Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Udało się. Nie bez trudu zapakowaliśmy Donę do samochodu. A w drodze była bardzo grzeczna.
Lamia2 załatwiła jej miejsce pobytu. WIELKIE DZIĘKI:loveu:
Donka jest już tam, bezpieczna, w osobnym kojcyku. Jest mocno zdenerwowana nową sytuacją, ale myślę, że trochę czasu i się przyzwyczai. Najważniejsze, że jej życiu nie zagraża już niebezpieczeństwo.
Lamia2, Paros - bardzo Wam dziękuję :loveu:.
Neigh - dzięki za gotowość:loveu:.
Eva - dziękuję za przekazanie karmy dla Donki:loveu:

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedno mnie tylko martwi, ona panicznie boi się mężczyzn, na widok pracownika z jedzeniem zaczęła warczeć i szczekać. Po godzinie kiedy Paweł zliżył się do kojca uciekła w najdalszy kąt, kiedy ja weszłam do kojca podeszła i dała się nawet pogłaskać.
Martwi mnie to, bo u nas jest dwóch mężczyzn na stałe a z jedzeniem też przyjeżdźają mężczyźni ... duży stres dla niej :-(

tak było na widok Pawła

a tak kiedy ja podchodziałam

Posted

Zmysł napisał(a):
dużo zła zaznała od mężczyzny, tłukł ją po prostu. jutro będę u niej to zobaczymy jak się zachowa

Zmysł - ale który facet ją tłukł - właściciel? Bo chyba nie ten, który dokarmiał suńkę.

Posted

tomcug napisał(a):
Zmysł - ale który facet ją tłukł - właściciel? Bo chyba nie ten, który dokarmiał suńkę.

ten ukrainiec, tak przynajmniej mi mówiono. przez ostatni tydzień była pod opieką kobiety

Posted

Zmysł ona Ciebie chyba dobrze kojarzy, jak będziesz jutro to nich Paweł nie podchodzi z Tobą do kojca i nich Ci da tę długą automatyczną smycz. Na początek spróbuj się może z nią przejść po terenie przed kojcem jest dróżka na polankę :cool3:

Posted

lamia2 napisał(a):
Zmysł ona Ciebie chyba dobrze kojarzy, jak będziesz jutro to nich Paweł nie podchodzi z Tobą do kojca i nich Ci da tę długą automatyczną smycz. Na początek spróbuj się może z nią przejść po terenie przed kojcem jest dróżka na polankę :cool3:

Zobaczymy jutro, czy mnie dobrze kojarzy. Dla niej powinienem być uosobieniem zła-przecież rozdzieliłem ją z ukochanym opiekunem.
Psinki są wspaniałe. Facet ją bił, głodził, wywiózł gdzieś, a ona go kocha. Jak ją zabierałem tydzień temu to myślałem, że Dona oszaleje z rozpaczy.

Posted

Zmysł napisał(a):
Zobaczymy jutro, czy mnie dobrze kojarzy. Dla niej powinienem być uosobieniem zła-przecież rozdzieliłem ją z ukochanym opiekunem.
Psinki są wspaniałe. Facet ją bił, głodził, wywiózł gdzieś, a ona go kocha. Jak ją zabierałem tydzień temu to myślałem, że Dona oszaleje z rozpaczy.

To prawda, sama miałam niedawno możliwość oglądania podobnej rozpaczy za oprawcą :-(

Posted

fona napisał(a):
Piękna! Brawo!

A karma spakowana juz czeka :) Jest troche wiecej, niz pisalam. Czyli 8,5 jakos

Wielkie dzięki Fona:loveu:. Jutro będę u Ciebie

Posted

Zmysł jesteś wspaniałym Facetem, ale to już wiesz...
Dzięki wielkie, że ta Bidulka zazna lepszego życia, które właśnie Ty jej podarowałeś............:loveu:

Posted

Hakita napisał(a):
Zmysł jesteś wspaniałym Facetem, ale to już wiesz...
Dzięki wielkie, że ta Bidulka zazna lepszego życia, które właśnie Ty jej podarowałeś............:loveu:

Hakitko tak ładnie to ujęłaś, że postanowiłam podpisać się pod tymi słowami.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zmysł, sunia szybko zrozumie, że darowałeś jej nowe życie. Zobaczysz, będzie dobrze tylko trzeba dać jej trochę czasu.

dokladnie .......daj jej troche czasu i facetów pokocha a tego ukraińca :mad::mad::mad:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Hakitko tak ładnie to ujęłaś, że postanowiłam podpisać się pod tymi słowami.

No dajcie spokój :oops::oops::oops:
Mam nadzieję, że sunia będzie miała ciepły domek. Bidulka na to zasługuje