arjuna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 mam prośbę, czy możesz Grażyno porobić jakieś zdjecia salki operacyjnej i psów tam leczonych? chciałabym dbać o wątki, by darczyńcy byli na bieżąco. to także dobra reklama, jeśli chodzi o pomoc innych w przyszłości. dzięki z góry m. Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ok zrobie mu tylko gdzie znajde foto oraz bardziej szczegolowy opis? Quote
giselle4 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 arjuna napisał(a):mam prośbę, czy możesz Grażyno porobić jakieś zdjecia salki operacyjnej i psów tam leczonych? chciałabym dbać o wątki, by darczyńcy byli na bieżąco. to także dobra reklama, jeśli chodzi o pomoc innych w przyszłości. dzięki z góry m. Arjunka zaniwedbałam trochę sie bo zadbałam o swoje zdrowie ale mysle ze szybko to nadrobie i wkleje fotki i salki i psiaków [prosilam aby troch efotek zrobili podczas zbiegow jak mnie nie bedzie] arjunka nie zapominam tylko tak chwilowo zeszło sorry poprawie się;) Quote
giselle4 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A&S napisał(a):ok zrobie mu tylko gdzie znajde foto oraz bardziej szczegolowy opis? Ada ,tak jak pisalam wczesnie w sobote dostaniesz wiecej info i fotki i juz dziekuje;):oops::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 gis, dzięki :loveu: tylko mi o Trojana / Lulka (zuzlik nie bij!!) chodziło, na sunię i tak trzeba zaczekać zanim ją tam troszkę podleczą ;) Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A&S napisał(a):gis, dzięki :loveu: tylko mi o Trojana / Lulka (zuzlik nie bij!!) chodziło, na sunię i tak trzeba zaczekać zanim ją tam troszkę podleczą ;) A Ty Ada co? Lulka /Trojana mi podprowadzasz? No i będę musiała się nad tym laniem zastanowić!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ...Wczoraj byl telefon w sprawie adopcji kaukaza Florka ze niby dzisiaj przyjedzie Pan po niego z Ząbkowic poczekamy...zobaczymy:mad: Zuzliku spoko,spoko,zrobisz ogłoszenia i Ada zrobi ogloszenia tych nigdy zbyt wiele...:shake::oops: Wczoraj Pan odnalazł po 19 dniach swojego Rudzika i zabrał do domku...jeden plus:multi: Ada,Twoje dziecko je,ma sie coraz lepiej i jest naprwde sliczne,puszyste i kudlate dobra robota ...mamusiu:oops::multi: Quote
_ogonek_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gis jak będzie potrzeba coś temu dzieciakowi to daj znać może spróbujemy coś zorganizować :D Ale kudłate? Przecie to krótką sierść miało jak je głaskałam :evil_lol: W takim razie obiecuję że jak dobra mamusia porobię ogłoszonka i temu psiakowi :D a zgadza się z innymi psiakami czy jeszcze nie wiadomo? Quote
giselle4 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 A&S napisał(a):gis jak będzie potrzeba coś temu dzieciakowi to daj znać może spróbujemy coś zorganizować :D Ale kudłate? Przecie to krótką sierść miało jak je głaskałam :evil_lol: W takim razie obiecuję że jak dobra mamusia porobię ogłoszonka i temu psiakowi :D a zgadza się z innymi psiakami czy jeszcze nie wiadomo? Ausiu-mamusiu jeszcze na kwarantannie ...wiec sama ona jest takim maluszkiem ze albo poleci do maluszków po kwarantannie albo jeszcze na ktos ja ucapi i zabierze do domku;):oops: Quote
Nadziejka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :loveu::loveu:Adusiu mamusiu :multi: Giselus jak sie fajnie czyta hohooo wasze mamusine pogaduszkiiiii :loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 giselko mamusiu wielka nasza - niech ją biorą nwet już, to ja będę super szczęśliwa, zuzlik a kto powiedział że Lulka Ci ukraść nie mogę :razz: ?? Quote
giselle4 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ...Cicho potwory jedne sza sza sza http://www.dogomania.pl/forum/f99/3-poduchy-dla-psiakow-made-usa-na-pomoc-benkowi-trojanowi-mixowi-elikowi-31-07-09-a-141819/ lepiej tutaj mi klientów wysyłac;) Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 A&S napisał(a):ok chwilunia, zaraz klientele się zjawią Nic z tego Adziu...pierwszaaaaaaaa:lol: Hej giselko..poduszyska piękne i tylko...trzy! Kto chce się niech spieszy!:cool3: Na bernardyna dwojga imion Lulka /Trojana poszło 43zł.:lol: Quote
_ogonek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 tere fere zaraz znajomości uruchamiam ha ha i co? zatkało cioteczkę, hę? :razz: Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 A&S napisał(a):tere fere zaraz znajomości uruchamiam ha ha i co? zatkało cioteczkę, hę? :razz: Zatkało,nie zatkało,ja już na podusiach się wyleżałam!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ściagaj Adziu znajomosci ,ściągaj! Quote
_ogonek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 oooo tyyyy ja tu z igłą i nitką zasuwam bo na niedzielę mam ful roboty a ty mi tu leżysz? nieładnie nieładnie.... :mad: :evil_lol: masz w trybie 100/h przybyc do Bielawy!!! Będziesz mi szyć, za mnie :diabloti: Quote
rotek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 giselle, ta sunia od ady ma na imię Pusia???:oops: nie wiem jakie imię podawać w ogłoszeniach:roll: Quote
_ogonek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 mi sei jakaś pusia o uszy obiła...... :siara: Quote
giselle4 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 a.piurek napisał(a):trojan a gdzei fotki Bedą cioteczko,bedą cierpliwosci;):loveu: Quote
giselle4 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 rotek_ napisał(a):giselle, ta sunia od ady ma na imię Pusia???:oops: nie wiem jakie imię podawać w ogłoszeniach:roll: Tak ...Pusia bo to takie pusiaste dziecko;):loveu: Quote
giselle4 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 zuzlikowa napisał(a):Nic z tego Adziu...pierwszaaaaaaaa:lol: Hej giselko..poduszyska piękne i tylko...trzy! Kto chce się niech spieszy!:cool3: Na bernardyna dwojga imion Lulka /Trojana poszło 43zł.:lol: zuzliczku kochany 3 to duzo ,cena tez ale moze ktos sie skusi[bardzo bym chciała] Jak juz zacznę latac to trzeba myslec nad promocją schroniska i nad kaska do niego..... Bo lato i jak sama wiesz psiaki są kulą u nogi dla urlopowiczów i znajduja miejsce na ulicy a pozniej u nas:shake::-( smutne to. michelle miała isc na urlop ale noooo coz sila wyzsza,jeszcze popracuje ten tydzien a pozniej to troche podziałamy i będą poodopcyjne[Ty wiesz ze my nie zapomniały tylko zbyt wiele na glowach,mam nadzieje ze juz jest lepiej?] i trzeba coś wymyslec suuuuper na wrzesien ale to pozniej:crazyeye::oops: Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 A&S napisał(a):hu hu hu zuzlikowa nam rąbnęła :P Jeszcze nie rąbnęła,ale jak już będą,to...rąbnie na 100%! Adziu...tom się po raz pierwszy ucieszyła,że my tak daleko od sia!:evil_lol:...do igły chciało mnie dziewczę zagonić. Wiem giselko...3 to dużo,ale wykupić łatwo,a warto...absolutnie warto!!! Na moment nie zwątpiłam,że pamiętasz,ale teraz myśl nad tym by szybko i skutecznie dojść do formy!!!:loveu:...choć głową i tak nie przestaniesz pracować:cool3: Quote
Recommended Posts