malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :multi: hurraaaa na takie wieści czekałam, ale bałam się pytać :oops: niebawem mam nadzieję zobaczymy foteczki wspólne chłopaków :loveu::cool3: Quote
Figi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Będą a właściwie są tylko wstyd się przyznać nie potraię ich wstawić.:oops: Zajmuje się tym moja córka.Pozdrawiam i dziękuję za życzliwość i dobre rady. Quote
& Gloria & Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Figi napisał(a):Będą a właściwie są tylko wstyd się przyznać nie potraię ich wstawić.:oops: Zajmuje się tym moja córka.Pozdrawiam i dziękuję za życzliwość i dobre rady. :loveu: :loveu::multi: Quote
wobie Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 hura hura!!! takie wiesci a ja taka zacofana !!!! i zakrecona !!!! super buziaki dla Ciebie Homerku!!!! nowy domek i bedziesz mial kolege do towarzystwa i rozmow SUPER!!! Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 wobie - czas zmienić bannerek :eviltong: Quote
Figi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Figaro z nową 'zabawką' :) (czyt. ogonem Homera:D) Gonitwa po mieszkaniu. Po gonitwie I. Po gonitwie II. A oto w jakich pozycjach sypia Homer: Quote
kamilka91 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jaki Homciu szczęśliwy... :loveu: nie dziwię mu się, ma taki wspaniały dom :) Quote
Lorien:) Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ostatnie zdjęcie - rozbrajające :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 aaaaaaaaaa jak bosko!!!!! chłopaki się bawią :laola: :loveu::multi: Quote
& Gloria & Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Cuda....:loveu: Homerek jest taki szcześliwy:multi: Wesołych Świąt :-) Quote
Majaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jakże się cieszę, bo wygląda na to, że Homer trafił najlepiej jak mógł :multi::multi::multi: Quote
Figi Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Halo czy ktoś jeszcze tu zagląda? Homerek jest zdrowy i szczęsliwy :multi:Całkowicie dogadali się z Figusiem, kumple na całej lini, stanowią duet zaczepno-obronny.Figi zaczepia,Homi broni:eviltong: Quote
Lorien:) Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Figi napisał(a): Homerek jest zdrowy i szczęsliwy :multi:Całkowicie dogadali się z Figusiem, kumple na całej lini, stanowią duet zaczepno-obronny.Figi zaczepia,Homi broni:eviltong: Wspaniałe wieści! :multi: :multi::multi: Quote
malawaszka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :multi::multi::multi:cudowne wieści!!!! bardzo siecieszę, że chłopaki siezakumplowali :laola: :loveu: Quote
& Gloria & Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Figi napisał(a):Halo czy ktoś jeszcze tu zagląda? Homerek jest zdrowy i szczęsliwy :multi:Całkowicie dogadali się z Figusiem, kumple na całej lini, stanowią duet zaczepno-obronny.Figi zaczepia,Homi broni:eviltong: :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi: Quote
kamilka91 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 To wspaniale... :multi::multi::laola::laola::multi::multi: a nie mogli się dogadać... ;) Quote
Figi Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wczoraj byliśmy z naszymi psinkami na działce - ludzie jak one ciekały! Homer był taki szczęśliwy, że ho,ho! Biegał jak szalony:lol:Psy zakumplowały się na całej lini, są cudowne. Figuś opiekuje się naszym Śiepkiem do tego stopnia, że pilnuje go żeby nie wszedł w nic i nie zrobił sobie krzywdy- jest jego oczami:roll: Są cudowne, kochane, jedyne w swoim rodzaju:cool2:Homerek nie ma już żadnych dolegliwości z którymi do nas przyjechał, jest wesoły, szczęśliwy. Uwielbia się bawić i jeść,jeść, jeść! Miał też erotyczną przygodę - jakaś pani chciała go dopuścić do swojej suni, bo,,macie państwo takiego pięknego PUDLA!!!!!!!!!!" A on o zgrozo nie ma jajek, biedulek a tak mu się trafiało:buzi:Poadrawiam wkrótce się odezwę. Quote
kamilka91 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No to wspaniale! :multi: Państwo szczęśliwi, pieski szczęśliwe... :laola: A Homciu nie mógł trafić do lepszego domku :multi: Quote
Figi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A jednak była mała wojna:boom:Poszło oczywiście o jedzenie, konkretnie o kostkę ze ścięgien, którą nasze chłopaki uwielbiają. Homer swoją zjadł i postanowił dobrać się do tej Figusia. Po ostrej wymianie zdań, zakończonej dziurą w uchu Figusia (na szczęście niegroźnej). Homer wylądował w legowisku a Figuś w domowym ambulatorium. Teraz jest spokój, znowu sztama. Quote
malawaszka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A to zbóje!!! ale to nieuniknione - u mnie też dziewczny co jakiś czas dają sobie po razie i potem znowu jest spokój ;) Quote
Figi Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nowe zdjęcia: Jaśnie Wielmożny Nam Panujący - Figaro I Ziewający :) Homer I Wygodny w swoim nowym pałacu dziennym - na dwuosobowej kanapie :] Homer w rezydencji letniej, czytaj: na moim łóżku. Tylko gdzie ja mam spać? W legowisku? :D:D:D Quote
Lorien:) Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jak on wypiękniał :loveu::loveu: Cudowne zdjęcia! Quote
kamilka91 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jaki cudny... :loveu: zupełnie inny Homer ;) i jak ma dobrze... :multi: Quote
Recommended Posts