Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malizna sobie poradzi, ona jest nieśmiała i delikatna, ale da radę. Ciekawią ją inni ludzie, będzie dobrze.
Muminek zostanie moim wyrzutem sumienia. Szukałam go daleko, a on był gdzieś tutaj i natknął się na tego psychopatę...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szajbus']Malizna wciąż nie znalazła stałego domku. zeka na kogos , kto ją naprawdę pokocha[/quote]
Zdumiewające, że jest bez tego jednego, jedynego domeczku...to maleństwo jest tylko do kochania !!! Neris jej życie to Twoje dzieło, Twoich rąk i nieprzespanych nocy !!!

Posted

Jest źle

Rano Malizna śliniła się, była zdenerwowana, pobudzona
pojechaliśmy do kliniki

Dostała steryd, znowu osłonowo antybiotyk, wit b6 i b12

Teraz wydaje mi się, ze mnie nie rozpoznaje
załatwiła się pod siebie
położyłam ją na fotelu
siedzi i powarkuje

na noc dostanie luminal

błagam o modlitwy za nią

to nie może się tak skończyć
Nie może

Posted

Neris, Malizna sama ma poczucie zagrożenia, musisz być silna, bo ona czerpie siłę z Ciebie i niejako zmaga się z chorobą właśnie dla Ciebie...To naturalne, że się boisz ale musisz wytrwać!!!

Posted

Tylko ile można...

śmierć Dymka
zaginięcie i śmierć Muminka
depresja Dofi
kłopoty Staruni z kręgosłupem i kolanem

i to w ciągu 6 tygodni

Cieżko mi to dźwigać

Posted

[quote name='Neris']Tylko ile można...

śmierć Dymka
zaginięcie i śmierć Muminka
depresja Dofi
kłopoty Staruni z kręgosłupem i kolanem

i to w ciągu 6 tygodni

Cieżko mi to dźwigać[/quote]
Neris, nie wiem jak to powiedzieć, właściwie wyrazić, ale ponoć właśnie wtedy, jeśli są tak ciężkie chwile, jeszcze bardziej smakuje sukces. Doskonale wiem, jak bolą takie przejścia i bezsilność. Czasem nawet brak mocy by płakać. Całuję Was mocno, Ciebie i Maliznę. Całym sercem jestem z Wami.

Posted

Zyjemy

Malizna ma tiki nerwowe, zadziera co kilka sekund górną wargę. CHyba jest zdezorientowana swoim stanem, nie chce lub nie może jeść ani pić.

Niech ona wydobrzeje, bo ja zwariuję...

Posted

cały czas śledzę ten wątek i już sie cieszyłam, że jest lepiej a tu znowu pogorszenie. Sunieczko nie poddawaj się. Tyle osób o tobie myśli.

Posted

to wygląda przerażająco
Mała siedzi, nie wie chyba co się dzieje. Zadziera górną wargę co kilka sekund.
napoiłam ją strzykawką i dałam kroplówkę podskórną, potem wit b6 i b12, cocarboxylasum. Zal mi jej, serce mi pęka jak patrzę na to co się z nią dzieje.

Posted

Neris trzymam kciuki za Maliznę to żle nie może sie skończyć !
Powiedz , po co nam wariatkom te psie problemy. Siedze wlasnie nad jedna sunią po sterylce i czekam na telefon , że druga też już wysterylizowana.
Denerwuje sie bo zabieg sie przeciaga albo mnie sie tak wydaje !
Moze lepiej wymalować paznokcie i leżeć przed telewizorem ?