Jump to content
Dogomania

Lamia ma swoich ludzi i dom! A ja... mieszane uczucia...

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lamia oby szybko znalazł się super domek, ostatnio poszło Halbinie sprawnie z szukaniem domów dla szkrabów.

Halbina wystartowaliscie z ogłoszeniami? Chyba jeszcze nie ?
Więc prosimy o pomoc :lol:

Posted

[quote name='jotka']Halbina ma szczęście do podrzutków, ale i dobrą rękę do domków. Może i tym razem tak będzie. Niestety psi i koci horror trwa.
[FONT=Arial]niestety, trwa... i coraz częściej zdaję sobie sprawe że to sie nigdy nie skończy..... ja też mam na stanie szczeniora który był przywiązany do drzewa:-( zapewne ktoś wyrzucał choinke to przybrał też prezent podchoinkowy :angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale kochana ja nawet tam nie chce... juz napisałam podanie o otwarcie mi bram piekieł... bo tam trafią wszyscy oprawcy zwirząt..:cool1:.. i wtedy ja sie nimi "zaopiekuje" .:diabloti:[/FONT]

Takiego podejścia jeszcze nie widziałam... ale robi wrazenie! I jak tu się nie zgodzić :roll: :evil_lol:

Czytalam że ktoś ma białego kociaka? Pokażcie :loveu:

Posted

pięknota :loveu: moje marzenie, biały kociak :roll:
A co mu jest? ma jakiś wątek? bo nas Halbinka zaraz nie przyjmie na listę do Specjalnego Nieba :cool3: za zaśmiecanie :evil_lol:

Posted

Kiciulka była ślicznym małym białym kociaczkiem, ale okazało się, ku zaskoczeniu Państwa, że kotki rosną i nie są przez całe życie białymi puchatymi kuleczkami. Trafiła więc do szpitalnej kotłowni... Bez komentarza. Teraz jest po sterylizacji i czeka na swój wymarzony domek. Jak rana na brzuszku się zagoi, to wykąpiemy koteczka, bo łapki i łebek ma usmarowane jakimś czarnym nalotem. Jest cała bialutka (tzn. będzie) i ma bursztynowe oczęta. Wiek: 8 miesięcy.

Posted

Wrzuciłam ją na forum rodezyjskie :p u mnie czwarty kot nie przejdzie :placz:
Kończąc już ten OT, mam prośbę, jak będziesz miała wiecej fotek to daj znać :)

Posted

a nie za bardzo wiem... bo wróciłąm z pracy o 19.00... rano lekcje, potem konferencja, potem zebrania z rodzicami... 12 godzin katorgi dla psów bez spaceru... i dla mnie... a ponoć nauczyciele pracują 18 godzin tygodniowo... kupki jeszcze nieposprzatane, podłogi niewytarte... dobrze, że mała sika już na gazetki lub kafle, a kupki robi w miejscach nieuczęszczanych... muszę coś zjeść, bo ile można funkcjonować na kawie i papierosach... ale wcześniej muszę uspokoić żołądek po emocjach (nerwica albo stres szkolny)...
Byliśmy już na porządnym spacerze z Inką i Platonem, potem wszyscy dostali coś na ząb (mała wszamała miskę całą, popiła miską wody z mlekiem), teraz są harce i pogonie oraz zaczepianki... mała upomina się o pieszczotki też...

Posted

[quote name='ma-ja']pięknota :loveu: moje marzenie, biały kociak :roll:
A co mu jest? ma jakiś wątek? bo nas Halbinka zaraz nie przyjmie na listę do Specjalnego Nieba :cool3: za zaśmiecanie :evil_lol:[/quote]
Kurde ja też chciałam białego-a mam czarnego diabła i buro-białego co udaje aniołka :roll:

Hej hej zwierzaczki u cioci Halbiny-bądźcie grzeczne i dajcie odpocząć kobiecie ;)

Posted

ciocia Hancza wlasnie wrocila z konca swiata na 3dni wiec ma internet... Jechalam w pociagu i myslalam o malej Fionie/Lamii i wlasnie o tym ze 10dni dawno temu minelo a po dotychczasowej opiekunce ani sladu... :shake:

Tak wiec slusza decyzja zeby malej zołzie znalezc w koncu domek...ja w "swoim kregu" tez juz szukam ;)

Buziaki dla małej i reszty stadka

Posted

proszę mi tutaj dzieciątka nie demonizować... Lamia jest bardzo milusińskim szczeniaczkiem... śpi grzecznie w łóżeczku albo na pańci nózkach... przychodzi sie upominać o codzienną dawkę pieszczotek i zabaw... w ogóle to taki pluszowy misiek... tylko przytulać!