giselle4 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ...podniose tylko i lece do schronu;):loveu::multi: Quote
_ogonek_ Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 uuu czekamy na wieści!!!teraz wiem ze z moja pamiecia nie najgorzej jezeli zapamietalam tą pusię.... ale skad ja wiedzialam nie pamietam :oops: Quote
Nadziejka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 :crazyeye::crazyeye:Gisuuuu ojojjj ty pomalenku sobie pomalenku !!! Nie lataj nam tutej po calym Dzierzoniowie ino siem spacerenkiem tycimmm wybieraj !!A ja z wami na wiesc czekac bede , jesli ascki pozwolla :multi::multi::multi: Quote
_ogonek_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 giselko i co tam u psiaczków, jakieś nowe??? Quote
giselle4 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ...Psiakow przybywa...ludzie oszaleli bo wakacje ale do rzeczy:crazyeye: Trojan cud,miod malina Pusia jest na izolatce z Karbo ,fajnie sie bawią i dogaduja Czeska ,bardzo smutna bo jest w 3 i patrzyla na mnie z taką nostalgią az mi serce sciskało. Dobis mnie dzisiaj załamał potarmosił Elika,Elik ma chora łapke i było mi przykro... nie mamy jedynek.Zajmuja je psiaki o ktorych wiemy ze nie moga byc z innymi rotka,kaukaz,benio,owczreczka,astek.....cholerka cos musze wymyslec szybko.Jakiegos psiaka szybko wyadoptowac...tylko jak? Lulek vel Trojan misł fajna minke chudzinka jak jego nie kochac? Parkowa juz ładnie wyglada ..ale tez ma 2 kolezanki i tez smutna. Florek-kaukaz ...a zreszta same zobaczcie czy jest wesoly nieeeeeeeeeee Nowa Rocia tez nadrabiała minką ] Quote
zuzlikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Giselko,ja nie kcę marudzić,ale muszem:oops: Fotki pięknie pokazują psiurki,ale do ogłoszeń ciężko:oops:...nie bucz po mnie,ale naprawdę ciut nie widać.Kochana,to ja popracuję na tych,ale Ty musisz zmusić kogoś do przysiadu i zrobić fotki z poziomu psiaka...dobrze?...ja proszę,zmuś...:oops:...Florka też bym może zrobiła,ale i tu choć więcej fotek...jego chyba nie wyprowadzacie...a może? gisuniu,a dawałaś już dokładniejsze info o beniu(krótkowłosym) i Florku? Może mi umknęło? Zrobiłabym albo nocką albo jutro.No i Florka trzeba podrzucić na kaukaziki do KWL...już pisałam,ale fotke dodam. Quote
_ogonek_ Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ach, gis., czy Pusia nadal boi się ludzi?? Dalej się cofa przed ręką człowieka? Quote
rotek_ Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 czy pusia jest sterylizowana????? albo ten drugi pies kastrowany???? tylko żeby nie doszło do zaciążenia Quote
giselle4 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ...Pusia jest za młoda na sterylke;) ale Uwaga....Uwaga Adusiu ,mamusiu:oops::multi: Puska juz w domku,dzisiaj o 15,45została zabrana przez rodzinke z......Bielawy.Jak spotkasz Pusie na ulicy to mozesz powiedziec ze ja uratowałas od złego. Karbo zas o tej samej godzinie pojechał do Tąpadła do domku ,jako przytulanka.Wiec ,juz oba szczeniory bezpieczne oba szczęsliwe i mamy 2 adopcje maluszkow ok.... Dzisiaj tez poszła do domku oneczka z dlugim włosem:multi:Sawa Quote
giselle4 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A&S napisał(a):ach, gis., czy Pusia nadal boi się ludzi?? Dalej się cofa przed ręką człowieka? Nie boi sie ,widzisz jak idzie w moja strone ja ja zawołałam...i lubi Karbo to widac... Quote
zuzlikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 :multi::multi::multi::multi:...za szczeniory!!!! Ależ fajnie!Szczeniorom szczęścia!!!Sunieczce też szczęścia!:loveu: Quote
giselle4 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zuzlikowa napisał(a):Giselko,ja nie kcę marudzić,ale muszem:oops: Fotki pięknie pokazują psiurki,ale do ogłoszeń ciężko:oops:...nie bucz po mnie,ale naprawdę ciut nie widać.Kochana,to ja popracuję na tych,ale Ty musisz zmusić kogoś do przysiadu i zrobić fotki z poziomu psiaka...dobrze?...ja proszę,zmuś...:oops:...Florka też bym może zrobiła,ale i tu choć więcej fotek...jego chyba nie wyprowadzacie...a może? gisuniu,a dawałaś już dokładniejsze info o beniu(krótkowłosym) i Florku? Może mi umknęło? Zrobiłabym albo nocką albo jutro.No i Florka trzeba podrzucić na kaukaziki do KWL...już pisałam,ale fotke dodam. Benius ,zrobie jemu lepsze fotki ale moze dopiero w sobote zuzliku. Wiem ze takie są słabe ale nie miałam pomocnika...on skakał i chciał na spacerek;) a ja nie moge jego wziąc...jeszcze nie:shake: Wiesz trafił do nas z interwencji chodził sobie przy drodze na Wrocław taki chudy,skołtuniny i smutny.... pojechali chlopaki i jego przywiezli.Dostaje jesc wiecej jak inne psiaki ale juz mysle nad karma sensitive,ona jednak szybko podtuczy nam chłopaka.Jest zdrowy, nic jmeu nie dolega...tylko ta nostalgia i wyczekiwanie na domek.Duzo siedzi w budzie,trzeba jego zabierac na spacerki aby łapy pracowały.Ma około 3-4 lat,nie jest stary tylko zaglodzony....Powiedz ze ładny...noooo powiedz;):multi: Ostatnio tez wet powiedział ma2-3 lata Lulek 2 pozniej zas po badaniach i zachowaniu wet powiedział roczek...to jeszcze szczenior Mam nadzieje ze teraz tez tak jest bo nie wyglada na staruszka hihihi. Florek jeszcze nie był na spacerku,jeszcze kwarantanna noooo i urlip pracownika a to zawsze jedne ręce mniej do pracy..... Quote
zuzlikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Oczywiście,że powiem!!! Oczywiście!!! Jest prześliczny drabik krótkowłosy!Milusińsko wygląda!:loveu: Giselko,Ty sama nie rób,zniewól kogoś do roboty! Znajdziesz chętnych,bo to fajna robota...kicać i łapać zwierza na obiektyw! ...a on kombinuje...kombinuje,bo aparatu niepewny.Lepiej Ty giselko kogo zniewól do tych fotek!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zuzlikowa napisał(a):Oczywiście,że powiem!!! Oczywiście!!! Jest prześliczny drabik krótkowłosy!Milusińsko wygląda!:loveu: Giselko,Ty sama nie rób,zniewól kogoś do roboty! Znajdziesz chętnych,bo to fajna robota...kicać i łapać zwierza na obiektyw! ...a on kombinuje...kombinuje,bo aparatu niepewny.Lepiej Ty giselko kogo zniewól do tych fotek!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja duza dziewczynka ale zrobi je michelle Ona robi i ładniejsze i ma juz wprawe.... fotki będą obiecuje;) Quote
rotek_ Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ooo...wspaniałe wieści:multi: miałam proponować pomoc bazarkową na sterylkę, ale widzę ze spóżniłam się dzięki giselle:loveu: to ja mam jeszcze ogromną prośbę razem z sunią trafił taki starszy czarny pies.... jemu też mogliśmy porobić ogłoszenia wiesz o którego psa chodzi..??? mamy jedno zdjęcie które w miarę nadaje się na ogłoszenia czy mogłabym na przyszłość prosić o więcej fotek czarnulka Quote
giselle4 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 rotek_ napisał(a):ooo...wspaniałe wieści:multi: miałam proponować pomoc bazarkową na sterylkę, ale widzę ze spóżniłam się dzięki giselle:loveu: to ja mam jeszcze ogromną prośbę razem z sunią trafił taki starszy czarny pies.... jemu też mogliśmy porobić ogłoszenia wiesz o którego psa chodzi..??? mamy jedno zdjęcie które w miarę nadaje się na ogłoszenia czy mogłabym na przyszłość prosić o więcej fotek czarnulka Jest na izolatce,to staruszek i ma spokój ale zrobie oczywiscie fotki kurcze mogłam dzisiaj nawet chwilkę byłam u niego w boksie bo musiałam pogadac z nowymi Ogloszenia się przydadza,jak masz fotke to prosze zróbcie pozniej zmienimy lub dodamy fotki ok? dzieki;) Quote
zuzlikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 giselle4 napisał(a):Ja duza dziewczynka ale zrobi je michelle Ona robi i ładniejsze i ma juz wprawe.... fotki będą obiecuje;) I dokładnie o takie chodzi!...duza dziewczyno:cool3: Wiesz najwazniejsze jest jedno zdjecie,które nawet pomniejszone do miniaturki,pokaże ładnie benia!:lol: Quote
Nadziejka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 :multi::scared::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb:Gisuniuuuu jak sie ciesze ze Pusia Adusiowa w domku swym !:loveu::loveu:i ze szczeniorki poszly i owczusia hohoooo ale pieknie :multi:widzisz jako ze juz wrocilas i schronik odwiedzasz to wiecej domeczkow sie pojawia :loveu:nooo bos Ty Czarodziejka pieskowa odlotowa juhuuuuuuu:iloveyou::iloveyou::laugh2_2: Quote
giselle4 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ..widziałas czarodziejko co ja mam na lapce to ze mam w sobie dar to dzieki Tobie a Tymasz dbac o siebie ...pamietaj bo kto nma da wiare i nadzieje....no kto?:loveu: Quote
Nadziejka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :crazyeye::oops:hohoooo ale slowa ku mienia :loveu::loveu:Gisuniuuu :loveu:dziekuje pieknieeeeeeee i obiecuje czarowac i nie ustepowac w swej drodze :loveu:ajusci zem zauwazyla na twey rece jakies znajome kolaresssyyyy :multi:...a ja sobie juz pomalutku na ten GHOTIK przechodzemmmm :evil_lol:nooo jeszcze nie wiem jako mi to wyjdzie ..to przechodzenie ..alem ja odwazny czlek , wiec :megagrin::lying::shiny::shiny:jakos to bedzie ! ajusci zem ja zamowila sobie juz w pracowni witrazowej taki duuuzyyy medalion:evil_lol: z czacha we srodku ...no jako ja wyjdem w tem medalyjonie ..to ludziska nawiewac bedommmm :scared::laugh2_2::saeek::eek2:czachorek gonzalesik ...no chcialam z napisem ,, Nie zabijaj,,ale mie pani kierownicka powiedziala ze niedaaa sie ..oj:shake:a szkoda , ale ja sie uparlam i blond dziolcha , na czarno bede ajusci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ...nooo kochana suuuper laska z Ciebie i tak Ewcia trzymaj;) Ewcia ,kazda z nas ma swoja droge i swoja wizje ja tez przechodze przemiane z romantycznych sukienek i kostiumików robie sią robot w portkach,dresach i koszulkach oj mój Tz nie lubi tego nie lubi:shake: ale kiedy mam duzo wolnego i nie biegam do pracy to luz .........blues i portki:oops::loveu: wiem ze to nie tak ale jaka wolnosc :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :loveu::loveu:Gisuniu tys piknosci laska jak trza nawet w porcietach juhuuuu i dresikach ojojjjj:multi:ale najwazniejsze ze sie dobrze czujesz nasza laseczko Gisele:loveu:czkoooo i zdroweczko niechaj ciebie nie opuszcza juhuuuuuu:multi::multi::multi:a ja ajusci zeee ...planuje najazd na Dzierzoniow , ale jeszcze dokladycznie to nie wiemm kiedy hoho:loveu:terraz siem juz szuykowac muszem do robotki ..i wkladam :shake:oczywiscie galotki:evil_lol:[COLOR=Magenta]Giselll pieknego dnia tobie zycze papapaaa caluskow milion dwa :loveu: Quote
_ogonek_ Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 giselko nawet nie wiesz jak sie cieszę!!! jak będziesz wiedziała coś więcej o czarnym wiesz wiek itd zachowanie to daj znac, dobrze? zaloze mu watek i jakies ogloszenia tyz sie zrobi, ide edytowac watek i posty :multi: Quote
zuzlikowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Giselko wrzuciłam focie Florka na kaukazy. KWL prosi o info o nim. Jak byś miała czas napisz tu o Florku: Owczarki kaukaskie i w typie, mixy, rasy pokrewne. Wątek zbioczy. - Strona 29 - Dogomania Forum ...moze to szansa? Quote
Recommended Posts