Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dlaczego nikt tu nie zagląda...? :( :( :(
piesku hopaj na pierwszą !
one jest w boksie obok Wilki z Cieszyna...
ciotki kochane pomóżcie mu !!!
na pierwszą piesio!

Posted

KIRO to starszy ok 10 letni pies... ma problemy ze stawami... jak to w tym wieku bywa, a zwłaszcza u ON-ków... podłoże w jego kojcu jest wilgotne tak jak u Wilki - kałuża wody... Kiro to sąsiad Wilki - przez ścianę. W schronie nikt nie przejmuje się takimi rzeczami i "p...mi" jak stawy... tam vet jest zaledwie raz w tygodniu jak dobrze pójdzie, na zlecenie... słoma w budach? żarty... za dużo byłoby roboty z jej sprzątaniem... :( podawanie tabletek? a po co... itd. :( :( :(

Posted

ALEKSO - myślę, że po prostu mówić o nim gdzie się da, robić ogłoszenia - gdzie się da... jak najwięcej. może znajdzie się dla niego dobry człowiek...

Posted

Ja myślę, że dla niego właśnie taka ciepła buda byłaby najlepsza, mógłby sobie chodzić spokojnie po ogrodzie, i miałby swojego człowieka, który czasem by go pogłaskał...

Posted

Kasiu, czy z tymi dołami w kojcu Kira nie da się czegoś zrobić? Zasypać, włożyć stare płyty chonikowe...? Żeby poprawić te straszne warunki, póki piesek musi być w schronisku.