Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabulec od wczorajmiał 3 ataki, ona chyba reaguje bardzo silnie na mój nastrój, wczoraj leżała obok mnie i Ofeczki i była wyjątkowo cicha.

Jestem grubasem:

[IMG]http://images49.fotosik.pl/107/135325de64143c21med.jpg[/IMG]

Posted

Ano miał, ale zachorowała i umarła moja ukochana jamniczka i padłam i powstać nie mogę. Jak powstanę zrobię post-imieninowy piknik, obiecuję. Zamrażarka napełniona tym, co miałam podać, bo już i lista dań ułożona, i wstępne przygotowania poczynione, ale bez Ofeczki jakoś ciężko...

Posted

[quote name='Neris']Ano miał, ale zachorowała i umarła moja ukochana jamniczka i padłam i powstać nie mogę. Jak powstanę zrobię post-imieninowy piknik, obiecuję. Zamrażarka napełniona tym, co miałam podać, bo już i lista dań ułożona, i wstępne przygotowania poczynione, ale bez Ofeczki jakoś ciężko...[/quote]
Biedna ciocia Neriskowa :calus:

Posted

Dziękuję Elu

Od kiedy jej nie ma wszystko jest takie jakieś inne, puste i szare.

A mały gołodupiec szaleje, dzisiaj 3 razy ją zdejmowałam z kuchennego blatu, za trzecim myślałam już o witce wierzbowej, coby te tłuste pośladki skatować. Ale ona się cieszy, rozdaje buziaki, leci na dwor i ja NIE WIEM jak ją oduczyć włażenia na ten blat.

Posted

[quote name='Neris']Dziękuję Elu

Od kiedy jej nie ma wszystko jest takie jakieś inne, puste i szare.

A mały gołodupiec szaleje, dzisiaj 3 razy ją zdejmowałam z kuchennego blatu, za trzecim myślałam już o witce wierzbowej, coby te tłuste pośladki skatować. Ale ona się cieszy, rozdaje buziaki, leci na dwor i ja NIE WIEM jak ją oduczyć włażenia na ten blat.[/quote]
wie skubanica jak się od kary wywinąć :diabloti:

Posted

Oj wie...

Pojechał do nowego domu jej mały maskoteczek, jamniczy szczeniak. Biedna Malizna musi znowu zadręczać Karolka, który już czasami zakopuje się pod kołdrę żeby mieć chwilę spokoju.

A my bez ataków znowu, ona ma jakieś takie fazy - ciągi ataków a potem spokój.

Posted

Coś mi się zdaje, że ta malizna to wśród przodków miała kota. Wypisz, wymaluj mój koteczek. Żadna półeczka, żadne firanki mu się nie oprą. Włazi wszędzie gdzie się da i to najchętniej w środku nocy. To tak cóś podobnie do Twojej suni :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Neris']Koty to ja mam akurat grzeczne, może jakieś podejrzane czy coś? Kombinują zapewne po cichu...[/quote]
Jeszcze pokażą pazurki :diabloti:

Posted

Słuchajcie no moje drogie małpeczki, a szczególnie Ty Erazm, boś mądra w fotograficznych sprawkach, mój aparat już drugą kartę zabił chyba, mówi "card error" i proponuje tylko jej sformatowanie i to już druga taka karta! Obydwie oryginalne Olympus, czy da się jakoś uratować dane?

Posted

Nigdzie w Nowym Dworze nie mogę zrealizować recepty na ten bromek potasu, dostałam trochę od koleżanki i na chwilę mamy, ale chyba trza się do Warszawy wybrać, tutaj w aptekach mówią że nie mają składnika i podobno go nie ma też w hurtowni.

Posted

[quote name='Neris']Nigdzie w Nowym Dworze nie mogę zrealizować recepty na ten bromek potasu, dostałam trochę od koleżanki i na chwilę mamy, ale chyba trza się do Warszawy wybrać, tutaj w aptekach mówią że nie mają składnika i podobno go nie ma też w hurtowni.[/quote]

Witam serdecznie!
Czy o Nowy Dwór Mazowiecki chodzi?... Jeśli tak, to my KRAJANKI :loveu: Ja codziennie w Warszawie jestem, a w Nowym Dworze bywam przynajmniej raz w tygodniu, więc jeśli potrzebna pomoc w oblatywaniu aptek - chętnie służę. Mam wprawę, bo nie tak dawno poszukiwałam leku, który u ludzi leczy gruźlicę i trąd (kto teraz na to choruje?...), a u mojej tymczaski miał wytłuc gronkowca.
Pozdrawiam
Magda