ElzaMilicz Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 W sobotę serwer Dogomanii padł i nikt do dziś nie mógł tu zaglądać. Zaraz wszyscy to nadrobią :lol::lol::lol: i znowu będzie przeciążenie:lol: Quote
Dea Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Jasne, mogę opowiedzieć o Kiro to co wiem:p Uzupełniłam dzisiaj stronę schroniska...14 nowych psiaków na stronie:-( Ogólnie doliczyłam się 18 owczarków i owczarkopodobnych! Quote
magdyska25 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :shake::shake::shake: o masz!!! Kiruś wskakujemy na górę!!! Quote
alekso Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 będę te "cztery łapy" atakować mailami, może się uda... ze mną było tak, że zadzwonili do mnie parę minut przed 10 rano w sobotę i poprosili żebym "na sygnał" opowiedziała co wiem o Miśku, bo to on był pierwszym radiowcem ;) potem podałam do siebie telefon i zaraz po tym moja komórka zaczęła wariować, bo tyle przychodzących rozmów nie widziała na oczy.... ;) pozostaje trzymać kciuki, że do Ciebie zadzwonią.... Quote
Dea Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Alekso to ty byłaś? Bo ja słuchałam wtedy tej audycji:p To trzymajmy kciuki, a owczarkarzy zapraszam też na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105706 Kiro jest na pozycji drugiej... Quote
alekso Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dea napisał(a):Alekso to ty byłaś? Bo ja słuchałam wtedy tej audycji:p To trzymajmy kciuki, a owczarkarzy zapraszam też na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105706 Kiro jest na pozycji drugiej... ja... :oops: co było małą niespodzinką, bo nie spodziewałam się, że to ja mam opowiadać :) ja sniadanko itp ;) a tu telefon... proszę mówić... ;) Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nocką na 1 szą .......................... Quote
Dea Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A ja się denerwuję przed jutrzejszym dniem, może uda się z Kiro w tym radiu... jak myślicie, w razie czego mówić o tych łapach, że takie słabe, i że czasem warknie na współtowarzysza??? Quote
magdyska25 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Myślę że najlepiej jest mówić o zaletach jak i wadach. Przecież oprócz tego że ma słabe nóżki i nieraz zdenerwuje Go kolega z klatki to również ma swoje zalety:) Quote
alekso Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dea napisał(a):A ja się denerwuję przed jutrzejszym dniem, może uda się z Kiro w tym radiu... jak myślicie, w razie czego mówić o tych łapach, że takie słabe, i że czasem warknie na współtowarzysza??? też mam taką nadzieję.... zapisałam numer telefonu do niech, więc tak czy tak, będę tam jeszcze wydzwaniać w czasie audycji... a czy mówić... na pewno warto zaczac o tego, że jest super psem ;) ale później chyba trzeba? bo jeśli ktoś go zdecyduje się przygarnąc to musi być chyba przygotowany na "akcję łapy"? Quote
magdyska25 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trzymam bardzo mocno kciuki!!! Jestem z Wami dziewczyny!! Musi być dobrze!!! Quote
ElzaMilicz Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trzeba mówić prawdę, ale nie rozwodzić się nad tymi łapami. Quote
Dea Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Kiruś był w radio:p (alekso dzięki!!!!!), ale na razie niestety był tylko jeden telefon...:-( Pani pytała, czy Kiro może mieszkać w bloku, i czy wytrzyma 8 godzin dziennie sam, bo ona jeszcze pracuje. Jest samotną osobą, która niedawno pochowała psa, i chciałaby starszego, takiego na kanapę i do "pogadania". Ma mi podać maila, żebym jej przesłała zdjęcia. A czy Kiro może mieszkać w bloku... może się dostosuje? Quote
alekso Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 na pewno się dostosuje :) jeśli ta Pani będzie dla niego dobra i on będzie czuł się bezpiecznie.... Znasz początki historii "mojego" Miśka? On nie chciał w ogole wejść do mieszkania.... a teraz.... zerknij sobie na jego najnowsze zdjęcia ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9504382#post9504382 Mam nadzięję, że ta Pani się odezwie.... a za radio.... :multi: chyba mam trochę szczęścia, bo to już 3 psiaka udało mi się im "wymejlować na antenę" ;) Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja jestem dobrej myśli a skąd jest Pani?? Może na samym początku udałoby się z Nią spotkać i porozmawiać?? hmm tylko te 8 h samotności...Kiruś jest do tego przyzwyczajony?? nie demolował ani załatwiał się w mieszkaniu?? Quote
alekso Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 moja dziewczyna też siedzi 8 godzin w domu sama, ale ona w tym czasie śpi, więc wydaje mi się, że jeśli Kiruś miałby dobrze, to chyba nie będzie mu bardzo smutno.... moim zdaniem lepiej żeby siedział w ciagu dnia sam, a wieczorami żeby był przytulany, niż schron.... Quote
magdyska25 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 no oczywiście że to jest lepsze niż schronisko tylko obawiam się że po prostu Kirusiowi to nie będzie odpowiadało ...ale jak to się mówi "warto spróbować". Quote
alekso Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 mam nadzieję, że ta Pani się odezwie i wszystko się uda.... Quote
ElzaMilicz Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Psy po opuszczeniu schronu robią najróżniejsze rzeczy. Te, które nigdy nie chodziły po schodach, radzą sobie z nimi znakomicie. Te, które nie szczekały, zaczynają bronić terytorium pomrukując itd. To takie stworzenie, że w imię MIŁOŚCI zrobi wszystko. Quote
alekso Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Psy po opuszczeniu schronu robią najróżniejsze rzeczy. Te, które nigdy nie chodziły po schodach, radzą sobie z nimi znakomicie. Te, które nie szczekały, zaczynają bronić terytorium pomrukując itd. To takie stworzenie, że w imię MIŁOŚCI zrobi wszystko. Pięknie powiedziane..... Quote
Recommended Posts