Figi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Super miło czasami pogadać z normalnymi ludźmi( czytaj kochającymi psy). :multi: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pisz no co tam u chłopaków :loveu: no i zajrzyj tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-strzepek-pieska-ciagle-zyje-trojmiasto-118606/index7.html#post11910871 podobny psiak do Homerka - wlej no tam na wątek trochę optymizmu - Homciowi sie udało to i Smutasek znajdzie dom :cool1: Quote
& Gloria & Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ja również pamiętam o ,,moim:cool3: byłym" :eviltong: Lepiej to On nie mógł trafić:loveu: Quote
Figi Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Homerek robi się coraz bardziej cwany - postępuje wg. wskazań, zeby mierzyć tam gdzie wzrok nie sięga :D W jego przypadku skutkuje to, coraz to nowymi miejscami do spania. A to wejdzie między kwiaty i zanocuje pod liściem palmy, jakby był w tropikach, a to schowa sie za łózkiem. Jednak mistrzostwo osiągnął w powolnym przesuwaniu się gdy śpi na moim łózku. Zaczynał od spania w nogach. Teraz sadowi się już albo obok mojej głowy, albo zamiast mojej głowy (na podusi i jasku bardzo sympatycznie mu się leży) a w porywach uczuć to i łapką zdarza mu się mnie objąć :D Sesja zimowa: A to, o dziwo zdjęcie z 4.12. ubiegłego roku: Na łózku to każdemu się dobrze leży: Quote
Lorien:) Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Fajnie, ze juz psiaki sie dogaduja.:lol: Cieszymy sie, ze Homer jest tak szczesliwy ;) Quote
Recommended Posts