Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://czestochowa.schronisko.net/adopcja9378-0.html

imię: Farciarz
rasa: mieszaniec
boks: bud
numer: 764/07
miasto: Częstochowa
sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak
charakter i opis: 19.10.07 do Schroniska został przywieziony przez naszych pracowników pies potrącony przez samochód na ulicy św.Barbary. Pies był w stanie fatalnym był porażony, wszystkie kończyny były bezwładne, był ledwo przytomny. Od razu został wzięty na pod oko naszych weterynarzy. Po tygodniu czasu pies zaczął stawać na łapach i reagować na głos! Pies cały czas jest pod opieką w weterynaryjną i dostaje leki - nadal ma problemy z prawymi kończynami. Farciarz jest bardzo mądry, posłuszny i cierpliwy! Dzielnie znosi zastrzyki i badania! Dzisiaj Farciarz jest już gotowy do nowego domku, lekko kuleje i niestety w pełni sprawny nie będzie już nigdy. Jest bardzo czujny ,woli przebywać na dworze i pilnować.Jest przyjacielski i wesoły,
kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie 42- 202 Częstochowa, ul. Gilowa 44/46
tel: 034 361 65 66

/wszystkie informacje pochodzą ze strony schroniska/

Czy coś o nim wiadomo?

PS. Szukałam, ale nie znalazłam jego wątku na Dogo...

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
No nareszcie ktoś tu zajrzał! :multi:

Bo trzeba biedaka pokazać światu, może podbije czyjeś serce...

Pewnie, że podbije... :) będzie dobrze :)
Hop piękny!

Posted

Tak.. moda ehh..
Bulle, Pudle, ONki, Yorki, Husky... ehh a teraz Borderki.. kurde ludzie obejza film w ktorym BC robi rózne fasntastyczne żeczy i odrazu do hodowli lub na allegro szukacbez "papierków" bo taniej, bo dzieci chcą. ehh... myslą że on od urodzenie takie zeczy robi i zadnego szkolenia nie trzeba... a jest wprost przeciwnie

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Tak i potem taki Farciasz z tego wychodzi :(

A nawet nikt się nie zainteresuje jego wątkiem....:shake:

Chyba w ciągu najbliższych dni przyjdzie pora na farciarzowe bannerkowanie, bo inaczej chyba nikt się o nim nie dowie na Dogomanii...

Posted

Tak na szybko.
Atkaaa: dzięki wielkie za pomoc! Z doświadczenia wiem jednak, że mniejsze bannerki (100x100) są lepsze, bo łatwiej je upchnąc w podpisie (tzn. można kilka mniejszych - rozgłaszając w ten sposób więcej psiaków;))
Pozdrawiam,
Natalia

Posted

Ewelina: ja nie wątpię, że tak by właśnie było.
Że Farciarz będzie najwierniejszym przyjacielem dla swojego pana, kochającym całym swoim psim serduszkiem. Tylko póki co nie ma kogo obdarować tą ogromną miłością.... :-(