fiorsteinbock Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Nr 5 - Wiera, gwiazda zajeta analizowaniem nowych zapachow, nie miala czasu na pozowanie :razz: chociaz, efekt koncowy przyjela z zadowoleniem! Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ...Zaraz uzupełnie i wiesz? pomyslałam o zalozeniu nowego wątku...tylko focie psiakow i info o nich bo tak to sie wszystko rozmydla pisac mozemy dalej tutaj a same gwiazdy na jednej stronie Jak pomozesz damy rade...:loveu: Rewelka...takie fotki i komcie tez super zaraz uzupełnie Imona a moe jeszcze w aparacie buza i brak czasu.... ale juz walcze z kompem Ty wiesz ze jeszcze dziecko chore ,Tz rwa kulszowa i codzienie zastrzyki.,spacery z niuńka i Lisek i koty i działka....porazka ale ja duza dziewczynka hihihi i mam [ja mam hihih]Was na dogo i wiecej mi nic nie potrzeba. Tak na marginesie....masz pamięc do imion i psiaków....:crazyeye::loveu: Dżery,Olga iDobra to imiona o ktore pytasz hihihi ta ostatnia po sterylce Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 MIX GOLDENa JEST SZCZENIACZKIEM tym nie dajemy imion niech to zrobia ludzie:eviltong: Quote
jestem_wredna Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ale Wy tam macie ładne psy! :crazyeye: I takie całkiem zadowolone i zadbane. Kurczę, domki to się powinny w kolejce ustawiać. Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 jestem_wredna napisał(a):Ale Wy tam macie ładne psy! :crazyeye: I takie całkiem zadowolone i zadbane. Kurczę, domki to się powinny w kolejce ustawiać. dabaj o nie w schronie niech powie fiorsteinbock Ona nowa...ale juz tyra jak wól:evil_lol::eviltong: i dalej chcemy miec dobra opinie i Wasza pomoc Bardzo dziekujemy:loveu:Da....siu Quote
Kamila_ Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gisellko mam taką wiadomość od kolegi :cool1: [quote name='KrZyChU'] Wklejam na życzenie znajomej... Moja dobra znajoma zorganizowała dość dużą darowiznę dla któregoś z polskich schronisk - a takich jest bardzo dużo. Schronisko w Ople w Niemczech chętnie podzieli się zalegającą w magazynach karma, kocami itd. ponieważ mają tego duży nadmiar,mam nadzieję że w Polsce da się przynajmniej ten transport zorganizować, bo się koleżanka mojej mamy bardzo postarała jak widać,dzwoniła do mnie w tej sprawie... Oni też liczą na stałą współpracę więc warto!! i liczę, że może wy coś pomożecie. Na razie piszę tak wstępnie. więc potrzebny jest transport żeby to przywieźć, osoba oferuję nawet nocleg u siebie :eviltong: Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Giselko...wiem,ze pozwolisz przedstawić kolegę Luleczka/Trojana...:oops: ...dziekuję! http://www.dogomania.pl/forum/f1160/bernardyn_bez-imienia_bez-plci_bez-pieniedzy-czeka-w-olkuszu-na-ratunek_dt-hotel-142668/#post12671743 ...zajrzyjcie proszę! Quote
fiorsteinbock Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 giselle4 napisał(a):dabaj o nie w schronie niech powie fiorsteinbock Ona nowa...ale juz tyra jak wól:evil_lol::eviltong: i dalej chcemy miec dobra opinie i Wasza pomoc Bardzo dziekujemy:loveu:Da....siu Gisellko, dbaja dbaja :) Zmienilabym porownanie pracy fiorsteinbock z "woła" na "muche w smole" ;) Czytam znakomite wiesci od Kamila i Heksa - trzeba dzialac w temacie. Jak nazywa sie miejscowosc, w ktorej jest schronisko? Ile km do przejechania? Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Gisellko, dbaja dbaja :) Zmienilabym porownanie pracy fiorsteinbock z "woła" na "muche w smole" ;) Czytam znakomite wiesci od Kamila i Heksa - trzeba dzialac w temacie. Jak nazywa sie miejscowosc, w ktorej jest schronisko? Ile km do przejechania? MYSLE NAD TYM i powiem ze od granicy by bylo łatwiej i szybciej jak tam jechac.... ja nie len:shake: ale to znowu pare dni wypadnie a jak je nadrobic?:crazyeye: Moz ejednak cos sie wyklaruje ....:loveu: poczekamy i dziekujemy Kamilka Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :-(:-(kwarantanna nie jest z gumy nowe bidaki 1.Gienin 2.Daniela 3.Perla 4.Graszka 5.Tecza 6.Frania. 7.Rita 8.Burek 9.Zbyszek 10.Chart 11.Zyga 12.Szczeniory 4 kundelki 13.Szczeniorki 4 oneczki:-(:-( jutro foteczki bo padam na pysk :oops: Quote
fiorsteinbock Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Gisellko, moze fotki umiescimy jutro na nowym watku? :) A od rana lecimy z obiektywem na zwierzaki! Quote
giselle4 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Gisellko, moze fotki umiescimy jutro na nowym watku? :) A od rana lecimy z obiektywem na zwierzaki! tak malutka...ale jak wyjda z kwarantanny teraz jeszcza nie są do adopcji/ jak bedę zrobisz im najpiekniejsze fotki na swiecie i wstawic na swój wąteczek:oops: wczoraj padlaM ALE troche zrobilam jeszcze dzisiaj posiedze -zaleglosci:eviltong: Od rana tyramy...czekam na Cibie:evil_lol: Quote
Kamila_ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 wszystkie Onkowate na owczarek.pl się wrzuci :cool1: w jakim maluchy są wieku? na razie wiem tylko tyle: schronisko jest : NIEMCY Nadrenia Północna-Westfalia powiat Olpe Quote
fiorsteinbock Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 na razie wiem tylko tyle: schronisko jest : NIEMCY Nadrenia Północna-Westfalia powiat Olpe Kamila, moglabys sie dowiedziec wiecej szczegolow, tzn. jak duza jest darowizna - nie wiadomo jak szykowac sie z transportem :loveu: Tir czy zwylky transit... ;) Bedziemy szukac tego i tego :) Quote
giselle4 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kamilka szczeniaczki super sliczne,szczekliwe i zabawowe:loveu: Fotki bedą pozniej jak fiorsteinbock wróci do domku. Dzisiaj deszcze i burza szalała nas schroniskiem ale troche fotek jest doszly dwa nowe cuda.... Zaraz napisze do cioteczek prosby amstaffeczka cudeńko około 8-12 mesiecy-dziecko Molosek,chłopczyk przywiazany koło schronu[znowu] i wiele ...wiele innych Sorry Edytko ze wygladalam jak rzeznik:-o dopiero w domu zobaczylam twarz i szyje Telefonowala Jasia ogonek juz z opatrunkiem:crazyeye: Quote
giselle4 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ...Oj Adusiu az serce boli:-( w poniedzialek dam do Radia Sudety moze ktos zgubil? i ogloszenia.....coz nam zostało:oops: Quote
michelle04 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 ...podniose Azylowe ,,dzieci,,:loveu::multi: Quote
_ogonek_ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 giselko, powodzenia ja wam zycze! Służe tekstami! I tak na marginesie napisz mi choćby na PW jak dajecie ogloszenia do sudetów? Radia oczywiście. Quote
zuzlikowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='giselle4']Kamilka szczeniaczki super sliczne,szczekliwe i zabawowe:loveu: Fotki bedą pozniej jak fiorsteinbock wróci do domku. Dzisiaj deszcze i burza szalała nas schroniskiem ale troche fotek jest doszly dwa nowe cuda.... Zaraz napisze do cioteczek prosby amstaffeczka cudeńko około 8-12 mesiecy-dziecko Molosek,chłopczyk przywiazany koło schronu[znowu] i wiele ...wiele innych Sorry Edytko ze wygladalam jak rzeznik:-o dopiero w domu zobaczylam twarz i szyje Telefonowala Jasia ogonek juz z opatrunkiem:crazyeye: Giselko...jakbyś coś o tym molosku już wiedziała...i miała fotki...daj znać! A ogłasza ktos Florka kaukazika?...zainteresowali się nim na kaukazikowym wątku?...:oops:...tak mi jakoś umknął. Quote
fiorsteinbock Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 giselle4 napisał(a):Kamilka szczeniaczki super sliczne,szczekliwe i zabawowe:loveu: Fotki bedą pozniej jak fiorsteinbock wróci do domku. Dzisiaj deszcze i burza szalała nas schroniskiem ale troche fotek jest doszly dwa nowe cuda.... Zaraz napisze do cioteczek prosby amstaffeczka cudeńko około 8-12 mesiecy-dziecko Molosek,chłopczyk przywiazany koło schronu[znowu] i wiele ...wiele innych Sorry Edytko ze wygladalam jak rzeznik:-o dopiero w domu zobaczylam twarz i szyje Telefonowala Jasia ogonek juz z opatrunkiem:crazyeye: ...nie zauwazylam nigdzie rzeznika! :eviltong: Fotki wstawie pozniej, baterie mi znowu padly w aparacie. Pieski z Uciechowa beda jeszcze jutro fotografowane, bo zawiodly mnie u nich baterie :shake: Amstafeczka musi znalezc domek - zal dzieciaczka straszny! O urodzie Moloska nie wspomne nawet - umiescimy jego zdjecia...taki piekny pies, porzucony...nie rozumiem dlaczego! :shake: Quote
giselle4 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A&S napisał(a):giselko, powodzenia ja wam zycze! Służe tekstami! I tak na marginesie napisz mi choćby na PW jak dajecie ogloszenia do sudetów? Radia oczywiście. Aduniu,telefonuje i grzecznie prosze jeszcze nigdy mi nie odmowiono warto sprobowac hihih;):loveu: Quote
giselle4 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 zuzlikowa napisał(a):Giselko...jakbyś coś o tym molosku już wiedziała...i miała fotki...daj znać! A ogłasza ktos Florka kaukazika?...zainteresowali się nim na kaukazikowym wątku?...:oops:...tak mi jakoś umknął. Floreczek-jeszcze cisza Molosek ma na imie-Lobo zaraz fotki wstawie ale poczekaj az wstawi Edytka.....slicznota:loveu: Quote
Recommended Posts