Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

giselle4 napisał(a):
Floreczek-jeszcze cisza
Molosek ma na imie-Lobo
zaraz foyki wstawie
ale poczekaj az wstawi Edytka.....slicznota:loveu:

To znaczy,ze nie ma ogłoszeń,allegro...czy że są ,ale nikt sie nie odezwał?:oops:

Poczekam,oczywiście,ze tak!:lol:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
To znaczy,ze nie ma ogłoszeń,allegro...czy że są ,ale nikt sie nie odezwał?:oops:

Poczekam,oczywiście,ze tak!:lol:

Ogłoszenia ma i to duzo
allegro ciociu nie ma...jeszcze
i nikt sie nie odezwał:shake:

Posted

giselle4 napisał(a):
Ogłoszenia ma i to duzo
allegro ciociu nie ma...jeszcze
i nikt sie nie odezwał:shake:

...no,to bedzie trzeba zrobić! Moment to potrwa,ale na 100% będzie!:loveu:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
na razie wiem tylko tyle: schronisko jest :

NIEMCY
Nadrenia Północna-Westfalia

powiat Olpe

Kamila, moglabys sie dowiedziec wiecej szczegolow, tzn. jak duza jest darowizna - nie wiadomo jak szykowac sie z transportem :loveu: Tir czy zwylky transit... ;) Bedziemy szukac tego i tego :)

kolega na weselu się bawi, wróci jutro to dowie się więcej :cool1:

Posted

..Oneczka Graszaka[to ja]\

sliczne ma oczy

Sliczna Daniela z minka aniolka

Tęcza,malutka sunieczka

Oneczek Zbyszek

Rita w zaawansowanej ciązy....

Zyga...piekny szczeciniasty

Posted

...zuzliczku,jak fotki wstawi Edytka...to dopiero zabaczysz cuda
u mnie pól fotek kiepskich
ale serce juz boli i juz szaleje.
Jedno jest pewne Bianka nie mzoe dlugo zostac w schronie...po kwarantannie potrzebny domek stały lub Dt....
zobaczysz sama i cioteczki tez.:-(
Tak sie cieszy na widok czlowieka ze z ogonka krew tryska jak z fontanny
ale ja to nie interesuje:shake:on chce do ludzi...to dzieciak:-(

Posted

giselle4 napisał(a):
...zuzliczku,jak fotki wstawi Edytka...to dopiero zabaczysz cuda
u mnie pól fotek kiepskich
ale serce juz boli i juz szaleje.
Jedno jest pewne Bianka nie mzoe dlugo zostac w schronie...po kwarantannie potrzebny domek stały lub Dt....
zobaczysz sama i cioteczki tez.:-(
Tak sie cieszy na widok czlowieka ze z ogonka krew tryska jak z fontanny
ale ja to nie interesuje:shake:on chce do ludzi...to dzieciak:-(

Jak to...krew tryska?:oops:
Wyglada na to,ze wiecej bedę miała do zrobienia.

Wszystkie psiaki tak piekne...słów brak!...coraz częściej już nic nie rozumiem.:oops::oops::oops:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Jak to...krew tryska?:oops:
Wyglada na to,ze wiecej bedę miała do zrobienia.

Wszystkie psiaki tak piekne...słów brak!...coraz częściej już nic nie rozumiem.:oops::oops::oops:

Jak sie ciszy rozbija ogonek o sciane,legowisko i bylam jak rzeznik cała od twarzy do stóp cała w kropkach krwi....a Ona jak widzisz tylko do ludzi.Fotki moje nie oddają jej urody
ale zobaczysz inne to zaniemówisz:placz:Popatrz na podloge na pierwszej fotce a zrozumiesz
juz ma opatrunek na ogonku

Posted

giselle4 napisał(a):
Jak sie ciszy rozbija ogonek o sciane,legowisko i bylam jak rzeznik cała od twarzy do stóp cała w kropkach krwi....a Ona jak widzisz tylko do ludzi.Fotki moje nie oddają jej urody
ale zobaczysz inne to zaniemówisz:placz:Popatrz na podloge na pierwszej fotce a zrozumiesz
juz ma opatrunek na ogonku

Widać giselko jak sliczna to psina...słodkie kochaństwo. Będę się starać szybko zrobić allegro...szukaj pieniążków na wyróżnienie...warto!

Może któraś cioteczka zasponsoruje milusiej Biance allegro wyróznione?:oops::oops::oops:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Widać giselko jak sliczna to psina...słodkie kochaństwo. Będę się starać szybko zrobić allegro...szukaj pieniążków na wyróżnienie...warto!

Może któraś cioteczka zasponsoruje milusiej Biance allegro wyróznione?:oops::oops::oops:

zuzilkowa, reszte fotek Bianci umiescilismy na nowym watku Azyla, zajrzyj prosze:

http://www.dogomania.pl/forum/f1155/azyl-dolnoslaskie-schronisko-adoptuj-jednego-z-nas-142763/#post12679110

Jesli zdjecia do ogloszen sa malo wyraziste - zrobimy nowe :)
Bianca nie moze dlugo pozostac w schronie :shake:

Posted

przez te burze, to wszystkie kontakty zanikają :shake:

Gisellko wracaj szybciorem!

pani z Niemiec która oferowała pomoc, ... nie można sie z nią skontaktować :angryy: czekam na odpowiedź .. dam znać!

Posted

Cioteczki,

Gisellka dzisiaj skrobnie kilka slow - wyczarowala monitorek :)
Jestesmy w kontakcie - kobitka z sila huraganu dziala dzis w schronie, do ktorego znowu trafily ofiary urlopow :shake::-( az strach pomyslec ilu jest na kwarantannie...

Gisellko - czekamy na info :)

Posted

Wystawilam Lolę na allegro, moj debiut, wiec trwalo to i trwalo...efekty wizualne moglyby byc bardziej zadawalajace - bede cwiczyc :)

Zuzlikowa - skopiowalam z aukcji Lulcia zastrzezenia, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciw - ale tak ladnie to opisalas i jeszcze masz czcionke kolorowa! :cool3: u mnie przegladarka troszke chyba muli i mialam klopot z kolorowaniem, chyba, ze to allegro zamulilo...
Teraz jak juz Lolcia ma allegro, rozpoczynamy jej watek na dogo...Slicznotka musi miec domek!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wystawilam Lolę na allegro, moj debiut, wiec trwalo to i trwalo...efekty wizualne moglyby byc bardziej zadawalajace - bede cwiczyc :)

Zuzlikowa - skopiowalam z aukcji Lulcia zastrzezenia, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciw - ale tak ladnie to opisalas i jeszcze masz czcionke kolorowa! :cool3: u mnie przegladarka troszke chyba muli i mialam klopot z kolorowaniem, chyba, ze to allegro zamulilo...
Teraz jak juz Lolcia ma allegro, rozpoczynamy jej watek na dogo...Slicznotka musi miec domek!

Bierz co potrzebujesz!...nie wahaj się!
Nie musisz nawet pytać!!:loveu:

...ale a propos kolorowania!...teraz okienko z barwami wyskakuje bardzo wysoko i możesz nie zauważyć...sprawdzaj lewa górna część strony!
Ja na początku nie zauważyłam. Allegro coś zmieniało ostatnio i też momentami mam problemy!
Allegro bardzo ładnie i zgrabnie zrobione! Dobra robota!:loveu: