Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dea... nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, aby KIRO znalazł swego człowieka... :) takiego z prawdziwego zdarzenia, takiego co go pogłaszcze, da regularnie jeść, zapewni ciepłe, suche miejsce do spania... i nie uderzy, a w razie potrzeby wezwie lekarza... :) tak bym chciała aby i jemu się udało ! Kiruś trzymamy kciuki za Ciebie, abyś miał jeszcze komu ofiarować swoje psie serduszko ! Trzymaj się !

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorki, sorki Cioteczki !!! zaglądacie WY ! to już coś - bo zapewne każda szuka mu domku... :) media przydałyby się jakiekolwiek. ja co tydzień ćwiczę GW... ostatnio wysłałam kilka różnych ogłoszeń o różnych psiakach, ale widocznie było tyle innych, że tych ode mnie nie opublikowali... :( może przełożą na ten tydzień, bo kasę w końcu wzięli... trzeba będzie przejrzeć "żółte strony" GW w piątek... :)

Posted

[quote name='Alicja']
wszyscy chcą młode psiaki ...:-(

Eee tam, nie wszyscy :p
Zdarzają się takie osoby jak ja - njapierw adopcja 7- latka, potem 8-latki, teraz 5-latki :loveu:
Starsze psiaki są super, od razu wiadomo jakie są, bez niespodzianek, okresu dojrzewania, siusiania w domu i niszczenia mebli :evil_lol:
Ludzie kompletnie nie doceniają starszych psiaków. Pierwszy 7-latek onkopodobny przeżył z nami w zdrowiu następnych 10 lat :multi:
Trzeba podkreślać zalety dojrzałych dostojnych i mądrych piesków :cool1:

Posted

Zgadzam się ale niestety większość ludzi którzy pytali się o "moje" psy po podaniu im wieku mówili "dziękuję szukam młodszego"...no cóż może tylko ja mam takiego pecha...:shake:

Kiruś dostojny facet wędruje na górę!!!

Posted

[quote name='mimoza']Eee tam, nie wszyscy :p
Zdarzają się takie osoby jak ja - njapierw adopcja 7- latka, potem 8-latki, teraz 5-latki :loveu:
Starsze psiaki są super, od razu wiadomo jakie są, bez niespodzianek, okresu dojrzewania, siusiania w domu i niszczenia mebli :evil_lol:
Ludzie kompletnie nie doceniają starszych psiaków. Pierwszy 7-latek onkopodobny przeżył z nami w zdrowiu następnych 10 lat :multi:
Trzeba podkreślać zalety dojrzałych dostojnych i mądrych piesków :cool1:

no to pokazujemy się ....szukamy domeczku dla Pana Psa :p