Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye::crazyeye:Gisuuuu ojojjj ty pomalenku sobie pomalenku !!! Nie lataj nam tutej po calym Dzierzoniowie ino siem spacerenkiem tycimmm wybieraj !!A ja z wami na wiesc czekac bede , jesli ascki pozwolla :multi::multi::multi:

Posted

...Psiakow przybywa...ludzie oszaleli bo wakacje
ale do rzeczy:crazyeye:
Trojan cud,miod malina

Pusia jest na izolatce z Karbo ,fajnie sie bawią i dogaduja

Czeska ,bardzo smutna bo jest w 3 i patrzyla na mnie z taką nostalgią az mi serce sciskało.

Dobis mnie dzisiaj załamał
potarmosił Elika,Elik ma chora łapke i było mi przykro...

nie mamy jedynek.Zajmuja je psiaki o ktorych wiemy ze nie moga byc z innymi
rotka,kaukaz,benio,owczreczka,astek.....cholerka cos musze wymyslec szybko.Jakiegos psiaka szybko wyadoptowac...tylko jak?

Lulek vel Trojan misł fajna minke chudzinka

jak jego nie kochac?

Parkowa juz ładnie wyglada ..ale tez ma 2 kolezanki

i tez smutna.

Florek-kaukaz ...a zreszta same zobaczcie
czy jest wesoly nieeeeeeeeeee

Nowa Rocia tez nadrabiała minką
]

Posted

Giselko,ja nie kcę marudzić,ale muszem:oops:

Fotki pięknie pokazują psiurki,ale do ogłoszeń ciężko:oops:...nie bucz po mnie,ale naprawdę ciut nie widać.Kochana,to ja popracuję na tych,ale Ty musisz zmusić kogoś do przysiadu i zrobić fotki z poziomu psiaka...dobrze?...ja proszę,zmuś...:oops:...Florka też bym może zrobiła,ale i tu choć więcej fotek...jego chyba nie wyprowadzacie...a może?

gisuniu,a dawałaś już dokładniejsze info o beniu(krótkowłosym) i Florku? Może mi umknęło?

Zrobiłabym albo nocką albo jutro.No i Florka trzeba podrzucić na kaukaziki do KWL...już pisałam,ale fotke dodam.

Posted

...Pusia jest za młoda na sterylke;)
ale Uwaga....Uwaga
Adusiu ,mamusiu:oops::multi:
Puska juz w domku,dzisiaj o 15,45została zabrana przez rodzinke z......Bielawy.Jak spotkasz Pusie na ulicy to mozesz powiedziec ze ja uratowałas od złego.

Karbo zas o tej samej godzinie pojechał do Tąpadła do domku ,jako przytulanka.Wiec ,juz oba szczeniory bezpieczne
oba szczęsliwe i mamy 2 adopcje maluszkow ok....

Dzisiaj tez poszła do domku oneczka z dlugim włosem:multi:Sawa

Posted

A&S napisał(a):
ach, gis., czy Pusia nadal boi się ludzi?? Dalej się cofa przed ręką człowieka?

Nie boi sie ,widzisz jak idzie w moja strone ja ja zawołałam...i lubi Karbo to widac...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Giselko,ja nie kcę marudzić,ale muszem:oops:

Fotki pięknie pokazują psiurki,ale do ogłoszeń ciężko:oops:...nie bucz po mnie,ale naprawdę ciut nie widać.Kochana,to ja popracuję na tych,ale Ty musisz zmusić kogoś do przysiadu i zrobić fotki z poziomu psiaka...dobrze?...ja proszę,zmuś...:oops:...Florka też bym może zrobiła,ale i tu choć więcej fotek...jego chyba nie wyprowadzacie...a może?

gisuniu,a dawałaś już dokładniejsze info o beniu(krótkowłosym) i Florku? Może mi umknęło?

Zrobiłabym albo nocką albo jutro.No i Florka trzeba podrzucić na kaukaziki do KWL...już pisałam,ale fotke dodam.

Benius ,zrobie jemu lepsze fotki
ale moze dopiero w sobote zuzliku.
Wiem ze takie są słabe
ale nie miałam pomocnika...on skakał i chciał na spacerek;)
a ja nie moge jego wziąc...jeszcze nie:shake:
Wiesz trafił do nas z interwencji chodził sobie przy drodze na Wrocław
taki chudy,skołtuniny i smutny....
pojechali chlopaki i jego przywiezli.Dostaje jesc wiecej jak inne psiaki
ale juz mysle nad karma sensitive,ona jednak szybko podtuczy nam chłopaka.Jest zdrowy, nic jmeu nie dolega...tylko ta nostalgia i wyczekiwanie na domek.Duzo siedzi w budzie,trzeba jego zabierac na spacerki aby łapy pracowały.Ma około 3-4 lat,nie jest stary tylko zaglodzony....Powiedz ze ładny...noooo powiedz;):multi:

Ostatnio tez wet powiedział ma2-3 lata Lulek 2
pozniej zas po badaniach i zachowaniu
wet powiedział roczek...to jeszcze szczenior
Mam nadzieje ze teraz tez tak jest
bo nie wyglada na staruszka hihihi.

Florek jeszcze nie był na spacerku,jeszcze kwarantanna noooo i urlip pracownika a to zawsze jedne ręce mniej do pracy.....

Posted

Oczywiście,że powiem!!! Oczywiście!!! Jest prześliczny drabik krótkowłosy!Milusińsko wygląda!:loveu:

Giselko,Ty sama nie rób,zniewól kogoś do roboty! Znajdziesz chętnych,bo to fajna robota...kicać i łapać zwierza na obiektyw! ...a on kombinuje...kombinuje,bo aparatu niepewny.Lepiej Ty giselko kogo zniewól do tych fotek!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Oczywiście,że powiem!!! Oczywiście!!! Jest prześliczny drabik krótkowłosy!Milusińsko wygląda!:loveu:

Giselko,Ty sama nie rób,zniewól kogoś do roboty! Znajdziesz chętnych,bo to fajna robota...kicać i łapać zwierza na obiektyw! ...a on kombinuje...kombinuje,bo aparatu niepewny.Lepiej Ty giselko kogo zniewól do tych fotek!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja duza dziewczynka
ale zrobi je michelle
Ona robi i ładniejsze i ma juz wprawe....
fotki będą obiecuje;)

Posted

ooo...wspaniałe wieści:multi:
miałam proponować pomoc bazarkową na sterylkę, ale widzę ze spóżniłam się
dzięki giselle:loveu:

to ja mam jeszcze ogromną prośbę
razem z sunią trafił taki starszy czarny pies....
jemu też mogliśmy porobić ogłoszenia

wiesz o którego psa chodzi..???
mamy jedno zdjęcie które w miarę nadaje się na ogłoszenia
czy mogłabym na przyszłość prosić o więcej fotek czarnulka

Posted

rotek_ napisał(a):
ooo...wspaniałe wieści:multi:
miałam proponować pomoc bazarkową na sterylkę, ale widzę ze spóżniłam się
dzięki giselle:loveu:

to ja mam jeszcze ogromną prośbę
razem z sunią trafił taki starszy czarny pies....
jemu też mogliśmy porobić ogłoszenia

wiesz o którego psa chodzi..???
mamy jedno zdjęcie które w miarę nadaje się na ogłoszenia
czy mogłabym na przyszłość prosić o więcej fotek czarnulka

Jest na izolatce,to staruszek i ma spokój
ale zrobie oczywiscie fotki
kurcze mogłam dzisiaj
nawet chwilkę byłam u niego w boksie bo musiałam pogadac z nowymi
Ogloszenia się przydadza,jak masz fotke to prosze zróbcie
pozniej zmienimy lub dodamy fotki
ok?
dzieki;)

Posted

giselle4 napisał(a):
Ja duza dziewczynka
ale zrobi je michelle
Ona robi i ładniejsze i ma juz wprawe....
fotki będą obiecuje;)

I dokładnie o takie chodzi!...duza dziewczyno:cool3:

Wiesz najwazniejsze jest jedno zdjecie,które nawet pomniejszone do miniaturki,pokaże ładnie benia!:lol:

Posted

:multi::scared::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb:Gisuniuuuu jak sie ciesze ze Pusia Adusiowa w domku swym !:loveu::loveu:i ze szczeniorki poszly i owczusia hohoooo ale pieknie :multi:widzisz jako ze juz wrocilas i schronik odwiedzasz to wiecej domeczkow sie pojawia :loveu:nooo bos Ty Czarodziejka pieskowa odlotowa juhuuuuuuu:iloveyou::iloveyou::laugh2_2:

Posted

:crazyeye::oops:hohoooo ale slowa ku mienia :loveu::loveu:Gisuniuuu :loveu:dziekuje pieknieeeeeeee i obiecuje czarowac i nie ustepowac w swej drodze :loveu:ajusci zem zauwazyla na twey rece jakies znajome kolaresssyyyy :multi:...a ja sobie juz pomalutku na ten GHOTIK przechodzemmmm :evil_lol:nooo jeszcze nie wiem jako mi to wyjdzie ..to przechodzenie ..alem ja odwazny czlek , wiec :megagrin::lying::shiny::shiny:jakos to bedzie ! ajusci zem ja zamowila sobie juz w pracowni witrazowej taki duuuzyyy medalion:evil_lol: z czacha we srodku ...no jako ja wyjdem w tem medalyjonie ..to ludziska nawiewac bedommmm :scared::laugh2_2::saeek::eek2:czachorek gonzalesik ...no chcialam z napisem ,, Nie zabijaj,,ale mie pani kierownicka powiedziala ze niedaaa sie ..oj:shake:a szkoda , ale ja sie uparlam i blond dziolcha , na czarno bede ajusci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

...nooo kochana
suuuper laska z Ciebie i tak Ewcia trzymaj;)
Ewcia ,kazda z nas ma swoja droge i swoja wizje
ja tez przechodze przemiane
z romantycznych sukienek i kostiumików
robie sią robot w portkach,dresach i koszulkach
oj mój Tz nie lubi tego
nie lubi:shake:
ale kiedy mam duzo wolnego i nie biegam do pracy
to luz .........blues i portki:oops::loveu:
wiem ze to nie tak
ale jaka wolnosc :evil_lol:

Posted

:loveu::loveu:Gisuniu tys piknosci laska jak trza nawet w porcietach juhuuuu i dresikach ojojjjj:multi:ale najwazniejsze ze sie dobrze czujesz nasza laseczko Gisele:loveu:czkoooo i zdroweczko niechaj ciebie nie opuszcza juhuuuuuu:multi::multi::multi:a ja ajusci zeee ...planuje najazd na Dzierzoniow , ale jeszcze dokladycznie to nie wiemm kiedy hoho:loveu:terraz siem juz szuykowac muszem do robotki ..i wkladam :shake:oczywiscie galotki:evil_lol:[COLOR=Magenta]Giselll pieknego dnia tobie zycze papapaaa caluskow milion dwa :loveu:

Posted

giselko nawet nie wiesz jak sie cieszę!!!
jak będziesz wiedziała coś więcej o czarnym wiesz wiek itd zachowanie to daj znac, dobrze? zaloze mu watek i jakies ogloszenia tyz sie zrobi, ide edytowac watek i posty :multi: