Wilejkaros Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Halbina, niezły ten wątek z linku. Tylko nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dlaczego ludzie są tacy durni? Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='halbina']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103259 tu się piekło zaczyna... na dogomanii... :diabloti: [FONT=Arial]aaa to ja juz byłam w piekle.. poczytałam i wcale nie mam zamiaru tam wracać[/FONT] :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Lamia oby szybko znalazł się super domek, ostatnio poszło Halbinie sprawnie z szukaniem domów dla szkrabów. Halbina wystartowaliscie z ogłoszeniami? Chyba jeszcze nie ? Więc prosimy o pomoc :lol: Quote
jotka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Halbina ma szczęście do podrzutków, ale i dobrą rękę do domków. Może i tym razem tak będzie. Niestety psi i koci horror trwa. Quote
clockwork Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='jotka']Halbina ma szczęście do podrzutków, ale i dobrą rękę do domków. Może i tym razem tak będzie. Niestety psi i koci horror trwa. [FONT=Arial]niestety, trwa... i coraz częściej zdaję sobie sprawe że to sie nigdy nie skończy..... ja też mam na stanie szczeniora który był przywiązany do drzewa:-( zapewne ktoś wyrzucał choinke to przybrał też prezent podchoinkowy :angryy:[/FONT] Quote
sisay Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale kochana ja nawet tam nie chce... juz napisałam podanie o otwarcie mi bram piekieł... bo tam trafią wszyscy oprawcy zwirząt..:cool1:.. i wtedy ja sie nimi "zaopiekuje" .:diabloti:[/FONT] Takiego podejścia jeszcze nie widziałam... ale robi wrazenie! I jak tu się nie zgodzić :roll: :evil_lol: Czytalam że ktoś ma białego kociaka? Pokażcie :loveu: Quote
Wilejkaros Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A bardzo proszę: Na razie jedno, bo sis mi wzięła aparat i reszty nie zdążyłam zgrać. Quote
sisay Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 pięknota :loveu: moje marzenie, biały kociak :roll: A co mu jest? ma jakiś wątek? bo nas Halbinka zaraz nie przyjmie na listę do Specjalnego Nieba :cool3: za zaśmiecanie :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Kiciulka była ślicznym małym białym kociaczkiem, ale okazało się, ku zaskoczeniu Państwa, że kotki rosną i nie są przez całe życie białymi puchatymi kuleczkami. Trafiła więc do szpitalnej kotłowni... Bez komentarza. Teraz jest po sterylizacji i czeka na swój wymarzony domek. Jak rana na brzuszku się zagoi, to wykąpiemy koteczka, bo łapki i łebek ma usmarowane jakimś czarnym nalotem. Jest cała bialutka (tzn. będzie) i ma bursztynowe oczęta. Wiek: 8 miesięcy. Quote
sisay Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wrzuciłam ją na forum rodezyjskie :p u mnie czwarty kot nie przejdzie :placz: Kończąc już ten OT, mam prośbę, jak będziesz miała wiecej fotek to daj znać :) Quote
Wilejkaros Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dziękuję. Kicia ma swój wątek an dogo, na razie bez zdjęć. Myślę, że wieczorem się pojawią ;) Quote
halbina Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 mogą być koty tez... zawsze to podbijanie watku... a kicia fajniutka... Quote
yewcia1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A jak tam sie podopieczna dziś sprawowała?? Quote
halbina Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 a nie za bardzo wiem... bo wróciłąm z pracy o 19.00... rano lekcje, potem konferencja, potem zebrania z rodzicami... 12 godzin katorgi dla psów bez spaceru... i dla mnie... a ponoć nauczyciele pracują 18 godzin tygodniowo... kupki jeszcze nieposprzatane, podłogi niewytarte... dobrze, że mała sika już na gazetki lub kafle, a kupki robi w miejscach nieuczęszczanych... muszę coś zjeść, bo ile można funkcjonować na kawie i papierosach... ale wcześniej muszę uspokoić żołądek po emocjach (nerwica albo stres szkolny)... Byliśmy już na porządnym spacerze z Inką i Platonem, potem wszyscy dostali coś na ząb (mała wszamała miskę całą, popiła miską wody z mlekiem), teraz są harce i pogonie oraz zaczepianki... mała upomina się o pieszczotki też... Quote
aga-gusia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='ma-ja']pięknota :loveu: moje marzenie, biały kociak :roll: A co mu jest? ma jakiś wątek? bo nas Halbinka zaraz nie przyjmie na listę do Specjalnego Nieba :cool3: za zaśmiecanie :evil_lol:[/quote] Kurde ja też chciałam białego-a mam czarnego diabła i buro-białego co udaje aniołka :roll: Hej hej zwierzaczki u cioci Halbiny-bądźcie grzeczne i dajcie odpocząć kobiecie ;) Quote
halbina Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 tia... zupełnie jakbyś do młodzieży w szkole apelowała... :evil_lol: Quote
aga-gusia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='halbina']tia... zupełnie jakbyś do młodzieży w szkole apelowała... :evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol: Quote
halbina Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Lamia właśnie rozrabia... ile sił w łapkach tupta i poszczekuje... pora ją utulić do snu... Quote
yewcia1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Lamia nie moge wiele ale na góre skaczemy Quote
czarna_hancza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ciocia Hancza wlasnie wrocila z konca swiata na 3dni wiec ma internet... Jechalam w pociagu i myslalam o malej Fionie/Lamii i wlasnie o tym ze 10dni dawno temu minelo a po dotychczasowej opiekunce ani sladu... :shake: Tak wiec slusza decyzja zeby malej zołzie znalezc w koncu domek...ja w "swoim kregu" tez juz szukam ;) Buziaki dla małej i reszty stadka Quote
halbina Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 proszę mi tutaj dzieciątka nie demonizować... Lamia jest bardzo milusińskim szczeniaczkiem... śpi grzecznie w łóżeczku albo na pańci nózkach... przychodzi sie upominać o codzienną dawkę pieszczotek i zabaw... w ogóle to taki pluszowy misiek... tylko przytulać! Quote
BIANKA1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Misiaczku -pluszaczku :loveu: pokazuj się . Czas pakować plecaczek :lol: Quote
halbina Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Misiaczkowi tu dobrze... teraz sobie śpi, wieczorem porozrabia i się popieści... czego chcieć wiecej?... Będziemy małą odrobaczać i szczepić... Quote
Recommended Posts