Figi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wszystkim życzliwym i zainteresowanym losem naszego Homerka pragnę donieść, że psinka ma się bardzo dobrze. Jest zdrowy, wesoły, szczęśliwy i kochający. Polubili się z Figarkiem, Choć czasami zdarzają się niesnaski. A w sierpniu nasze psiaki jadą z nami w Pieniny:multi:Może zdobędą Trzy Korony? Pozdrawiam cieplutko:bye: Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 :loveu::loveu::loveu:lepszego domku dla Homerka nie mogliśmy sobie wymarzyć :multi::multi::multi: udanego wypoczynku!!! Quote
bogusika1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no i zdobyl Homer te Pieniny wraz z kumplem:evil_lol::cool3:,jak po urlopie??:loveu::loveu:Czekamy na nowe wiadomosci od psiakow, pozdrawiam:multi: Quote
Figi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Po wyjeździe wrażenia niesamowite, Homer okazał się genialnym pływakiem, uciekał nam na węch do wody i czasem buntował się gdy chcieliśmy go z niej wyciągnąć :) Zdjęcia już są naszykowane do wrzucenia, jednak coś nie pasuje komputerowi nie mogę ich zalinkować do postu :( Gdy wymyślę co się stało zamieszcze pełną fotorelację (głównie z Homerem na mokro, bo w innych okolicznościach ciężko go było znaleźć :D) Quote
& Gloria & Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Zdjęcia mi się nie wyświetlają:placz: Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 qrde ja też nie widzę - imageshack świruje ostatnio Quote
Figi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Już zmieniłam poprzednią wiadomość - zdjęcia nie wchodzą! Ani w te, ani we wte, nic! Po prostu się nie wyświetlają. Mogę je spakować i wrzucic w linkach do sciągnięcia dla zainteresowanych :) Quote
Figi Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pienińskie zdjęcia Homer & Figaro! http://www.speedyshare.com/639826994.html Zapraszam do sciągania zdjęć naszych wodno - rozpieszczonych chłopaczków! Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :multi::multi::multi: śliocznie - cudnie chłopaki wyglądają :loveu: Quote
kamilka91 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Śliczne zdjęcia... to jest cudne :loveu:: Quote
Figi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Chyba znaleźliśmy jakiej rasy jest Homer. Podczas ostatniej wizyty u weterynarza zauważylismy tatuaż na uchu - litera i trzy cyfry, co, jak powiedział nam wet jest oznaczeniem reproduktorów. Po wielu poszukiwaniach znaleźliśmy - www.bouvs.pl I tu pojawia się pytanie: czy moze ktoś z was wie coś więcej o tym tatuażu? Szczególnie pytamy, czy psy tatuuje sie w schorniskach. Bo być moze jest to zwykły błąd i nieporozumienie, a my patrząc na naszego pięknego ślepka widzimy rodowodowego Bouviera :) Ale normalnie spójrzcie na drugie zdjęcie w kategorii "Nasze psy"!!! Normalnie Homeruś :D Quote
& Gloria & Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Figi']Chyba znaleźliśmy jakiej rasy jest Homer. Podczas ostatniej wizyty u weterynarza zauważylismy tatuaż na uchu - litera i trzy cyfry, co, jak powiedział nam wet jest oznaczeniem reproduktorów. Po wielu poszukiwaniach znaleźliśmy - www.bouvs.pl I tu pojawia się pytanie: czy moze ktoś z was wie coś więcej o tym tatuażu? Szczególnie pytamy, czy psy tatuuje sie w schorniskach. Bo być moze jest to zwykły błąd i nieporozumienie, a my patrząc na naszego pięknego ślepka widzimy rodowodowego Bouviera :) Ale normalnie spójrzcie na drugie zdjęcie w kategorii "Nasze psy"!!! Normalnie Homeruś :D hihihi W naszym schronisku każdy pies po kastracji jest tatuowany. Hehe ale numer;) POZDROWIENIA Quote
Figi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No ale nie powiesz mi ze nie jest podobny :) Moze to i lepiej, a z drugiej strony szkoda. Bo można by było zobaczyc kto zrobił mu taką krzywde i oddał na tyle do schroniska. A lepiej dlatego, że i tak byśmy go nie oddali. A nóz ktoś by się upomniał o naszego Ślepka. Oj, nie, nigdy nie oddamy, mimo ze podrapał ściany. Taaakie rymy :D Quote
Figi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Szkoda, bo chętnie dobrałabym się do d... tym potworom co Go wyrzucili:mad:. Wy nawet nie wiecie co to jest za cudowny, kochany, wierny... itp. Pies przez wielkie P. Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pies przez Wielki P ma Panią przez Wielkie P :loveu::loveu::loveu: Quote
Figi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jeśli ktoś się jeszcze nie włączył do akcji to proszę was o pomoc. Podaję link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f98/teraz-piotrkow-s-o-s-slij-maile-do-wladz-piotrkowa-112680/index2.html Chcą wywalić zwierzaki z naszego schroniska. Pomocy! Zasypmy mailami naszego "prezydenta". Niech przestanie wozić się limuzyną a zajmie poważnymi sprawami. Prosimy! Quote
Figi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Z okazji nadchodzących świąt chcieliśmy życzyć Wam wszystkim wszystkiego najlepszego i... WESOŁYCH PSIĄT! :) Quote
kamilka91 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Śliczne zdjęcia :loveu::loveu: Ja także życzę Wam Wesołych Świąt ;) Kto wie, może Maluchy przemówią ludzkim głosem i Homer podziękuje Wam za to, ile dla niego zrobiliście :evil_lol: Quote
Figi Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wszystkim zainteresowanym losem naszego Homerka uprzejmie donoszę,że psinka ma się dobrze. Jest szczęśliwy i radosny. ma kochający domek, własne łóżko i kanapę, zawsze pełną miskę i czułości pod dostatkiem.Zaprzyjaźnił się na śmierć i życie z Figuniem- stanowią doskonały tandem. Jeden nie może żyć bez drugiego. W środę Homiś będzie miał czyszczone uszka w leciutkim znieczuleniu, bo co jakiś czas odnawia się jego przypadłość. Trzymajcie kciuki za naszego pieszczocha.Pozdrawiam. Quote
Lorien:) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Figi napisał(a):Wszystkim zainteresowanym losem naszego Homerka uprzejmie donoszę,że psinka ma się dobrze. Jest szczęśliwy i radosny. ma kochający domek, własne łóżko i kanapę, zawsze pełną miskę i czułości pod dostatkiem.Zaprzyjaźnił się na śmierć i życie z Figuniem- stanowią doskonały tandem. Jeden nie może żyć bez drugiego. W środę Homiś będzie miał czyszczone uszka w leciutkim znieczuleniu, bo co jakiś czas odnawia się jego przypadłość. Trzymajcie kciuki za naszego pieszczocha.Pozdrawiam. Wspaniale wiesci:loveu: Szkoda, ze takich wyjatkowo wspanialych ludzi adoptujacych nasze psiaki jest tak niewielu:-(:roll: Quote
Figi Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 8 lutego minął rok:tort::laola: jak Homer z Bydgoszczanina stał się Piotrkowianinem. Nasze powietrze mu najwyraźniej służy. On jest szczęśliwy a my i Figuś mamy cudownego, oddanego przyjaciela.:multi: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ja zaglądam :loveu::loveu::loveu::multi: i nei wiem czemu nie ma moich wpisów z życzeniami świątecznymi :crazyeye: Quote
Recommended Posts