Celina12 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :mad: tak męczyć mojego Karolka Ukochanego...Malizna jak pirania...:evil_lol: Quote
Neris Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Kalol jest gruby, trochę maltretowania mu nie zaszkodzi, przynajmniej zgubi trochę sadła z boczków :evil_lol: Quote
Neris Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 NO nareszcie mi się dogo otwiera, wczoraj tylko biała strona się pojawiała... Quote
EMT Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 No Malinka na zdjęciach w pełnej formie :) Można tez zatytułować: Jaws IV...:razz: Quote
Gosiapk Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Rany, ta Malizna nawewt od Karolka mniejsza :shake: Quote
Neris Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 O, jakimś cudem mi się udało zalogować. Malizna to jakieś pół Karolka, który nie jest może wielki, ale serce ma LWA!:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Neris']O, jakimś cudem mi się udało zalogować. Malizna to jakieś pół Karolka, który nie jest może wielki, ale serce ma LWA!:evil_lol:[/quote] A Karolek to standardzik? Quote
Neris Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Tiaaaa, tylko skompaktowany - krótszy i ze 3 razy grubszy niż normalny jamnik :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Neris']Tiaaaa, tylko skompaktowany - krótszy i ze 3 razy grubszy niż normalny jamnik :evil_lol:[/quote] Chyba serdelek :lol: Quote
Neris Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 No bo on ma z jamnika tyle co ja z honelderskiej rolniczki mniej więcej. A Malizna się rozwija, ale w jakimś dziwnym kierunku. Wczoraj wskakiwała na blat w kuchni - NIE WIEM JAK ale myślałam, że ją zabiję. Jak sprawić żeby tego nie robiła? I jeszcze właziła do zlewozmywaka i wywalała na podłogę sztućce. TO NIE JEST PIES. Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Neris']No bo on ma z jamnika tyle co ja z honelderskiej rolniczki mniej więcej. A Malizna się rozwija, ale w jakimś dziwnym kierunku. Wczoraj wskakiwała na blat w kuchni - NIE WIEM JAK ale myślałam, że ją zabiję. Jak sprawić żeby tego nie robiła? I jeszcze właziła do zlewozmywaka i wywalała na podłogę sztućce. TO NIE JEST PIES.[/quote] Słuchaj trzeba się czym prędzej dowiedzieć CO TO JEST! Historię o misiu kupionym zamiast kaukaza znasz? I tym piesku co się jakimś tam szczurem skądś okazał? Się ludzie zorientowali, ze coś z pieskiem nie tak, jak wszamał jamniczka....... Nerisie a jak Malizna Cię pożre, to co będzie??? Quote
Neris Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 No jak to co Wraża siła się uraduje :diabloti: Zrobi się wielka procesja - ludzie przyjdą pozabierać swoje psy A jamniki zapisuję Tobie bo ich nie dasz ukrzywdzić Aaaaaa, TWA będzie się nazywać "TWA ale jednego A zabrakło" Quote
epe Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Neris! To co Ty w końcu masz?:crazyeye: Może to "ósmy psażer Nostromo"?:evil_lol: A może chciała Ci powiedzieć,żebyś umyła te sztućce wreszcie!:diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Neris widzę że masz u siebie Psa Baskervilla: [url]http://images48.fotosik.pl/23/2c26ddd587db70ec.jpg[/url] :loveu: Quote
Neris Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='epe']Neris! To co Ty w końcu masz?:crazyeye: Może to "ósmy psażer Nostromo"?:evil_lol: A może chciała Ci powiedzieć,żebyś umyła te sztućce wreszcie!:diabloti:[/quote] Ci dam nareszcie zara! :diabloti: Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Neris']No jak to co Wraża siła się uraduje :diabloti: Zrobi się wielka procesja - ludzie przyjdą pozabierać swoje psy A jamniki zapisuję Tobie bo ich nie dasz ukrzywdzić Aaaaaa, TWA będzie się nazywać "TWA ale jednego A zabrakło"[/quote] Buahahaha no ja się z Tobą skończę..........wyłam czytając ten post. TWA bez jednego A to juz nie to samo.......( jak spiewano w piosence). A wiesz jak sie Gusia spłakała ze śmiechu przez tel jak jej nowe plotki poopowiadałam. Powiedziała, ze jak nie zobaczy, nie uwierzy:-) Ale wiesz co? Wzruszył mnie ten fragment o jamnikach w sumie..... Quote
Neris Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 O MNIE jej mówiłaś? Sama jej powiem! Ale nie wiem co w sumie tym było do śmiechu, bo do płaczu to trochę tak :evil_lol: Aaaaaa, ale Inka idzie do Sławka od Gusi bo on ją wielbi. To tylko 3 jamniki dostaniesz. Malizna dostała dzisiaj piękny kubraczek od Taks - ubrana w niego stała 20 minut bez ruchu :shake: znaczy ni umi w tym chodzić ni huhuh... Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Neris']O MNIE jej mówiłaś? Sama jej powiem! Ale nie wiem co w sumie tym było do śmiechu, bo do płaczu to trochę tak :evil_lol: Aaaaaa, ale Inka idzie do Sławka od Gusi bo on ją wielbi. To tylko 3 jamniki dostaniesz.[/quote] I starczy. Do Sławka moze być......on jest dobry człowiek. Ależ skąd o Tobie.........opowiadałam jej hmm jak to w zawoalowany sposób przekazać..........oj nie ważne:-) Płakała ze śmiechu. I ze 4 razy pytała - Ty ale jaja sobie ze mnie robisz.........:-) Aaaa i po starej znajomości dorzuć mi Zdzirę i Karola:-) Quote
Neris Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Ale Melka będzie bić Zdzirę.... A Shortiego nie bierzesz? On ma sierść zajefajną, taką superhiper gęstą,aż fajnie palce w tym zanurzyć. Quote
auraa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 O czym Wy piszecie! Ciotka WRÓĆ! To wszystko ma się zdarzyć przez jedną małą Maliznę?????:crazyeye::evil_lol: Quote
Neris Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 No bo podobno ma mnie pożreć... A ona niby mała, ale bardzo BARDZO prędka. Ciągle pisze z moimi znajomymi na gg - wyjdę na chwilę, wracam a tam już pełno napisane. Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Oj bo nas tylko dobrze podpuścić..........to mozemy tak sobie bajdurzyć i bajdrzyć:-) Kurrde idę prasować. Achaś dziewczyny, poszukuję chemika/czki nie znacie kogoś takiego? Quote
Recommended Posts