Kamila_ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 przy następnej wizycie deklaruję się z darami. Grażynko bandaże i róznego rodzaju opatrunki się nadadzą prawda? ryż, kasza .. ? nie wiem na kiedy dokładnie. Jutro będzie na konto zstaną wysłane pieniążki za rysunek :eviltong: .... Quote
giselle4 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):przy następnej wizycie deklaruję się z darami. Grażynko bandaże i róznego rodzaju opatrunki się nadadzą prawda? ryż, kasza .. ? nie wiem na kiedy dokładnie. Jutro będzie na konto zstaną wysłane pieniążki za rysunek :eviltong: .... Bardzo dziekuje Kamilka tak naprawde to wszystko sie przyda SUCHE PRODUKTY NAJBARDZIEJ....:loveu: Quote
giselle4 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ta artysia mi spac nie daje juz jest po kwarantannie DANIELA Quote
Nadziejka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 :bye::iloveyou:Gisuniu i tak sie smutki ogromne ze szczesciem przeplataja ach .... a Danielka to jest do zacalowania dziewuszka oj:loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Giselko na 100% zrobiłam jej parę ogłoszeń ale karteczkę gdzieś zapodziałam :lol: Quote
giselle4 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A&S napisał(a):Giselko na 100% zrobiłam jej parę ogłoszeń ale karteczkę gdzieś zapodziałam :lol: Nic nie szkodzi ADUS...JA TEZ ZROBILAM TERAZ NIECH TYLKO TRAFI NA ODPOWIEDNICH LUDZI:loveu: Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ...cioteczki mamy problem z Perełka prosze okreslcie...mix dobeczka czy cos innego ona teskni i juz wyglada jak szkieletor boimy sie ze nie przetrwa tego lata. Na kwarantannie mimo ze chuda jeszcze miała energie do zycia...teraz to nie ten sam psiak....:shake:to malutka sunieczka Quote
Kamila_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Gisellko może trzeba jej poszukać DT? może nabierze chęci do szamania :shake: Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kamilko, znasz moze szczegoly odnosnie wielkosci darow ofiarowanych przez niem. schronisko? Nie wiadomo jakiego autka szukac ;) Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Gisellko może trzeba jej poszukać DT? może nabierze chęci do szamania :shake: Wiesz jak jest cięzko z Dt.... nawet platnego nie ma dla bardziej potrzebujących psiaków.... noo cos bedziemy robic ale boje sie . Napisz tez jak mozesz co i jak w sprawie tego schroniska w niemczech Edytka organizuje transport tylko nie wiemy busa...czy wystarczy osobowy? Quote
Kamila_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 osobowy to raczej na pewno nie będzie :evil_lol: sama czekam na odpowiedź, kobita schorowana i nie jest cały czas w kontakcie :placz: do jutra odpowiedź będzie na pewno! Quote
_ogonek_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kamila, a czy w grę wchodzi tylko jedno schronisko? Quote
Kamila_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A&S napisał(a):Kamila, a czy w grę wchodzi tylko jedno schronisko? dowiem się wszystkiego jak tylko uda mi się skontaktować :cool1: dzisiaj dostałam odpowiedź że propozycja dalej aktualna, pani dowie się jutro jaki samochód potrzebny, a jeśli będzie tego więcej to nada sie na drugi schron chyba że sie podzielicie, mi to obojętne byle by trafiło dla potrzebujących Quote
Kamila_ Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 cytuję wypowiedź pani z Niemiec w sprawi transportu: Bagażówka powinna starczyc ! Wyjde jeszcze z innym schroniskiem w kontakt może i oni mają zapasy jutro dam znać. Prosze napiszcie mniej więcej w którym dniu moglibyście przyjechać. Pozdrawiam do jutra ewa Quote
Kamila_ Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 chciałabym wiedzieć i jak najszybciej uzgodnić (z prośbą od pani Ewy) czy aby na pewno zostanie załatwiony transport i a kiedy? mam ograniczony dostęp do internetu i nie jestem cały czas na dogo. Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: XXI w. a ludzie kupuja smalec z psow :shake: :-( Ubojnia zainteresowaly sie odpowiednie instytucje i zareagowaly, proceder sie skonczy??? Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):chciałabym wiedzieć i jak najszybciej uzgodnić (z prośbą od pani Ewy) czy aby na pewno zostanie załatwiony transport i a kiedy? mam ograniczony dostęp do internetu i nie jestem cały czas na dogo. Kamilko, jutro bede rozmawiac w sprawie transportu - Ford transit odpadl, jest jeszcze jedno autko, mniejsze - zobaczymy czy uda sie pozyczyc. Quote
andzia69 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 fiorsteinbock napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: XXI w. a ludzie kupuja smalec z psow :shake: :-( Ubojnia zainteresowaly sie odpowiednie instytucje i zareagowaly, proceder sie skonczy??? tos nie wiedziała, ze smalec z psa na wszystko jest dobry????:razz: u nas w swiętokrzyskim to smalec wytapiało sie w...schronisku, a psy dostawały w łeb siekierą na pieńku, który stał na srodku przed kojcami:-( właścicielom tego schronu nic nie zrobili - dostali...500 zł kary na rzecz zwierząt! Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Taaa smalec z psa, w Chinach bodajze żółć z watroby niedzwiedzi...moznaby wymieniac dlugo! :-( W sredniowieczu bym zroumiala, ale teraz...wiecie co! A mamuski czy babcie - nie wiem, kto podaje ten "cudowny" smalec, nie boja sie, ze pies nie przebadany a mogl byc chory, czy taki smalec wobec tego bezpieczny... Nie mam pojecia jakich argumentow uzywac aby powstrzymac dramat psow... Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ...Boze na jakim ja swiecie zyje:mad: ciemnogród i znachorstwo....:razz: zuzlikowa jak Tobie pomóc? ja juz jestem glupia.... LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIE PIES-TO ZYWA ISTOWA KSIĄDZ WAM TEGO NIE MOWIŁ?:angryy: Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Edit,jak znajdziesz chwilkę wklej mi tutaj Pawełka moze mi się uda jego gdzies jeszcze wystawic...bo noce takie długie....:-( Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Przedstawiamy Pawełka - MIX Rottweilera! Pawełek jest osobistością ogłaszaną w gazetach :) Faworyt Gisellki, niczym nieskrępowany PAWEŁEK :loveu: Quote
Recommended Posts