Jump to content
Dogomania

Homer-ślepy pies z wyrokiem--->>> ma najwaspanilszy DOMEK !!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będą a właściwie są tylko wstyd się przyznać nie potraię ich wstawić.:oops: Zajmuje się tym moja córka.Pozdrawiam i dziękuję za życzliwość i dobre rady.

Posted

Figi napisał(a):
Będą a właściwie są tylko wstyd się przyznać nie potraię ich wstawić.:oops: Zajmuje się tym moja córka.Pozdrawiam i dziękuję za życzliwość i dobre rady.

:loveu: :loveu::multi:

Posted

hura hura!!! takie wiesci a ja taka zacofana !!!! i zakrecona !!!! super buziaki dla Ciebie Homerku!!!! nowy domek i bedziesz mial kolege do towarzystwa i rozmow SUPER!!!

Posted

Figaro z nową 'zabawką' :) (czyt. ogonem Homera:D)

Gonitwa po mieszkaniu.

Po gonitwie I.

Po gonitwie II.

A oto w jakich pozycjach sypia Homer:

• 1 month later...
Posted

Halo czy ktoś jeszcze tu zagląda? Homerek jest zdrowy i szczęsliwy :multi:Całkowicie dogadali się z Figusiem, kumple na całej lini, stanowią duet zaczepno-obronny.Figi zaczepia,Homi broni:eviltong:

Posted

Figi napisał(a):
Homerek jest zdrowy i szczęsliwy :multi:Całkowicie dogadali się z Figusiem, kumple na całej lini, stanowią duet zaczepno-obronny.Figi zaczepia,Homi broni:eviltong:

Wspaniałe wieści! :multi: :multi::multi:

Posted

Figi napisał(a):
Halo czy ktoś jeszcze tu zagląda? Homerek jest zdrowy i szczęsliwy :multi:Całkowicie dogadali się z Figusiem, kumple na całej lini, stanowią duet zaczepno-obronny.Figi zaczepia,Homi broni:eviltong:

:multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj byliśmy z naszymi psinkami na działce - ludzie jak one ciekały! Homer był taki szczęśliwy, że ho,ho! Biegał jak szalony:lol:Psy zakumplowały się na całej lini, są cudowne. Figuś opiekuje się naszym Śiepkiem do tego stopnia, że pilnuje go żeby nie wszedł w nic i nie zrobił sobie krzywdy- jest jego oczami:roll: Są cudowne, kochane, jedyne w swoim rodzaju:cool2:Homerek nie ma już żadnych dolegliwości z którymi do nas przyjechał, jest wesoły, szczęśliwy. Uwielbia się bawić i jeść,jeść, jeść! Miał też erotyczną przygodę - jakaś pani chciała go dopuścić do swojej suni, bo,,macie państwo takiego pięknego PUDLA!!!!!!!!!!" A on o zgrozo nie ma jajek, biedulek a tak mu się trafiało:buzi:Poadrawiam wkrótce się odezwę.

Posted

A jednak była mała wojna:boom:Poszło oczywiście o jedzenie, konkretnie o kostkę ze ścięgien, którą nasze chłopaki uwielbiają. Homer swoją zjadł i postanowił dobrać się do tej Figusia. Po ostrej wymianie zdań, zakończonej dziurą w uchu Figusia (na szczęście niegroźnej). Homer wylądował w legowisku a Figuś w domowym ambulatorium. Teraz jest spokój, znowu sztama.

• 3 weeks later...
Posted

Nowe zdjęcia:

Jaśnie Wielmożny Nam Panujący - Figaro I Ziewający :)

Homer I Wygodny w swoim nowym pałacu dziennym - na dwuosobowej kanapie :]

Homer w rezydencji letniej, czytaj: na moim łóżku. Tylko gdzie ja mam spać? W legowisku? :D:D:D