Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anouk92']Zmysł - ukłon dla Ciebie że pomagasz tej suni.

Ona mi wygląda jak mix Leonbergera - ale może niech znawcy rasy się wypowiedzą.

Super że jest tymczas dla suni - trzeba jej porobić ogłoszenia ale najpierw koniecznie sprawdzić jej charakter, no i oczywiście sterylka.

Anouk ma rację - to jest sunia mix Leonbergera:lol: Zmysł zmień w tytule na "leonberger-mix" i pilnie skontaktuj się ze mną w jej sprawie:lol:

Posted

Byłem wczoraj u suni, wszystko w porządku. Jestem w ciągłym kontakcie z wieloma osobami, które zaoferowały pomoc w znalezieniu domku. Na pewno do końca tygodnia Dona musi zmienić miejsce pobytu.

Posted

anouk92 napisał(a):
Czy ona ma już jakieś ogłoszenia?

Nie ma. Liczę na Ciebie w tym względzie. Ja na razie myślę o tym, żeby znalazła się w jakimś dobrym i w miarę stałym miejscu. Na szczęście wiele gorących serc stara mi się pomóc. W sobotę sytuacja powinna być ustabilizowana, wtedy napiszę więcej.

Posted

Zmysł napisał(a):
Nie ma. Liczę na Ciebie w tym względzie. Ja na razie myślę o tym, żeby znalazła się w jakimś dobrym i w miarę stałym miejscu. Na szczęście wiele gorących serc stara mi się pomóc. W sobotę sytuacja powinna być ustabilizowana, wtedy napiszę więcej.

Czekamy na wieści.