SIZE=4]Farciarz znalazł juz swój nowy domek !!!![/SIZE]
:laola:
więc mozna już zmienić tytuł i przenieść go :loveu:

• 2 months later...
Posted

Hej wszystkim:) trafiłam przypadkiem na to forum i postanowiłam sie zarejestrować;) ..i powiedzieć,że Farciarz trafił właśnie do mnie!!:multi: to śliczny i mądry piesek:) uwielbia się bawić..chyba mu tego brakowało w schronisku...:) miał nieszczęśliwy wypadek, a potem został ograniczony siatką ogrodzenia w schronisku...:( myślę,że teraz jest szczęśliwy, bo mamy ogromną przestrzeń dla niego do biegania:)
Pozdrawiam wszystkich Gorąco! i kochajcie zwierzątka bo one tego potrzebują;):):) Buziaczki:*;)

Posted

Witaj Sylcia_018, miło, że zajrzałaś. Napisz coś więcej, bo to pierwszy post od 3 miesięcy. Jak trafiłaś na Farta i co u niego. Fotki też mile widziane:lol:

Posted

Witaj!
Cieszę się, że udało Ci się odkopać ten wątek ;)
Przyłaczam się do prośby LALUNY - fotki:multi:
W razie problemów możesz mi wysłać na maila, a ja wstawię, ewentualnie zrobię instrukcję;)