Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia farciarza:
http://pies.onet.pl/1,1,27q13,3ooj4,2iwl,uzytkownik_fotoalbum.html
Jakby ktos mógł je tu dodać bo ja nie umiem :/

Ps. Farciarz wyszedł dzisiaj na spacerek Było trochę problemów ponieważ bardzo się bał ale jak tylko przestał widzieć schronisko to od razu zrobił się szczęśliwy Potrzebuje jak najszybciej domku!! bo z każdym tyg coraz bardziej się boi
Farciarz potrzebuje domku !! :placz:

Jakoś mi się udało jedno wkleić tylko trochę malutkie więc jakby ktos mógł większe to byłoby miło :)

Posted

nie :) nie śpiewał wtedy :) oti mu coś pokazywała i Farciarz taki wpatrzony się wyciągnał - jak foczka wygląda :loveu: A na drugim zdjęciu zorientował się, że fotki pstrykam i postanowił zwiać - goniłam go wkoło drzewa :roll:

Posted

No fotografować to on się za bardzo nie lubi :diabloti: Ale fotki nawet fajne wyszły :razz: Może ktos jakiś nowy banerek Farcikowi zrobi? :cool3:

Posted

i w górę w góre :) nie wiem dlaczego taki cudny psiak nie ma domu - kiedyś o takim marzyłam - czarny z taką białą kryzą, łapkami ... taki borderek śliczny :loveu::loveu::loveu:

nie wiem czy wszyscy tak boją sie tej jego łapki sztywniejszej ?

Posted

Ja tam żadnej sztywnej łapki u Farcika nie widze :eviltong: czasem tylko jak się go po krzyżu podrapie to ma taki śmieszny odruch :cool3: ale to naprawde nie jest nic strasznego :) Ehh...pies jak z moich marzeń...tylko czemu rodzinka jest taka antypsia...Jak to określiła moja babcia:,,Nie będziesz weterynarzem!!...bo bd krowom przez całe życie ręcę do tyłka wkładać..''
No ale może kiedyś spełni się moje marzenie...
Do góry Farciarzu :placz: